Hamilelik Öncesi ve Sonrası Diyet Günlüklerimiz

Canım yeşilçay metobolizmayı hızlandırıp sık idrara çıkarıyor bu sebepten gebelikte çok fazla önerilmiyor.gEBELİKTE İÇİLİRMİ İÇERSİN TABİ AMA GÜNDE Bİ FİNCAN MESELA.AMA BU DİYETTE MUTLAKA GÜNDE 3 FİNCAN İÇMEK LAZIM.adaçayınıda gebelikte abartmadan içebilirsin.doktorlar gebelikte nezle grip olunca ilaç içilemediği için bi tutam adaçayı bi tutam papatya vebi tutam ıhlamuru kaynamış suda demle günde 3 kere iç diyor ama belirtiyor azar azar ekle.Doğal antibiyotik oluyormuş.

Kankim canim benim biz bu gunler icin variz iste olurmu llaf lafi acti konu diyet oldu

Eveeeet kanki hepsi sakaydiii ben diyt yapmadim kilo vermedim saremnazda 11kilo vermedi senin morelin yerine gelsin diye bi saka yaptiiikkk dermisim saremde beni kesermis haha tabikide saka degil kuzucuk

11kilo dile kolay

Ay benim 1kilomda ne guzel duruyor orda Masallah

canim ek olarak belirteyim; normalde bizim icin iyi olan bu yesil cay felan, erken gebelikte düsük nedeni olabiliyormus, söktürücü özelliklerinden dolayi.. tabiki asiri tüketimi.. bitki caylarinin ya da yesil-siyah cayin tüketimi günde iki fincanini gecmemeliymis.. en güzel dogal antibiyatik : sarimsak... kokmamasi icin gece yatmadan bi dis tüm yutulabilir.. mide asidi zaten eritiyormus onu.. ama hamileleikte durum ayni midir bilmiyorum

masallah tatlim masallah.. bak git ilk sayfaya nazar boncukunu da koydum yanina... yarin tablomuzu da düzeltcem.. daha düzgün yapcam.. sagolsun tatlicadi gösterdi nasil olacagini...

saremnazcim ilk mesaja seni de ekledim, diyet sahibi olarak..

Evet biz öyle geyik muhabbeti çevirdik moralin düzelsin diye :) Ben 70 kiloyla diyetisyene gittim.şİMDİ 59 BAZEN 58 değişiyor.Boyum 1.64 ama hiçbir kıyafetim olmuyorsu çocukta istiyorum dedim ben 70 kiloyla hamile kalırsam 8o i geçerim yuvarlanırım acil kilo vermem lazım öle gitti kızlar kilolar darısı başınıza

kizlar benim herif beni dövcek en iyisi gidip yatayim.. hadi sizlere iyi geceler tatli rüyalar

masallah kuzum yaa... cok güzel vermissin.. hem de 1ayda.. ve geri almamissin, ki bu en önemlisi zaten tekrar tesekkür ederim hepinize.. ve kactim artik icerden arada bi bögürtü geliyo geeeeeeeeeeeeel yat diye

Son düzenleme:
kizlar benim herif beni dövcek en iyisi gidip yatayim.. hadi sizlere iyi geceler tatli rüyalar

Benimkide koltukta bi sağa dönüyor bi dola uyudu uyuyacak garibim bende yatıyorum hadi iyi geceler yarın görüşürüz limonla ılık su için klkar kalkmaz iyi geceler

Nilufercim ya aslinda bizim boyumuz normal hani diyerleri uzun sadece okadar hehe

Inanirmisin ben minyon tipli oldugum icin belli olmuyor yani kemiklerim zayif Allahtan kilo biyerde degil her yere bolunmus bi fizigim var sonucta
Ben yine kendimi severek anlatmaya basladim su bogurtlen cayi beni gidikliyor anam cok sicak bana ter bastu wiiii

ayy kızlar nasıl sinirlerim bozuldu sormayın ama ilk sayfadakileri okuyunca çok gülmüştümm..sizin 4 5 kilo fazlanız vcar yaa ben napim he seöyleyin..doktor bana çocun olması için zayıfla diyo ama ben gırtlamı tutamıyom..doktora giitim diyetisyene en fazla 1 ay uyguluyom gerisi yok ABUR CUBUR ÇOK OLUYO..ee eşimde gececi olunca ohh maşşşalh gido..neyse ben size kilomu söliyimde siz azcık sevinin..boyum 160 kilom du ölçüp gelom 81.1..geçen doktorum makineli tartıda ölçtü..6 kilo su fazlalığım var..vücudum ödem topluyo kas kemik ağırlığımda maşşallh..tipten bakınca kilom hiç belli olmuyo ama tartı yalan sölicek değil ya..tartı ne diyosa odur..bende başaldım bugün sabah kalvaltıyı uygulamadım ama artık böle devam eder..uygularım yani..doktorum bana sabah aç karnına kiraz sapı kayantıp iç dedi..ödemin gitmsesi için ay kızlar 3 ay uygulacam o zamn ben eğer saremnaz gibi ayda 11 verirsem 2 ayda biter ne güzel olur.ay kızlar ben çok kötü oldum uzun zamandır ilk defa suratıma çarpıyo bu killolarımm :14yalnız çok utandımmyaz benide regencim..bu arada yürüyüşü yapamam..hareket hiç yok ne etcezz

