Hamılelık kılolarım gıdecek.94 kılodan 65 dusucem!!

Evet bugun benim icin yeni bir baslangic. Sil bastan. 91 kiloyum. Kocamla kavga ettik. Cok ileri gitti. Bundan sonra kendime guvenim olacak. Vercegim bu kilolari. Gorecek o. Bitti artik.1 hazirana kadar diyetteyim. Iste bu kadar. Yersem kendimi affetmicem.

Son düzenleme:

Tatlim takma diyeceğim ama bir şey fark etmeyecek madem öyle hirs yap o uzulsun duygularini belli etmemeye çalış dik dur zayiflayinca o koşsun pesin sen sallama ben de bu hafta aldim ama insaniz ben bu kilolari 10 yilda azar azar aldim iki ayda verecek halim yok her hafta 100 gr bile versek o kar diyecegiz yapacak birşey yok yersende kendini affedeceksin ne var ki yeniden yeniden yilmadan kurtulana kadar pes etmek yok

Saol canim destegin icin. Hirsla devam etmeliyim.yapabilirim bunu. Basarabilirim. Birlikte yapcaz insllh.

Saol canim destegin icin. Hirsla devam etmeliyim.yapabilirim bunu. Basarabilirim. Birlikte yapcaz insllh.

Tabiki yapabiliriz tatlim tek senin esin değil benim esim de arada sacmaliyor kiloya takilmasalar baska seylere takiliyorlar illa uzecek birseyler buluyorlar uzulmemeye çalış ama en guzel cevap fit olunca verilir benim esim kiskanirdi eskiden simdi aylardir yuzuk takmiyorum sesini cikartmiyor iyi adamdir aslinda ama iste erkek ogrendim ki kadin her zaman guzel olmalı yoksa işin sonu kötü

Evet erkekler kadınlardan daima güzel ve bakımlı olmalarını bekliyolar.Kendileri sadece iş ve keyiflerince vakit geçirmek derdindeler.Kilo için kavga ettiğinizi okuyumca çok kızdım,zaten eşimede her pazar kızıyorum.Erkek milleti herşeyi sadece bekliyo hiç yardım ediyim demiyo(sabahdan beri temizlik yaptımda) Neyse bende şuan hamileyim ve normale göre biraz kilolu hamile kaldım.Bende korkuyorum doğumdan sonra göbeğimin almasından ve kilolarımı verememekten ama eğer azimli olursak üstesinden gelemeyecegimiz bişey yok.Ki biz kadınlar çook güçlüyüz.Siz bu işi başarın ve sonrasında eşinizi bi eleştirin.Biraz zaman geçincede herşeyin görüntü olmadıgını yüzüne vurun...

Yok canim kilo icin degil. Sorumsuzlugu ve tembelligi yuzunden beni bastirmaya calisiyor.

Aynen canim. Benim guzellesmem lazim. Kilolu olunca yuzun guzel olsa ne. Olacak insllh. Simdi kahvaltimi yapcam.

Pazar gunu dietime cok guzel uydum. Dunde sabah oglen guzeldi. Aksam biraz fazla oldu. Hem dolma hem patlican kebabi yedim. Hadi tamam yedimde. Uyumaya yakin isanak salatasi peynir 2 zeytin ve malesef 2 kucuk gofret yedim.

Bir hesaplama yaptim. Hazirana kadar tam 5 ay var. Ve bu zamana kadar ayda 5 kilo versem tam 25 kilo yapar. Ve ben 91 kiloyum. Bu olursa 66 65 kilo olurum. Hedefime de ulasirim. Yaza citir gezerim. Kot giyebilirim. Dusuncesi bile guzel. Bu uzun vade planim.
Simdilik okul kapanmasina 2 hafta var. 2 haftalik sıkı dietteyim. Pszar guzeldi. Dun aksam eh iste ams gece yedigim olmadi. Bunu bir daha yapma. 2 hafta dişini sık. Bakalim 91 den kaca dusucem.

Harikasın bu ne azimdir yavvv bu gidisle sollayacaksin bizi♡♥♡

Cok mutluyum esra anlatamam. Suyumu 3 litreyede tamamladim. Insllh diger gunlerde boyle devam eder. Arada seytan durtuyor git bisey ye diye. Ac bile degilim ama kesinlikle HAYIR! 1 hafta boyle devam etsem gerisi gelir.

Cok mutluyum esra anlatamam. Suyumu 3 litreyede tamamladim. Insllh diger gunlerde boyle devam eder. Arada seytan durtuyor git bisey ye diye. Ac bile degilim ama kesinlikle HAYIR! 1 hafta boyle devam etsem gerisi gelir.

Gelir tabi bir hafta guzel gitsin gelir gerisi sen seytani duyma tika kulaklarini sonunda biz mutlu olacagiz

Sabah cok erken 2 parcacik yani ucundan simit.
2 saat sonra 3 catol makarna
Oglen yarim pide yumurta 5 6 kasik makarna
Ikindi 1 lahmacun
Aksam yarim kasik simit aşı 2 kepce yogurt
1 ysl elma
1 sucuk

sanırım anteplisin menülerinden belli. bende 160 boy ve 79 kiloyla başladım. aynı sorunlar doğumdan sonra kilo aldım. kocam fit. benim zayıflamamı istiyor ve ben de çok rahatsızım.
diyete başlangıç 3 aralık
başlangıç kilom 79kg
1. hafta sonunda 75,5kg(şok diyet yaptım)
2. hafta sonunu yarın olacak ama sanırım 1,5 kg verdim çünkü artık normal diyet yapıyorum ve git gide metabolizmam yavaşlıyor.hızlandırmak için acı bibermi yesem diyorum.diyetin en umutsuz yönü vücudun kıtlık gibi depolamaya başlayıp metabolizmayı durdurması.
seni takip edicem birbirimi,ze destek olalık bırakmak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…