merhaba tatlim.. ben spora gitmiyorum ama haftada 3gün yürüyoruz en 40dakika.. insallah gider kilolar gelir bebisler
cevabın için sağol canım.kimse topiğe sonradan dahil olanlara cevap vermiyor sen değer verip cevap yazdığın için ayrıca teşekkür ederim.
15 kilo vermek istiyorum spor+diyetle ne kadar zamanda verebilirim :26:
oyy kıyamam sana yaa..aynı benim kocamda öle cips kola yer..patates kızartamsı isto ne bilim yaa uyuz iştee..dayan tatlım ebn kendime eti from bisküvilerinden aldım..ole yiyince bende 1 2 tane ondan yiyorumyaaaaaaaaaaaaaaa kocam diyetimi baltaliyor yaaaaaaaaaaaaaaaa
oturdu baklava yedi gözümün önünde, simdi de cekirdek citliyor yaaaabir de alisverise gittik ne aldi biliyor musunuuzzz??? biskrem ve eti cin ay resmen iskence gibi
cevabın için sağol canım.kimse topiğe sonradan dahil olanlara cevap vermiyor sen değer verip cevap yazdığın için ayrıca teşekkür ederim.
15 kilo vermek istiyorum spor+diyetle ne kadar zamanda verebilirim :26:
oyy kıyamam sana yaa..aynı benim kocamda öle cips kola yer..patates kızartamsı isto ne bilim yaa uyuz iştee..dayan tatlım ebn kendime eti from bisküvilerinden aldım..ole yiyince bende 1 2 tane ondan yiyorum
hoşgledin canım benimm..desene beraber kiloları vercez kuzucumm
ohh miss afiyet olsun kzuum benim yaavalla su an yarim kase yogurt ve muzumu aldim pc basina oturdum.. ikisini karistirip kendime muzlu yogurt yapcamaz kaldi bi baklava yiyecektim ama dedim hayiirrrr ve basardim yemedim meyve cayimi da alsim yanima.. yatmadan da bi tane yesil cay icicem ohh misss
birazdan da lisletelerimizi yazalim kuzum
seydacim tatlim bilmiyorum abartmis misin yoksa normal mi :44::44: saremnaz gelir insallah da bi göz gezdirir.. benim dünkü listemi görmemisiste benim listem de böyle.. tabiki horul horul uyuydum icin yine kahvalti yok.. daha dogrusu gec saatte..
maydonoz saplarini kaynattim, bir bardaktan fazla oldu icine de yarim limon suyu
Ana ögün - 12:00 = 300 gr donmus sebze yemegi ( patates+bezelye+misir+mantar+prenses fasülye )
Ara ögün = bir bardak light sütlü kahve
Ana ögün - 16:00 = 4 yemek kasigi kuru fasülye + 4 yemek kasigi pirinc pilavi
Ara ögün = yarim kase süzme yogurt + bir muz
yarim saatlik alisveris + 1 litre su + 3 bardak bitki cayi ( 1b. yesil cay, 1b. isirganotu, 1b. meyveli ) yatmadan bi yesil cay daha icicem
ohh miss afiyet olsun kzuum benim yaa
tatlımm iiyisin bana göre..saremnaz gelsindebaksın bakalım bize ne yapmışız diyee...ben sanki bisküvileri fala yedm gbi geldi ama napim bi an bayılcak gbi oldum onları yedim..
şimdi listemi verom bugnkii..sanırım biraz abrtımm bakın bakalım bi,,
sabah limonlu suyumu içtim sıcak sıcak arkasından kiraz sapını içtim
kalvaltıda yeşil çay,3 zeytin ,domates, salatalık, bir kibrit kutusu peynir,3 dal maydonoz
aröğünde yeşil çay mandalina
öğle yemğinde 2 kaşık ıspanak 4 kaşık pırasa 2 kaşık bulgu pilavı bi bardk yoğurt (dereotlu)
araöğünde yeşil çay 4 tane etifrom portakalıı bisküvi 3 tanede mısır patlaklıdan yedim
akşam yemeğinde 4 yk pırasa 3 kaşık bulgur pilavı 1 bardak yoğurt dereotlu
araöğünde 5 tane etifrom bisküvi portakllı yeşil çay (1 portakal 3 tane mısır patlağı)bunları daha yemedim ilerleyen saatlerde yerim şimdilik 1 litre su 1 litre sıcak su...daha 1 litre daha var sıcak suyum onuda iççem...
bisküviler kepekli ama abrtmışım dimi yaa
seydacim tatlim bilmiyorum abartmis misin yoksa normal mi :44::44: saremnaz gelir insallah da bi göz gezdirir.. benim dünkü listemi görmemisiste benim listem de böyle.. tabiki horul horul uyuydum icin yine kahvalti yok.. daha dogrusu gec saatte..
