- Konu Sahibi snfogretmeni27
-
Aynen canım yaaa dişimizi sıksak 4 ayda veririz bir 15 kilo versek yeter de artar bile...
Simdilik hedefimiz 85 olmak canim.
Sonra 80 icin ugrasacagiz.
Sonrada 75
Kisa hedefler koyarsak veririz.
Su 1 martta kadar bozmayalim. Sıkı tutalım işi. Bakalim ne kadar gidecek. Keske 15 tatilde koruyabilseydim ya. Neyse panik yok. Yaza sisman olmicam. Vallah vermek zorundayiz. Su kilolari verip ramazanda form tutmak istiyorum. Bir milletede gununu gostermek istiyorum.))))) insllh.
Aynen canım yaaa dişimizi sıksak 4 ayda veririz bir 15 kilo versek yeter de artar bile...
cnm sonuçta bu kiloyla doğmadık, vermememiz için bi engel yok
buarada ben emzirmiyorum
1.hafta hedef
Kilo------------90, 5
Hedef----------88, 8
Canım emziriyormussun daha. dikkat et genede çok sıkı yapma. sütün azalmasin bol su iç yeşil sebzeler ve limonata çok artiriyor sütü. Doğum gününüzmü yarın?Ben daha emziriyorum. Oglumda yarin 1 yaşayacak.
Canım emziriyormussun daha. dikkat et genede çok sıkı yapma. sütün azalmasin bol su iç yeşil sebzeler ve limonata çok artiriyor sütü. Doğum gününüzmü yarın?
allah saglıklı mutlu uzun ömürler versın ınşallahevet canim. Bizim erkek 1 yasini dolduruyor. Daha cok sıkı diet yapamadigim icin sutum kesilmedi daha
Günaydın kızlar. Sabah menüm 2 dilim ekmek, domates, salatalık ve sebzeli peynirli omlet, 1 fincan ıhlamur
İnşallah bu kilolar gider
Guzel gidiyorsun canim. Ben dun aksam biraz kacirdim. Ama bugun daha dikkat edicem.
kızlar neredesiniz ya kendi kendime yazıyormuş gibi hissediyorum
öğle menümatlıcanlı çiftlik kebabı
4 yk bulgur pilavı ve salata
Ben artık buradayım ben siz sık girmiyorsunuz diye girmemiştim sık girerim bol paylaşım la destek olalım birbirimize gitsin kilolar:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?