yok yok... ben sütle yapayim olsun yani onlari da almayimbak saremnaz görüyor musun?? kizlarin hepsi kactilar is ciddiye binince
Kızlar nerelrdesiniz bilmiyorum ama hadi yarın görüşürüz kaçaklar siziiii
evet canım sen vereceksin.Yeterki iste.kızım bak ben 36 beden pantolon alıp belini bi beden daralttırdım bol gelirdi.Sonra evlilik hazırlıkları stres ye babam ye masa başı bankada aç çekmeceyi ye abur cuburu ye ye tebi pantolonlar olmuyo başladım 38 beden almaya.Sonra işten stresten gözüm dönmüş hiç bi işime yetişemiyorum mobilya seçicem gidemiyorum o iş bu iş neyse annem yardım eder derken anneme araba çarptı ayağı kırıldı her iş benle babama kaldı ben ye ye devam çünkü sinir küpüyüm annem ameliyat oldu ayağına platin taktılar bi baktım 40 beden olmuşum.Gelinlik provalarım 40 bedenle başladı.Evlendim bu sefer şehir değişti,ev,değişti,çevre değişti,annem babam yok ye devam oldummu sana 42 beden dur dedim diyetisyen araştırdım tavsiye üzerine gittim.BEN KİLO VERECEĞİM DEDİM.Evet kilo verdim ama her dediğini yaptım.Önümde neler yediler kocamda dahil uyuz.Yemedim ben kilo vereceğim dedim o abur cubur yedi ben salatalık yedim o acıktım dedi yemek yedi ben meyva kemirdim.Oinanmadı kilo verceğime seni utandıracağım dedim.Hırs yaptım ve sonuç eskisi gibi 36 beden giymiyorum ama çok şükür 38 beden oluyor.Gelelim dr meselesine şekerim kilo ver hamile kalamazssın diyen doktorun kim ismini merak ettim erkan beymi :) çünkü bana hala aynısını söylüyor.(Ben evlendikten 2 ay sonra 70 kiloydum belki daha fazla hamile kaldım)Allah ne zaman nasip ederse kısmet kader bebiş.Ama kilo alıp vermek senin elinde istersen yaparsın....
oyy tatlım öle bi gaz verdinki anlatamam yaa...oyy oyyyben dünki listemi yazmim yaaa şeyy dünn benm doğum günümdü de..sabah ben yazıları görmedim..
sabah kalvaltısını geçç..ara öğünde saat 12 de 1 armut 1 bardak yoğurt yedim.saat 15 te 6 kaşık prasa 1 kepçe mercimek çorbası 2 kaşık kuru faulye yedim..saat 17 .45 gbi 2 küçk mandalina yedim 5 kaşık yoğur yedim..akşama saat 17 de 1 kepçe mercimek çorbası kızartılmış hamsi balık yedim böle bol bol..2 bardak kola içtim..biraz çerez ee bide pasta yedim...
ama bugn 8.00 kalktım tartıldım 81.0 kiloydum aç karnına sonra kaldırdım tartımı..sabah kalktım 1 bardak limonlu suyumu içtim..kalvaltıda 1 kibrit kutusu kadar peynir domates salatalık yedim bide kiraz sapı kaynatıp içtim..şimdi saat 10 yeşil çay içom..şu liptonun varya berrak yeşil nane limonlu ondan içom..daha hiç su içmedimDşimdilik ii gbi he ??
selam bayanlar
ben bu sabah limonlu suyu icemedim yaa.. midem biraz zorlandi.. yarin icerim insallah.. kahvatimi yaptim ve bu hatfa söyle yaparim galiba olur mu diye sorcaktim: esim 4de evde oluyor, onunla aksam yemegini yemek icin kahvaltiyi gec yaparim mesela 11de ve bi ara ögüsn koyarim ve aksam yemeginden sonra da meyve saatim olur.. cünkü esim erken vardiya calisiyor bu hafta davardiyasini degistirmek bana vakit ayirmak icin.. külliyen yalan.. isten geliyo horul horul uyuyor.. sonra kalkip tv izliyor.. daha kötü engel oluyor bana ses bile yapamiyor insan yatiyor diye.. ah bu adam ah... hep diyetlerimi baltaliyor.. ama ona direnip 4kilo verdiysem yine veririm ben ay laf nerden nereye geldi zaten 6 ögün bana cok geliyor.. midem kücülmüs galiba.. bir de sunu farkettim sofradan yari ac kalkinca, bikac dakka sonra acayip tok hissediyor insan.. beyinin gec algilamasiyla ilgili durum bu olsa gerek...
kızlar bu hafta öle böle geçti neyse ama yarın kesin başlıyorum eşimle çok pis iddaya girdik ebnim çok beğendiğim bi köşe takımı vardı..hehehey eğer marta kadr 10 kilo verirsem alck onu..ama veremezsem o koltuk takımından vazgeççem..ayy yarabimm kesin başlıyorum kızlar burayıda lütfen ihmal etmeyinn konuyu açan bayan diyet listesini veren ve diyetete başlıyanlar..ztn meriyide burda görmek istyorum meri nartanesi rgen saremnaz huuuuu
hadi bakalim cnaim benim insallah.. hem kilolar gitsin hem koltuk takimi gelsin
ohh miss gbii hadi inşallah ben şimdi gidimde bi yeşil çay doldurmm kendime:d
zaten o yesil cay da olmasaama hamilelikte özellikle ilk haftalarda cok icince düsüge sebep olabiliyormus.. :26:
tatlım sen yeşil çay iç ya da içme o bebek düşçe vrsa düşo ztn tatlım ya..sakınaz göze çöp batar ee daha yeni de adet oldumuza göre bi sorun yokk
hheeehee.. haklisin valla.. olsun biz yine de bilelim de.. mesela maydonoz da öyle.. adet zamani kaynatip suyunu felan iceriz ya.. ayni sekil de o da zarar veriyormus.. valla bi hamis kalayim zaten icmem.. ama iste bi hamis kalsaydim
ayy tatlım valla en çok senle tatllı cadiyi istom allh bilo yaa..evet hamile kalılmda içmesekte olur yaa..saremnaz yok deme sen naptın liste yaptın mı
evet canim listemiz ilk sayfada git de bakcok sagol canim benim insallah teker teker ya da hep beraber gelir bebeklerimiz sen de bi iki ay bi atlat sonrasinda bak da gör hemen hamile kalcan
oyy tatlım benimm inşallh yaa kuzumm...kimse neden gelmokii buraa..baktım listeye bu arda tatlımm
evet tatlım ya konu yemek olunca kimse gelmo nartaneside vardı gelmo..saremnaz gelmo hani yaşam koçumuz olcaktı ne odu tık yokk pek üzüldümm şimdii hee..yarınn başlomm ben valla..akşamda bura yazcmm ne yiyip içtimi valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?