listedikiler hamile değil tatlım buyur gel istersen sende
kuzuuuu... bak saremnaz bir ayda 11 kilo verdiyse, bu demek oluyorki haftada 2,5 kilo sanirim o da basladiginda senin su anki durumundaydi... yani 2kilo verme ihtimalin yüksek.. 2olmazsa 1.9 olsun canim.. bak cok sIkI takip edersek olur bence...
yok canim, hamileyken kilo vermek dogru bir sey degil.. insallah hamile kalirsak, o zamanda dengeli kilo almak ve dengeli beslenmek icin elimizen geleni yapacagiz bütün bildiklerim0zii paylasacagiz
kizlaaarrr aksam toplaninca ne ictik ne yedik yazalim ok??? günlük tutmaya baslayalim artik..
Evet bekliyorum sabırsızlıkla haberlerinizi.Bende pco var diye doktor ümitsizlik yok biraz geç vercen kilo dedi ama ben o kadar takmışımki kafaya o 45 dk yürü dedi ben 1 saat yürüdüm o 3 gün dedi ben 5 gün yürüdüm.yüzdüm. ve yeşilçay. üstüne basa basa söylüyorum içmeyi unutmayın hadi akşam son ara öğünden sonra bekliyorum bakalım ne yiyip içmişiniz bu gün :)
ben mii 2 kilo vercemm ahahayok kız 1 den fazla veremm ben yaa dur yaır tartılayım bakm aç karnına
tüketebileceğiniz miktarlar tablolarda yazıyor canlarım....[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]A GRUBU SEBZELER
Kırmızı Biber.........2 büyük boy
Dolmalık Biber.......2 orta boy
Asma yaprağı ......8 adet
Mantar..........8 yemek kaşığı
Kabak ........ 8 yemek kaşığı
Patlıcan........ 8 yemek kaşığı
Taze Fasulye 8 yemek kaşığı
Ispanak ........ 8 yemek kaşığı
Semizotu........ 8 yemek kaşığı
Beyaz Lahana 8 yemek kaşığı
Karalahana ..... 8 yemek kaşığı
Bamya ........ 8 yemek kaşığı
Börülce ........ 8 yemek kaşığı
Brokoli ........ 8 yemek kaşığı
Karnabahar 8 yemek kaşığı
Pazı ........ 8 yemek kaşığı[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500, align: right"]
[TR]
[TD]B GRUBU SEBZELER
Havuç........2 orta boy
Enginar.......2 orta boy
Pırasa.........6 yemek kaşığı
Bezelye.........6 yemek kaşığı
Bakla.........6 yemek kaşığı
Kereviz.........6 yemek kaşığı
Pancar.........6 yemek kaşığı
Yer elması.........6 yemek kaşığı
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
evet canım sen vereceksin.Yeterki iste.kızım bak ben 36 beden pantolon alıp belini bi beden daralttırdım bol gelirdi.Sonra evlilik hazırlıkları stres ye babam ye masa başı bankada aç çekmeceyi ye abur cuburu ye ye tebi pantolonlar olmuyo başladım 38 beden almaya.Sonra işten stresten gözüm dönmüş hiç bi işime yetişemiyorum mobilya seçicem gidemiyorum o iş bu iş neyse annem yardım eder derken anneme araba çarptı ayağı kırıldı her iş benle babama kaldı ben ye ye devam çünkü sinir küpüyüm annem ameliyat oldu ayağına platin taktılar bi baktım 40 beden olmuşum.Gelinlik provalarım 40 bedenle başladı.Evlendim bu sefer şehir değişti,ev,değişti,çevre değişti,annem babam yok ye devam oldummu sana 42 beden dur dedim diyetisyen araştırdım tavsiye üzerine gittim.BEN KİLO VERECEĞİM DEDİM.Evet kilo verdim ama her dediğini yaptım.Önümde neler yediler kocamda dahil uyuz.Yemedim ben kilo vereceğim dedim o abur cubur yedi ben salatalık yedim o acıktım dedi yemek yedi ben meyva kemirdim.Oinanmadı kilo verceğime seni utandıracağım dedim.Hırs yaptım ve sonuç eskisi gibi 36 beden giymiyorum ama çok şükür 38 beden oluyor.Gelelim dr meselesine şekerim kilo ver hamile kalamazssın diyen doktorun kim ismini merak ettim erkan beymi :) çünkü bana hala aynısını söylüyor.(Ben evlendikten 2 ay sonra 70 kiloydum belki daha fazla hamile kaldım)Allah ne zaman nasip ederse kısmet kader bebiş.Ama kilo alıp vermek senin elinde istersen yaparsın....
1.Asla öğün atlamayalım .Beslenme programından eksik yada fazla yemeyelim.Akşam yemeğimizi mutlaka en geç yatmadan 3-4 saat önce , son ara öğünümüzü yatmadan 2 saat önce yemiş olalım....
2.Günde mutlaka 15 bardak (3 lt) su içelim.Sabah kalkınca ve her öğün öncesi sırası ve sonrası bir bardak ılık su içelim.
eveeeett... ben bugünki listemi yazayim hemen....
Kahvalti : atladim cünkü kahvalti saatinde horul horul uyuyordum
Ögle : bi bardak light süt+ misir gevregi Kellogg's
Ara : bir muz, bir kivi, bir mandalin
Aksam : kücük boy patlican, yogurt, domates sosu, kirmizi et, bir kücük boy poaca, bir mandalin
Icecek : simdiye kadar 1litre su, 2 bardak yesil cay..
hmmmm :44:
Öğlen adımı kahvaltıda olsa daha güzel olurmuş canım ama bugünlük böyle olsun.Sen regliydin dimi.Maydanoz ve dere otu tüketmeye çalış ödemini ve şişini atarsın.sebze miktarlarının ne kadar tüketileceğini yazdım.Eti çiğ sebze,meyve ve baklagilleride yazacağım.İlk gün için süpersin
tesekkür ederim canim.. valla benim adetim dün bugündü iste.. yarindan itibaren cok az gelir o da adetten sayilmaz.. yani cok kan gitmedigi icin vücuttan bi ekstra enerji kaybi olmaz.. valla dün az bi dereotu yemistim yogurtla, bugün de az bi maydonoz yedim bilsem daha cok yerdim tüh..
tamam tatlim olmazsa ilksayfaya ya da baska bir yere kaydederim ben, soran olursa sonra tekrardan, sana zahmet olmaz ben koyalarim hemen..
Kalkar kalkmaz yarım limonlu ılık suyunu içtinmi?????
eveettt bak onu unutmusum ictim ve midem bulandi birazuzun zamandir sabahlari kahve iciyorum ya.. aliskanlik iste..
Bende ilk içmeye başladığımda çok bulanıyordu ama alıştım
kahveye devam etsem olmaz mi??? kahve istah da kesiyor hem.. hem de bütün gün..
kahve içebilirsin ama sabah aç karna limonlu su sonra kahvaltı
tamam tatlim... o zaman birazdan sekersiz kahve icerim.. süt toru yerine de az biraz yagsiz süt koyarim, yapay seylerden uzak durmus olurum.. yarin kahvaltida da kelloggsu yogurda karistircamolur mu???
Ay kıyamam sana du bi alıyım listemi elime bak süt tozu ve kahve kreması günde 2 tatlı kaşığı kullanabiliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?