yazz tatlımm valla..inşllh kötü bişeyi yoktur valla hee..bende çok merak ettm he
iyi o zaman yarin yine gel hee ihmal etme o zaman.. ben yalniz klinca bir sey yapasim gelmiyor
ayy öle oluyoo insnn bişe yapası gelmo valla gelcemm kuzum yaa
tamam tatlim.. ben de yazcam ne ictim ne yedim ok... saremnaz diger topige de gelmiyo canim.. insallah kötü bir sey yoktur..
yazz tatlımm valla..inşllh kötü bişeyi yoktur valla hee..bende çok merak ettm he
Kızlar aşkolsun sizin yapında ben fırsat buldukça girer kontrol ederim ....Taşınma telaşındayım.. mutfak yaptırıyom mutfakçıya koş ne alemde kartonpiyerciye koş, boyacı, banyo değişicek iş çok adam çalışıyor malum para lazım parasız olmuyo bu işler e ilgilenmekte bana kaldı bu bi iki hafta fazla nete giremiyeceğim vakit buldukça bakıyorum yazılanları okuyorum ama pek duramıyorum çıkıyom hayırlı güzel haberlerinizi bekliyorum
yokk tatalım artık ne duyuorum ne konuşuyrummsenin durumlarin nasil?? görümcen fealn halen ugrasiyomu??
Ben girince siz olmuyorsunuz hatunlar ...Çok şükür kötü birşey yok..Koşturmaca işte...Akşamda eşimin kuzeninin çocuğu oldu ona gidceğiz sevgili eltimlerleBu gece biran önce biter inşallah eltimin 6 aylık bebişi gideceğimiz kızında 20 günlük falan bu ikiside dedikoducu pek iyi anlaşırlar beni çekiştirmeye bayılırlar şimdi laf sokarlar ay annelik çok güzel ay böyle ay şöyle beni sinir edecekler ya sende yap biran önce şöyle böyle (laf aramızda eltim beni hiç sevmez sürekli arkamdan konuşur çekiştirir ya kocasına yada başkalarına hepte kulağıma gelir ama yüzümede belli etmez canım hayatım diye konuşur hiç gitmek istemiyorum ama gitmek zorundayım offf
yokk tatalım artık ne duyuorum ne konuşuyrumm
bi dersin varsa gel yüüzeme söle deme ama yok illa arkadankonuşcak ne biçim düzen bilmm bu ...
şimdi kızlar ben bugün yediklerimi yazom
limonlu suyumu içtim ardından kiraz sapı kaynatıp içtim
kalvaltıda haşlanmış yumurta yarım büyük domates salatalık tuzsuz hepsi 3 zeytin yeşil çay
araöğünde 1 mandalina 1 bardak kefir
6 ymk kaşığı pırasa 1 bardak yoğurt dereotlu 1 dilim ekmek
yarım paket etifrom bisküvi çörek otlu yeşil çay
şimdi karnıyarık yedim ama evdekilerinkini kızarttım kendimkini haşaldım tavaya su koydum soğanı doğradım içne kıymayı attım kıymann yağıyla pişti bide maydonoz.baharat tuz yok yanında da 2 kaşık pilav 1 bardak yoğurt dereotlu
araöğün yeşil çay eti from bisküvi çörek otlu 1 bardak yoğurt dereotlu
bu arada adetliyim ben haftaya tartılcam 2 litrede su içtim nasıl ???