maydonoz saplarini kaynattim, bir bardaktan fazla oldu icine de yarim limon suyu
Ana ögün - 12:00 = 300 gr donmus sebze yemegi ( patates+bezelye+misir+mantar+prenses fasülye )
Ara ögün = bir bardak light sütlü kahve
Ana ögün - 16:00 = 4 yemek kasigi kuru fasülye + 4 yemek kasigi pirinc pilavi
Ara ögün = yarim kase süzme yogurt + bir muz
yarim saatlik alisveris + 1 litre su + 3 bardak bitki cayi ( 1b. yesil cay, 1b. isirganotu, 1b. meyveli ) yatmadan bi yesil cay daha icicem
bugün tek hareketim yerleri silmek oldu halılaır sildim benim koca gececi ya gündüz ses yapamıyorum o yüzden tatlım..yerlerihalıları sildim.1.5 saat ama pazarteside başlıcam iyice spora..tamam tatlım sokmam artık bisküviyiben geldim :) her ara öğüne büskivi sokmasan daha iyi olur canım ya sadece bi aranda olsun o büskivi diğer aralarında meyve ve yoğurdu bi arada tercih et olurmudiğerleri çok iyi aynen böle devam ne yaptın bugün hareket varmı?
tatlim önemli olan sagligin.. kendini kötü hissettiysen ye tabiki.. saatlere ben uyamiyorum pek ama sanirim az yemeye alistim ben öyle cok kötü hissetmiyorum
Dünde iyiymiş canım ama bir önceki günde puding vardı sanırsam bu hafta daha pudig yeme oluyymu :18:Ama yürüyüş fallan süper valla koydunmu aletleri salona???*eveeeeeeeettt... bugünkü yemek listem.. gec kalktigim icin kahvalti saatini yine kacirdim
Ana ögün 12:00 = 125 ml yagsiz süt + 30 gr kahvaltilik gevrek
ara ögün = kücük kase puding
Ana ögün 17:30 = büyük bir kase ton balikli salata (iceberg+birkac dal maydonoz,nane,dereotu + yarim kutu ton baligi)
ara ögün = bir bardak hizli corba
veeeeeeee 1,5 saat yürüyüs + 4 bardak bitki cayi ( 2 b. yesil + 2 b. isirganotu) + 1 lt su
Valla süper
eveeeeeeeettt... bugünkü yemek listem.. gec kalktigim icin kahvalti saatini yine kacirdim
Ana ögün 12:00 = 125 ml yagsiz süt + 30 gr kahvaltilik gevrek
ara ögün = kücük kase puding
Ana ögün 17:30 = büyük bir kase ton balikli salata (iceberg+birkac dal maydonoz,nane,dereotu + yarim kutu ton baligi)
ara ögün = bir bardak hizli corba
veeeeeeee 1,5 saat yürüyüs + 4 bardak bitki cayi ( 2 b. yesil + 2 b. isirganotu) + 1 lt su
Dünde iyiymiş canım ama bir önceki günde puding vardı sanırsam bu hafta daha pudig yeme oluyymu :18:Ama yürüyüş fallan süper valla koydunmu aletleri salona???*
Kızlar merhaba uzun zamandır böyle başlık arıyordum nasıl görmemişim bilmiyorum. Ben 40 gün önce doğum yaptım 49 kilo ile hamile kaldım 64 kilo ile doğuma gittim. Normal doğum yaptım, şu an 58 kiloyum ama 52-53 olmam lazım. boyum 1.64 falan, şimdi diyeceksiniz 5-6 kilo verilir ama şu an emzirdiğim için ha bire yiyorum,ne yemem gerek ne yememem gerek şaşırdım kaldım,herkes ayrı bir şey söylüyor. Evdeyim hep spor falan da yapamıyorum. Ne önerirsiniz bana.
merhaba kızlar.bende kilo vermeye çalışıyorum bebek için. önümüzde 10 ay gibi bi zaman var ama ben şimdiden kilo verme maratonuna başlamak istiyorum. merak ediyorum sizler nasıl diyet yapıyorsunuz kaç gün spora gidiyorsunuz
Kızlar merhaba uzun zamandır böyle başlık arıyordum nasıl görmemişim bilmiyorum. Ben 40 gün önce doğum yaptım 49 kilo ile hamile kaldım 64 kilo ile doğuma gittim. Normal doğum yaptım, şu an 58 kiloyum ama 52-53 olmam lazım. boyum 1.64 falan, şimdi diyeceksiniz 5-6 kilo verilir ama şu an emzirdiğim için ha bire yiyorum,ne yemem gerek ne yememem gerek şaşırdım kaldım,herkes ayrı bir şey söylüyor. Evdeyim hep spor falan da yapamıyorum. Ne önerirsiniz bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?