Hamılelık kılolarım gıdecek.94 kılodan 65 dusucem!!

Hosgeldin canim. Ah su kocalar! Ilk haftaya gore iyi vermissin. Insllh devam eder ki biliyorsun hepsi sende bitiyor.bakalim kac kilo vermissin

Dunku yediklerim
Sabah ogle bir
1 hs yumurta, 2 cavdar, antep peyniri 2 dilim, biraz labne

12 tane leblebi
Aksam
4 topak mercimekli kofte, ayran turp tursu ve yarim kucuk kase pul biber
( bence kofte fazla oldu)

1 mandalina cok az salata
2 litre+2 bardak su
Sabah aksamda spor

Bugun fena degildi ama aksamustu abur cubur kacti. Mesela 4 mandalina. 1 dilm havuclu kek gibi.bu kacamaklar olursa yandik. Hatirlatirim. Ayin 15 nden beri hayatim tepetaklak oldu. Kocam beni zayiflayif gorup nasil basardigimi gormeli. Pazar gunku ve ayin 15 i olayini unutma. Kimsenin seni ezmesine izin verme.

Yarin daha sıkı diet yapicam. Arkadasimla hesap yaptik. Haftada en az 1 kilo versen hadi ayda 4 kilo. 5 ay var hazirana. 70 68 kilo olursun diyor. Ama simdki hedef haftaya pazar 86 bucuk 87 ye raziyim diyor. Hadi bakalim. Haftaya pazar nolucak.

Bugun sabah tartildim. 88 kilo geldim. Gecen pazar 91 dim.
Yalniz bugun kacirdim. Kebaba dayanamadim. Fakat yarin diete devam. Ben zayiflamak zorundayim. Ve vericem.

Canim cok sıkkın. Dun dietimi bozdum diye. Sanki verdigimi aldim. Kendime cok kiziyorum.Ama bugun yine devam. Persembe gununden beri sporuma aksatmadan devam ediyorum. Bakalim pazar gunu nolucak. Benim gonlumdeki bu pazara 85 86 almak. Bakalim hedefime ulasabilecek miyim?

Son düzenleme:
Bugun sabah tartildim. 87, 5 tum. Yarim kilo vermisim. Ama olsun. Gecen hafta 88 e dusunce simardim. Kebaplar poacalar iyi yedim. Son 2 gun dikkat ettim. Ve bugun regl oldum. Zaten adet olacagima yakin iştahım açılır . Neyse oldumda kurtuldum. Kocamlada baristim. Hayirlisi artik. Yalniz gelecek hafta 85 olmak istiyorum. Ve irademe sahip okursam neden olmasin

Son düzenleme:
Artik kendime ceki duzen vermeliyim. Bu sabah tartildim 89 geldim. Gecen pazar 87, 5 tum. Olmaz boyle. Yaza ne kaldi ki.

Takip ediyorum canim seni cok iyi gidiyosun arada kacamak yapmasan daha fazla vermistin kesin.
Sanirim sende benim gibi moralin bozuuldugunda yiyenlerdensin.
Benim canim sıkıldıgında tabi ozelliklede esimle tartistiysak kendimi buzdolabna atiyorum.
Yaza daha var vericez insallah

Aynen canim. Moralim ufacik birseye bozulsun. Hemen yemegin basina gecerim. Insllh. Yaza sisman olmak istemiyorum. En azindan 70 kilo olmak istiyorum.

Aynen canim. Moralim ufacik birseye bozulsun. Hemen yemegin basina gecerim. Insllh. Yaza sisman olmak istemiyorum. En azindan 70 kilo olmak istiyorum.
Bende bu yaza ince girmek istiyorum eski gunlerdeki gibi.gecen yaz begendigim mayoyu alamamistim bedeni yoktu bana gorehic sevmedigim bi model almak zorunda kalmistim.ilk is gidip onu alicam.
Hedef koyunca motivasyon daha yuksek oluyo

90 kilo olmusum.Sunu anladim diyetten cok sıkılmışim. Ama sunuda anladim. Birakirsam eski 90 kg larin üstüne çıkarım. 15 tatil bana yaramadi. Iyice biraktim. Sporumu da aksattim. Annemlerde kalirken kocama hirsimdan hergun spor yapiyordum. Simdi yapamiyorum.
Yalnız 4, 5 ayım kaldi. Yaz gelecek ve kilolu olmak istemiyorum. Ben zayifken daha mutlu olucam.
Şimdi MART 1 e kadar diettteyim. Ama bu sefer sıkı bir diet. BOZMAK YOK. Ve SPOR.
Bakalim kac kilo olucaz.

Bugun okullar aciliyor. Ve ben diettime geri donuyorum. Sporumu da aksatmicam. yediklerimide yazarim. 1 marta kadar kac olcam acaba? Yaz geliyor. O yuzden kaybedecek vakit yok. Bu yaz yaglarimin etraftan fiskirmasini istemiyorum.
90 kiloyum.

Bugun okullar aciliyor. Ve ben diettime geri donuyorum. Sporumu da aksatmicam. yediklerimide yazarim. 1 marta kadar kac olcam acaba? Yaz geliyor. O yuzden kaybedecek vakit yok. Bu yaz yaglarimin etraftan fiskirmasini istemiyorum.
90 kiloyum.

Canım sayfan hayırlı olsun sık girmiyorsun sanırım ikimizde aynıyız istersen birbirimize destek olalım beraber verelim kiloları

Canım sayfan hayırlı olsun sık girmiyorsun sanırım ikimizde aynıyız istersen birbirimize destek olalım beraber verelim kiloları

Aynen canim. Bende sana ayni şeyi solicektim. Birlikte verelim kilolari. Millet 65 im. Vermem lazim diyor. Yahu ben o kiloda olsam ne isterim:)) . Hoski onlara da o kilo fazla.

merhaba kızlar aranıza beni de kabul eder misiniz?

kendimden bahsedeyim biraz. 15 aylık bir kızım var. hamile kalmadan önce 10 kilo aldım.hamilelikte de 11 kilo aldım.90 kilo ile doğuma girdim.40 gün içinde 11 kiloyu vermiştim ama süt olsun diye diye tekrar aldım. iznim bitip işe başlayınca biraz daha verdim. boyum1,71 kilom bu sabah itibariyle 75.

ilk hedefim 70 kg olmak.

diyete başladım.bugün sabah itibariyle yediklerim: sabah; 2 dilim ekmek,3 zeytin,2 dilim peynir,domates,salatalık,1 fincan şekersiz ıhlamur

ara öğün; 2 tane hurma

öğle yemeği; 1 dilim dana elbasan, 4 yk bulgur pilavı, 1 bardak yoğurt ve salata

1 saat sonra ara öğünde de 3 tane kuru kayısı ve 5 tane badem yemeyi planlıyorum.

Hosgeldin canim. Ah bu hamilelik oncesi ve sırasında alinan kilolar. Bitirdi bizi. Sen yine iyisin canim. 75 kilo ve boyunda uzun. Ben 1. 67 yim. Benim durum daha vahim. Tabi sende kilo versen boyunda uzun manken gibi olursun. Insllh. Yediklerin guzel. Ama en tehlikeli saat aksam. Aksam az yenince veriliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…