valla çok iyi hadi yürü be seni kim tutar tamam haftaya tartıl adetliyken burgul yersen canın tatlı istemez öğlen kısır yiyebiliiirsin yada bulgur pilavı yada makarna aklında olsun karbonhidrat alırsan canın tatlı çekmez ve mümkün olduğunca maydanoz dere otu tüket adetken vücudun ödemini atsın muckssss
ohh ii ii bari ..neyse yerim kuşum benimm bu ara hiç istemiyo ama şu eti from biskivilerin çikoltalı olanlar var 2 tane yesem nasl olur onlardan :44:maydonozu sabah yedim ama yoğurdu hep dereotlu yedim..bu arada ztn benim vucüdmda ztn ödem var tatlım o yüzden kiraz sapı içom
ay ben dün yediklerimi yazmayi unuttum.. dün misafirim vardi biraz ucu kacti sanirim :26:
sabah kahvaltisi - 08:00 = 1porsiyon kahvaltilik gevrek
1.ara ögün = yaptigim yemeklerine tadina baktim
ögle yemegi - 14:00 = 1porsiyon kiymali börek (ince az yagli), 2yemek kasigi nohut salatasi, 3kücük köfte, 1bardak meyve suyu
2.ara ögün = 1kase puding, sekersiz cay
aksam yemegi - 18:30 = 3kücük köfte, 3yemek kasigi nohut salatasi
3.ara ögün = 3 tane mandalina..
1litre su + gündelik hareket...
ucu bayağı kaçmış ama olsun arada olabilür ama yeşilçayı göremedim 3lt su 3 fincan yeşilçay!!!!(yeşilçay sevmeyenler için çileklisi bilem var )
ya ama ama ama.... tüh diyecek bir sey bulamadimben sanirim normal düzende yiyorum zayiflayacak düzende degil :44::44::44::44: tamam bugün spor da yapcam ben spor aletimi salona getireyim yine en iyisi yoksa spor felan yapmicam bu gidisle evet canim yesil cay icmedim.. aslinda bende bi sürü bitki cayi var, yesilcay, isirganotu, meyveli.... ben bugün ne yapayim da acigi kapatayim ki??
Ya zaten aşırı bir kilon yok normal dikkat ederek ve sporla halledilmeyecek bi sorun değil.Sen yeşilçayı günde 3 fincan iç.Ara öğünlerde yoğurtla bi meyvayı unutma diğer öğünlerde öğlen ve akşam ne yemek varsa 1 porsyon ye ve spor yap bence yeterli gelecek.Tabi sporla yakılan kalorilerin gitmesi için 3 lt suyumuzuda unutma şeker
kuzum bir sey sorcam ama gülme tamamm mi??? bu 3litre cayla felan birlikte mi yoksa sirf su olarak mi?? ben normalde 1,5likterlik bi siseyi bir güne anca bitiriyorum.. ona ragmen ha bire wcye tasiniyorum.. 3litre icecem ben sanirim.. benim sorunum yavas kilo veriyorum.. iki ay önce 4kilo verdim zaten 1-1,5 kiloyu adet döneminde verdim, kalani da 1ayda verene kadar göbegim catladiya verilcek kilom az oldugundan ya da metabolizmam yavas.. bu millet nasil veriyorlar yaa.. ya gercekten dogru dürüst yemiyorlar spor felan hallediyorlar.. ya da baska bir sey var altinda.. :44::44:
kUZUM BAK BENİM EŞİMİN KUZENİ 140 KİLODAN 90 KİLOYA DÜŞTÜ BU BENİM DİYETİSYENE GİTTİ.ADAM RESMEN KONSANTREYE DÖNÜŞTÜ YARISI KAYBOLDU.ONUNDA ÇOK YAVAŞTI METOBOLİZMASI BENİMDE ÖYLE HELE BENDE PCO VAR TAMAMEN YAVAŞLATIYOR BÜNYEYİ İŞTE BUNUN İLACI O YEŞİLÇAYDA.3 LT SUYUN İÇİNDE İÇTİĞİN YEŞİLÇAYLARIDA SAY TABİKİ GÜNDE VÜCUDUNA GİRMESİ GEREKEN SU MİKTARI 3LT.BUNU YEŞİLÇAYLADA ALIRSIN KAHVEYLEDE ÇORBAYLADA İÇİNDE SU OLAN HERŞEYLE.BİDE HERGÜN ÇOK DEĞİL 40 DK Bİ SPOR FALİYETİN OLSUN CANIM EVDE SPOR YAP TEMİZLİK YAP MARKETE GİT MERDİVEN İN ÇIK AMA HAREKET ŞART
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?