Kızlar merhaba uzun zamandır böyle başlık arıyordum nasıl görmemişim bilmiyorum. Ben 40 gün önce doğum yaptım 49 kilo ile hamile kaldım 64 kilo ile doğuma gittim. Normal doğum yaptım, şu an 58 kiloyum ama 52-53 olmam lazım. boyum 1.64 falan, şimdi diyeceksiniz 5-6 kilo verilir ama şu an emzirdiğim için ha bire yiyorum,ne yemem gerek ne yememem gerek şaşırdım kaldım,herkes ayrı bir şey söylüyor. Evdeyim hep spor falan da yapamıyorum. Ne önerirsiniz bana.
Kızlar merhaba uzun zamandır böyle başlık arıyordum nasıl görmemişim bilmiyorum. Ben 40 gün önce doğum yaptım 49 kilo ile hamile kaldım 64 kilo ile doğuma gittim. Normal doğum yaptım, şu an 58 kiloyum ama 52-53 olmam lazım. boyum 1.64 falan, şimdi diyeceksiniz 5-6 kilo verilir ama şu an emzirdiğim için ha bire yiyorum,ne yemem gerek ne yememem gerek şaşırdım kaldım,herkes ayrı bir şey söylüyor. Evdeyim hep spor falan da yapamıyorum. Ne önerirsiniz bana.
kızlar bugün kocam gececi evde tek kalcağımsol kasığıma ağrı saplanıyo iğne batar gibi geçiyo biraz sonra yine saplanıyooo bugün sürekli böyle neden olur acaba
kızlar bugün kocam gececi evde tek kalcağımsol kasığıma ağrı saplanıyo iğne batar gibi geçiyo biraz sonra yine saplanıyooo bugün sürekli böyle neden olur acaba
yumurtlama döneminde olabiliyormus canim.. eger yumurtlama zamanindaysan bi ihtimal.. bende de solda oluyor bazen.. ama benim o taraf polikistik.. ondan da kaynaklaniyor olabilir.. dra bunu da sorayim ben en iyisi... :44:
ayy yumurtlama zamnn mı acaba ..sen nerde otyon tatlım..
Alla alla ben 26 sında regli oldum bi önceki ay 25 inde onunda bi öncesi 22 si yumurtlamaya daha erken değilmi ya
Bilmemki erken sanki daha yumurtlamaya ama şuan yok mesela ara ara giriyor saplanıyor bişi sanki geçiyor sonra Kocaelideyim ben canım
ben regenden daha kötüyüm herlde ..
Nerde oturuyosun şeker?aaa bende kocaelidyeimyahya kaptan diyince farketimm şirinimm...olabilir benimde valla öle olo yaa..
ben regenden daha kötüyüm herlde ..
regencim guzel bir topik olmus:) ben de cok acil kilo vermem lazim,ne olacak boyle yaaa,hem bebis istiom hem siskoyum,hem de sanki sirf bu kilolar yuzunden bir turlu olmuyor diye sorun yapiyorum amasorunu cozmek icinde hic birsey yapmiyorum.Doktorumda ban kilo vermemi tavsiye etmisti,bir ara spor yapip yediklerime dikkat ettim ve cok guzel kilo vermistim,ama sonra saldim gene yaaa...ama bu sefer kararliyim her ne kadar bebgim olsun istesemde once sagligim icin kilo vermem lazim..taktikleriniziise yarayan seyleri yazin olur mu?
mesela benim denediklerim;
sabah ac karinla icilen elma sirkeli su,hemen wc ye cikmanizi sagliyor,cokca denedim bunu
bir de kayisi ,ya sade 1-2 tane tuketeceksin,yada aksamadan 1 bardak suda islatip sabah yiyip ustunede suyunu iceceksin
ve de zencefil cayi,ben tazesini alip yapiyorum..bu uc sey sindirimi bayagi hizlandiriyor..yarindan itibaren bu saydiklarima sporuda ekleyip devam edicem.zaten kac gundur ac geziyom yaa,acligimi dindirsin diye bir yesil cay yapayim bari ben..siz neler yapiyonuz bakiyim:))
ne bilim hani regene süpersin dedin ya ondan dedim kzum yaa...
yaklaşık 5 ay önce 78 kiloydum.
dukan diyetini duydum.kitabını aldım.
yulafını internetten sipariş ettim.diyete başlıycam diye hazırlık yaparkene
bi de baktım ki ne bakayım hamileyiiiiimmm
böylece dukan diyet maceram 4gün kadar sürdü :))
şimdi 21haftalık hamileyim 87 kiloyum
vericem inşallah :)
aaa fistigim bilseydim ebn seni daha önce cagirirsim.. gel canim hosgeldin.. istersen boy kilo ve ulasmak istedigim kilo bilgilerini de ver ekleyim seni de listemize.. bi hareketlenme olmadigi zaman hemen sIkIsiIrIrIz birbirimiz...valla canim ben de kabizlik sorunu var.. biz de sabahlari limlu ilk su iciyoruz.. biraz da elma sirkesi koyarim sorun olmaz heralde.. sirke saglikli bir sey zaten..
kilonun hamilelige engel olma ihtimali var ama tabiki yüzde yüz degil.. gel sen biz kilolalari verelim de sonra mutluluktan bebis olur zaaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?