seydaaaaaaaaa inanmiyorum sana bu sen misin??? böyle ümitsiz ümitsiz konusan... kuzum deli misin sen?? kilo... tut bogazini gider.. egerki bi hastaligin yoksa, ki cok sükür yok di mi?? he belki yavas zayiflarsin benim gibi ama olsun.. bak saremnazdan Allah razi olsun paylasiyor bizimle bütün bildigini.. gel birlikte basarcaz zaten biz bunu... ben en son 72 kilo oldugumda tek bi tane pantolonum kaldi üstüme olan.. oturup aglardim resmen.. arkadasim bile farketmisti durumumu.. sonra adet zamani 1 kilo vermisim bi gaza geldim o ay 4kilo verdim toplamda.. benim kadar sIkan biri haftada 2kilo verirdi ama ben anca 1verebildim.. sonra da iste 1,5 aydir ayni kilo etrafinda kaldim.. ama simdi bu ay yine vercem ayni kiloyu nasilsa hamile felan kalamiyorum bari kendimi mutlu etcek seylerle ugrasayim..

yürüyüs yapamasan bile evde yap bir seyler.. ne hopla zipla ben bazen evin icinde yürürüm mesela.. ama üzülmek yok.. umutsuzluga kapilmak yok ben de yaptim kahvaltimi oohh mis

ayy tatlım napim ama yaa kiloya bak neyse ben kalvaltıyı kaçırdım bu sabh okudum olanları..ara öğünümü yedim bi armut bide yarım su bardağı yoğurt öğle yemeğimide yedim 4 kaşık prasa yemeği bi dilim ekmek 1 bardakta yoğurt yedim valla..ama halenn açımmmmayy çok ümitsizim yaa

hayir ümitsizlik yok ben de cok tok sayilmam ama, bence kilo vermek ac kalmaya deger inan bana.. zaten bi süre sonra mide alisiyor.. kilo verdikce de daha cok gaza geliyorsun.. dayancaz hep birlikte

hayir ümitsizlik yok ben de cok tok sayilmam ama, bence kilo vermek ac kalmaya deger inan bana.. zaten bi süre sonra mide alisiyor.. kilo verdikce de daha cok gaza geliyorsun.. dayancaz hep birlikte

hadi inşallh tatlım ya baklım haftaya ne kadr olck çok merak ediyorum..uymamazlık yapmıcam bakm ne olckk

hadi inşallh tatlım ya baklım haftaya ne kadr olck çok merak ediyorum..uymamazlık yapmıcam bakm ne olckk

tamam tatlim.. yarin sabah ac karnina bi tartil.. taki haftaya sali gününe kadar tartilma tamam?? bi haftadan önce tartilmak yasak.. bi hafta boyunca hic disina cikmayalim bakalim nasil olcak heyecanla bekliyorum seyda... insallah 2kilo verirsin

ben mii 2 kilo vercemm ahaha yok kız 1 den fazla veremm ben yaa dur yaır tartılayım bakm aç karnına

slm kızlar çok fazla okuyamadım ama sizler hamile misiniz yoksa hamilelik öncesi fazlalıklarınızı mı atmaya çalışıyorsunuz?

ben mii 2 kilo vercemm ahaha yok kız 1 den fazla veremm ben yaa dur yaır tartılayım bakm aç karnına

kuzuuuu... bak saremnaz bir ayda 11 kilo verdiyse, bu demek oluyorki haftada 2,5 kilo sanirim o da basladiginda senin su anki durumundaydi... yani 2kilo verme ihtimalin yüksek.. 2olmazsa 1.9 olsun canim.. bak cok sIkI takip edersek olur bence...

slm kızlar çok fazla okuyamadım ama sizler hamile misiniz yoksa hamilelik öncesi fazlalıklarınızı mı atmaya çalışıyorsunuz?

yok canim, hamileyken kilo vermek dogru bir sey degil.. insallah hamile kalirsak, o zamanda dengeli kilo almak ve dengeli beslenmek icin elimizen geleni yapacagiz bütün bildiklerim0zii paylasacagiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…