Hamilelik Öncesi ve Sonrası Diyet Günlüklerimiz

Ne olucak kız buraya yazınca biyerimmi eksiliyor birilerinin işe yarayabiliyorsam ne mutlu bana.İstediğini istediğin zaman sor.Benim bacaklar yumuşamadı çünkü çok yürüyüş yaptım ve bisiklet çevirdim ev maşallah spor salonuna döndü benim yürüyüş bandı bisiklet,ağırlıklar gideceğim evde daha küçük napcam bilmiorum artık balkonu kapatıp oraya koyacağım.yürüyüş vücudu sıkılaştırıyor.Ama fazla değil 45 dk yı geçmiyecek kadın bana 3 gün yürü dedi ben 7 gün yürüdüm.

hmmm... dur ben üsenmeyim de aleti salona getireyim bilgisayarin karsisi bos oraya koyayim.. bi film acarim o zmana zaman daha cabuk geciyor.. önceden öyle yapardim.. benim de bi sürü tatlim, plates topu kol icin yay felan bi dünya.. insallah büyük bir yere tasinirsam bi odami ayirmayi cook isterim.. simdi odalarim cok genis ama hepi topu 1oda bi salon.. genis de olsa oda sayisi az..

Allah gönlüne göre veriri inşallah canım...Benim şuanki evim çok büyük ama temizlik bile zor oluyor bitmek bilmiyor ısınmak zor oluyor hepi topu 2 kişiyiz .Bide kira öde öde öde yani.Geçeceğim ev biraz daha küçük ama kendi evim işte küçük olsunda elalemin evime yatar para ödediğimiz allah inşalllah gönlüne göre bir ev nasip eder sanada canım

Şeydacım ya ben şu süt buharını yapsam olurmu bugün he canım bak 26 aralıkta regli oldum 33 günde bir oluyorum.Gebe kalmanın yüksek olduğu tarih aralığıda 8-13 ocak arasıymış kuşum ne diyosun gelince bi el at anacım konuya hadi öpüyorum seni,regen cım senide öptüm he küsüşmece yok akşama görüşürüz anacığım

haklisin canim yaa.. biz de kiradayiz su an... insallah burdan gidecegimiz yer kendi evimiz olur.. biz de istiyoruz ev satin almak.. ama temizlik konusu dogru.. bir yeri yapiyorsun bir yer kaliyor.. kadin olmak zor is iste her yönüyle hem de.. birkac kilo verince beniminin bi hosuna gitti sorma.. sakin bir daha kilo alma böyle güzel oldun felan dedi ama eski ahlimden daha memnundu biliyorum.. o yüzden bi 4-5 kilo daha vercem insallah.. tas gibi olcam o zamanda tabiki senin yardinlarini da inkar edemem.. cok cok tesekkür ederim..

tamam tatlim aksama görüsüyoruz.. ama sakin ilk sayfaya listeye benim adim abakma olur mu yoksa iyi bi firca yerim..

merhaba kızlar. bende kilo vermeye çalışıyorum bebek için. önümüzde 10 ay gibi bi zaman var ama ben şimdiden kilo verme maratonuna başlamak istiyorum. merak ediyorum sizler nasıl diyet yapıyorsunuz kaç gün spora gidiyorsunuz

merhaba tatlim.. ben spora gitmiyorum ama haftada 3gün yürüyoruz en 40dakika.. insallah gider kilolar gelir bebisler

eveeeeeeeettt... bugünkü yemek listem.. gec kalktigim icin kahvalti saatini yine kacirdim

Ana ögün 12:00 = 125 ml yagsiz süt + 30 gr kahvaltilik gevrek

ara ögün = kücük kase puding

Ana ögün 17:30 = büyük bir kase ton balikli salata (iceberg+birkac dal maydonoz,nane,dereotu + yarim kutu ton baligi)

ara ögün = bir bardak hizli corba

veeeeeeee 1,5 saat yürüyüs + 4 bardak bitki cayi ( 2 b. yesil + 2 b. isirganotu) + 1 lt su

TATLIM benim süt buharı yumurtlıcan dönemde yap..yani 8 deyap mesela o gece ilşkiye gir belinede kapak kapatabiliyosan kapa tatlımm..
tamam tatlim aksama görüsüyoruz.. ama sakin ilk sayfaya listeye benim adim abakma olur mu yoksa iyi bi firca yerim..

tatlım baktım ilk listeye olsun bakalım hareketle yakmışındır..az önce ikinci listeyi gördüm çok ii di..

