ne bilim hani regene süpersin dedin ya ondan dedim kzum yaa...
yaklaşık 5 ay önce 78 kiloydum.
dukan diyetini duydum.kitabını aldım.
yulafını internetten sipariş ettim.diyete başlıycam diye hazırlık yaparkene
bi de baktım ki ne bakayım hamileyiiiiimmm
böylece dukan diyet maceram 4gün kadar sürdü :))
şimdi 21haftalık hamileyim 87 kiloyum
vericem inşallah :)
yaklaşık 5 ay önce 78 kiloydum.
dukan diyetini duydum.kitabını aldım.
yulafını internetten sipariş ettim.diyete başlıycam diye hazırlık yaparkene
bi de baktım ki ne bakayım hamileyiiiiimmm
böylece dukan diyet maceram 4gün kadar sürdü :))
şimdi 21haftalık hamileyim 87 kiloyum
vericem inşallah :)
sagol fistik:))valla simdilik liste isi kalsin,ama ben yazarim ne olup bittigini belki sonra yazilirim canim:)evet valla bastan gorseydim hemen gelirdim canim,guzel bir konu gercekten,hem birbirimize destek olur hemde bilgi alisverisi yapariz
kabizlik sorunun varsa sirkeli su ve gun icinde 1-2 tane kuru kayisi yee..uzerinede bol bol su ic,faydasi oluyor...o da ise yaramazsa kabizlik icin caylar var onlardan al derim ben...
canim evet bazen kilo engel olabiliyor..ben onceden cok zayiftim..iste dogum.k.h kullandiktan sonra sistikce sistim,sonra adet olama problemi ve yuksek hormon seviyeleri de ustune eklenince,doktorum ciddi ciddi tavsiye etti kilo vermemi,ama halen bir yol katedebilmis degilim acikcasi,madem biseyi cok istiyorum onun icin savas vermeliyim degil mi?bu zamana kaar sadece yakindim sim di de biseyler yapmanin zamani geldi artik:)valla ben varim,ama kesin once senin mujdeli haberini aliriz:))
hAYIRLISI OLSUN ALLAH SAĞLIKLI KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN CANIM BEBİŞ GÖBİŞE DOLMUŞ DİYET ELBET OLUR ŞEKER BEBİŞİNİ AL HAYIRLISIYLA KUCAĞINA AMA YEDİKLERİNE DİKKAT WT ÇOK KİLO HAMİLELİKTE YÜKSEK TANSİYON HATTTA ERKEN DOĞUMA SEBEBİYET VEREBİLİYOR
amin canım iyi dileklerin için çok teşekkürler.iştahım çok açık yemeği oldum olası çok severim ama boğazımı azıcık tuttummu kiloda verebiliyorum.umudum emzirmek allah nasip ederse.diğer doğumlarımdan sonra emzirdikçe kilo verdim tabii bol sıvı alarak.kortizon tedavisi gördüğüm için en son 80e dayandı kilom vericem inşallah :)
ayyy ne güzel yaa... biz de bi taraftan bebek istiyoruz hem de hepimizyani hamis olan diyeti birakmayacak ama tabiki saglikli eklemeler yapacak.. tanistirayim öncelikle saremnaz bizim diyet kocumuz bebegini saglikcakla al kucagina da kilo vermek imkansiz bir sey degil.. sanirim sen erken kilo almaya basladin :26: cünkü 21.hafta 9kilo almak icin erken biraz.. hamileligi 10-12kiloyla bitirmek en ideali.. vallahi biz bu konularla öyle hasir nesir oldukki artik bi dr kadar bilyioruz nerdeyse
tABİ ÖNCE SAĞLIK .hAYIRLISI OLSUN ŞEKERİM
sen bilirsin tatlim.. ben mesela 1kilo aldim onu gördükce daha cok hirslaniyorum diyet icin... istersen sonra yazariz.. biz her aksam ne yedigimizi yaziyoruz sonra fikir alisverisinde bulunuyoruz.. diyet listemiz de cok güzel hep evimizde olan seyler.. ve listenin sahibesi saremnaz... tam 11kilo vermis kendisi
kizlar bu arada royem benim alamanya topikinden arkadasim, tanisin kaynasin
sagol canim:) cok sekersin yaa,alamanya topigi haaa:))
canım merhaba
hoşgeldin aramıza
canım çok memnun oldum.benim 11 yıl sonra doğuracağım 4 çocuğum olacak inşallah.rabbim hepinize kısmet etsin.
