- Konu Sahibi snfogretmeni27
-
sanırım anteplisin menülerinden belli. bende 160 boy ve 79 kiloyla başladım. aynı sorunlar doğumdan sonra kilo aldım. kocam fit. benim zayıflamamı istiyor ve ben de çok rahatsızım.
diyete başlangıç 3 aralık
başlangıç kilom 79kg
1. hafta sonunda 75,5kg(şok diyet yaptım)
2. hafta sonunu yarın olacak ama sanırım 1,5 kg verdim çünkü artık normal diyet yapıyorum ve git gide metabolizmam yavaşlıyor.hızlandırmak için acı bibermi yesem diyorum.diyetin en umutsuz yönü vücudun kıtlık gibi depolamaya başlayıp metabolizmayı durdurması.
seni takip edicem birbirimi,ze destek olalık bırakmak yok
Artik kendime ceki duzen vermeliyim. Bu sabah tartildim 89 geldim. Gecen pazar 87, 5 tum. Olmaz boyle. Yaza ne kaldi ki.
Takip ediyorum canim seni cok iyi gidiyosun arada kacamak yapmasan daha fazla vermistin kesin.
Sanirim sende benim gibi moralin bozuuldugunda yiyenlerdensin.
Benim canim sıkıldıgında tabi ozelliklede esimle tartistiysak kendimi buzdolabna atiyorum.
Yaza daha var vericez insallah
Bende bu yaza ince girmek istiyorum eski gunlerdeki gibi.gecen yaz begendigim mayoyu alamamistim bedeni yoktu bana gorehic sevmedigim bi model almak zorunda kalmistim.ilk is gidip onu alicam.Aynen canim. Moralim ufacik birseye bozulsun. Hemen yemegin basina gecerim. Insllh. Yaza sisman olmak istemiyorum. En azindan 70 kilo olmak istiyorum.
Bugun okullar aciliyor. Ve ben diettime geri donuyorum. Sporumu da aksatmicam. yediklerimide yazarim. 1 marta kadar kac olcam acaba? Yaz geliyor. O yuzden kaybedecek vakit yok. Bu yaz yaglarimin etraftan fiskirmasini istemiyorum.
90 kiloyum.
Canım sayfan hayırlı olsun sık girmiyorsun sanırım ikimizde aynıyız istersen birbirimize destek olalım beraber verelim kiloları
merhaba kızlar aranıza beni de kabul eder misiniz?
kendimden bahsedeyim biraz. 15 aylık bir kızım var. hamile kalmadan önce 10 kilo aldım.hamilelikte de 11 kilo aldım.90 kilo ile doğuma girdim.40 gün içinde 11 kiloyu vermiştim ama süt olsun diye diye tekrar aldım. iznim bitip işe başlayınca biraz daha verdim. boyum1,71 kilom bu sabah itibariyle 75.
ilk hedefim 70 kg olmak.
diyete başladım.bugün sabah itibariyle yediklerim: sabah; 2 dilim ekmek,3 zeytin,2 dilim peynir,domates,salatalık,1 fincan şekersiz ıhlamur
ara öğün; 2 tane hurma
öğle yemeği; 1 dilim dana elbasan, 4 yk bulgur pilavı, 1 bardak yoğurt ve salata
1 saat sonra ara öğünde de 3 tane kuru kayısı ve 5 tane badem yemeyi planlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?