şimdi ben listemi verim bakalımm

sabh kalvaltımı geç yaptım geç kalktığım için domates salatalık kibrit kutusu kadar peynir 3tane zeytin 3 dal maydonoz
ara öğünde 1 mandalina bi bardak yoğur dere otlu içindede 4 tane sade from bisküvi
öğelnde 4 yk pırasa 2 kaşık bulgur pilavı 1 kepçe çorba 1 bardak yoğurt dere otlu
ara öğünde yeşil çay meyve
akşam yemeğinde yarım karnıyarık ama sadece kıymalarını aldım 4 yk pırasa 2 kaşık bulgur pilavı yarım kepçe mercimek çorbası..
ara öğünde 2 mandalina 1 portakal yedim 2 tanede bisküvi

4 fincan yeşil çay tabi sabah sıcak sulu limonlu içtim..2 litre su içtim..bugn hareket edemedim sadece normal ev işleri..

yalnız bgün çok sinrlendim acı sosa böle ekmk banmamak için bide baklava yememek içn savş verdim resmen nasılımm

seydacim valla ben bugün fazla aclik cekmedim nedense cooooook sükür varya böyle hafif acikinca sicak bir bardak cay ic ya da durumun müsaitse kafayi koy sekerleme yap vallahi cok iyi geliyor acligin ucuyor hemen.. he bir de spor yapmak da cok iyi geliyor.. spor acligi bastiriyormus bilgine...

ben de hiç açlık çekmm ama acı sosu tatlı masfetti..spor napimki öle şınavdı fln yapamm ben anca müzk açıp göbek atarımm valla...ama mekik şınav çekmek gerekirse yaparım vallaşimdi su kaynatcam onu iççem çay gibi

yani tatlim bizim yapacagimiz sporlar onlar yani.. alman bayanlar gibi giyip jogging pantolonu kosuya cikma gibi bi aliskanligimiz yok.. burda her köse basinda bi kosu yapan kadin ve cok da tanidik bi görüntü kimse dönüp de bakmyior bile... cok imreniyorum bazen ama aliskanlik iste... biz de kalkar göbek atariz oooh mis

bende imreniyom da ne benim öle kaoşcak yerim musait..anca göbekk ohh miss8:

bende imreniyom da ne benim öle kaoşcak yerim musait..anca göbekk ohh miss8:

yoook tatlim burda kosu yerleri var ama cogu da sokakta kosuyor mesela isikta karsidan karsiya geciyorum gecen gün, sagimda bi kadin solumda bi kadin kosuyorlar.. lambada bekliyoruz kirmizidayiz bunlar yerinde kosuyorlar yani lambada da tempolarini düsürmüyorlar.. yani trde mesela benim eski mahallemde sokakta kosan bi kadin olsa ooooooo ne duymadigi laf kalir ne de hakaret iste anca spor alani varsa o da bayanlarin sayisi coksa spor yapabiliyor bi kadin, yoksa olmuyor ama bisiklet tarzi seyler göbege cok iyi geliyor onu söyliyim

Güzel harikesin ama biraz daha harekete ihtiyacın var mucksss

bisikleti nerde bulcam kızz

yaa ne dicem benim başım çok ağrıyo..yeşil çay yaprmı..

kızlar ben bide bugn 2 litre su içtim hala içom ve 2 litrede sıcak su içtimm tuvalet işi canımı çok sıkoya ama yaa..bende de polistik over sendromu vardı bakm ne kdr klo vercem

Ben çok yorgunum uyuyacağım canım yarın görüşürüz inşallah hadi allah rahatlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…