benim sürpriz oldu hiç hesapta olmayan bişey anlayacağınız.dediğim gibi en küçüğüm bebek doğduğunda mayıs ayında 12 yaşında olacak.
kilolarıda vericez inşallah herşey morale bağlı.ben geçen yıl diyetle 70 kiloya düşmüştüm sonra tendom bağım yırtıldı diyet yapmama rağmen kortizon tedavisiyle 78i gördüm.
yapacak bişey yok napalım bebişler için sıkıcaz dişimizi.doğumdan sonra vericez kiloları ben hamileyken diyet yapmayı psikolojik olarak uygun bulmuyorum.
mutlaka stres oluyor insan.
sagol canim:) cok sekersin yaa,alamanya topigi haaa:)) saremnaz ada kocaman bir masallah diyeyim 11 kilo cok iyi verilmis bir kilo tebrikler saremnaz:))ben de simdi cok pis hirs yaptimm yaa..:)
hehehee... alamanya topiki tabiki devalla ben de cok hirslandim.. bu yüzden iki gündür cok pis iradeliyim insallah devam eder böyle.. iki gün sonra fis diye sönmez ayyyyyyy yarin konsolosluga gidiyorum yaa... pasasoprt uzatmaya.. aslinda gidip yatmam lazim.. sabahin köründe kalkcaz.. birazdan kacarim ben mecburen..
:)) yok yok sonmez hirsin,valla ben de acim suan,normalde kalkar yerdim ama tutacam kendimi,uykum var zati,sen de git uyu kiz,konsoloslukta pstilin cikacak zaten beklemekten,enerji topla biraz..hadi kolay gele...
ne demek canim benim... biz zaten baska bi bebek topiginden arkadasiz.. diyetten kilodan laf acilinca bu topigi acalim dedik.. gel sen de tabiki.. nolcak iki kelam edince bir sey mi kaybetcez sanki..
bize kendi diyet listeni veren arkadas saremnaz tam 11kilo vermis masallah.. diyet listesi de öyle ac birakici bi liste degil.. ve simdiki moda diyetler gibi sIkIcI da degil.. hem de kendi diyetisyeninden aldigi bilgileri paylasiyor bizimle kafadan bir seyler degil.. o yüzden hem güvenli hem saglikli... hep de evimizde olan seyler.. sen simdi bana yasini kilonu ulasmak istedigin kiloyu söyle ben listeye seni de ekleyim.. bu arada sen de ilk sayfaya giti diyet listemize göz gezdir, bugünden itibaren sen de katil aramiza ve her aksam günlük ne yedigini yaz.. daha yeniyiz yanlislarimiz olur ve birbirimizin yanlislarini düzeltiriz..
hoşgledin canım benimm..desene beraber kiloları vercez kuzucumm
ayy çok teşekkür ederim canım yaasevindirik oldum burda. dün spora başladım. daha önce yürüyüş hariç bi spor yapmadığım için epey zorlandım hatta kendimi ördek gibi hissettim kol kalmıyo bacak kalkmıyo benim bu kiloları çabuk vermem lazım.
diyetim doktordan. sabah
1 kk peynir.domates salatalık yeşillik 3 yeşil zeytin 1.5 dilim kepekli ekmek (bugün işe geç kaldığımdan kahvaltı yapmadım)
arada 3 yulaflı kepekli bisküvi yedim
öğle ve akşam yediklerimi aktarırım
hoşbulduk canım
kızlar birşey sorayım siz bilirsiniz
ben safra kesemi aldırdım 2 ay kadar önce. diyetimde sabah aç karna ılık suya elma sirkesi ve bal karıştırıp içmem gerektiği yazıyor. safram yok ya beni rahatsız eder mi
yakınlarınızdan böyle birşeyle karşılaşan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?