Hamilelik Öncesi ve Sonrası Diyet Günlüklerimiz

ne bilim hani regene süpersin dedin ya ondan dedim kzum yaa...

ayyy ne güzel yaa... biz de bi taraftan bebek istiyoruz hem de hepimiz yani hamis olan diyeti birakmayacak ama tabiki saglikli eklemeler yapacak.. tanistirayim öncelikle saremnaz bizim diyet kocumuz bebegini saglikcakla al kucagina da kilo vermek imkansiz bir sey degil.. sanirim sen erken kilo almaya basladin :26: cünkü 21.hafta 9kilo almak icin erken biraz.. hamileligi 10-12kiloyla bitirmek en ideali.. vallahi biz bu konularla öyle hasir nesir oldukki artik bi dr kadar bilyioruz nerdeyse

canim hayirli olsun,saglikla kucaina al insallah:)

sen bilirsin tatlim.. ben mesela 1kilo aldim onu gördükce daha cok hirslaniyorum diyet icin... istersen sonra yazariz.. biz her aksam ne yedigimizi yaziyoruz sonra fikir alisverisinde bulunuyoruz.. diyet listemiz de cok güzel hep evimizde olan seyler.. ve listenin sahibesi saremnaz... tam 11kilo vermis kendisi

kizlar bu arada royem benim alamanya topikinden arkadasim, tanisin kaynasin

amin canım iyi dileklerin için çok teşekkürler.iştahım çok açık yemeği oldum olası çok severim ama boğazımı azıcık tuttummu kiloda verebiliyorum.umudum emzirmek allah nasip ederse.diğer doğumlarımdan sonra emzirdikçe kilo verdim tabii bol sıvı alarak.kortizon tedavisi gördüğüm için en son 80e dayandı kilom vericem inşallah :)

tABİ ÖNCE SAĞLIK .hAYIRLISI OLSUN ŞEKERİM

canım çok memnun oldum.benim 11 yıl sonra doğuracağım 4 çocuğum olacak inşallah.rabbim hepinize kısmet etsin.
benim sürpriz oldu hiç hesapta olmayan bişey anlayacağınız.dediğim gibi en küçüğüm bebek doğduğunda mayıs ayında 12 yaşında olacak.
kilolarıda vericez inşallah herşey morale bağlı.ben geçen yıl diyetle 70 kiloya düşmüştüm sonra tendom bağım yırtıldı diyet yapmama rağmen kortizon tedavisiyle 78i gördüm.
yapacak bişey yok napalım bebişler için sıkıcaz dişimizi.doğumdan sonra vericez kiloları ben hamileyken diyet yapmayı psikolojik olarak uygun bulmuyorum.
mutlaka stres oluyor insan.

sagol canim:) cok sekersin yaa,alamanya topigi haaa:)) saremnaz ada kocaman bir masallah diyeyim 11 kilo cok iyi verilmis bir kilo tebrikler saremnaz:))ben de simdi cok pis hirs yaptimm yaa..:)

Son düzenleme:

canin sagolsun tatlim, tabiki de önce saglik.. Allah bagislasin bebekciklerini ben de 4tane istiyorum yaa.. iki oglan iki kiz.. anneannem gibi ama kismet iste daha birini dogurmadim

dogumdan sonra emzirme sürecinde, bir de bebek icin kosturmaca ile yemegine de dikkat etti mi cok cabuk kilo veriliyor kac kisi de kendi gözlerimle gördüm.. benim hamilelikte diyetten kastim, kilo vermek kesinlikle degil, ki bunun dogru olmadigini drlar da söylüyor.. hamilelikte kilo verilmez. sadece psikolojik olarak degil, fiziksel olarak da bebek icin de zararli.. yalnizca yediklerimize dikkat edebiliriz o kadar.. yani hamilelikte mide kazinmalari oluyormus.. benimarkadasim midem kazindi diye oturup iki kisilik ögün bitiriyordu üstüne bir de cikolata ya da cips.. hani o kazinmayi bastirmak icin bi parca bir sey yenebilir ama ekstrasi da insanin kendi elinde bence.. irade meselesi.. ben de bazen var o irade bazen hic yok

sagol canim:) cok sekersin yaa,alamanya topigi haaa:)) saremnaz ada kocaman bir masallah diyeyim 11 kilo cok iyi verilmis bir kilo tebrikler saremnaz:))ben de simdi cok pis hirs yaptimm yaa..:)

hehehee... alamanya topiki tabiki de valla ben de cok hirslandim.. bu yüzden iki gündür cok pis iradeliyim insallah devam eder böyle.. iki gün sonra fis diye sönmez ayyyyyyy yarin konsolosluga gidiyorum yaa... pasasoprt uzatmaya.. aslinda gidip yatmam lazim.. sabahin köründe kalkcaz.. birazdan kacarim ben mecburen..

:)) yok yok sonmez hirsin,valla ben de acim suan,normalde kalkar yerdim ama tutacam kendimi,uykum var zati,sen de git uyu kiz,konsoloslukta pstilin cikacak zaten beklemekten,enerji topla biraz..hadi kolay gele...

:)) yok yok sonmez hirsin,valla ben de acim suan,normalde kalkar yerdim ama tutacam kendimi,uykum var zati,sen de git uyu kiz,konsoloslukta pstilin cikacak zaten beklemekten,enerji topla biraz..hadi kolay gele...

sagol canim benim.. termin yaptik, hem de saat 8de.. ilk sirada biz variz o yüzden en gec 7.30da orda olmaliyiz sira gecerse yandik.. insallah fazla beklemeyiz ilk sirada olunca önce alinan da olmadigi icin ekstra bekletme durumu olmuyor.. ayyyyyyyyy dua et de gecen seferki gicik tipsize denk gelmeyim pis herif.. bana 10yillik vermedi gicikligina... bir senelik verdik simdi yine sürünüyoruz ayni yollarda Allahtan bir saat uzakliktayiz..

ayy çok teşekkür ederim canım yaa sevindirik oldum burda. dün spora başladım. daha önce yürüyüş hariç bi spor yapmadığım için epey zorlandım hatta kendimi ördek gibi hissettim kol kalmıyo bacak kalkmıyo benim bu kiloları çabuk vermem lazım.
diyetim doktordan. sabah
1 kk peynir.domates salatalık yeşillik 3 yeşil zeytin 1.5 dilim kepekli ekmek (bugün işe geç kaldığımdan kahvaltı yapmadım )
arada 3 yulaflı kepekli bisküvi yedim
öğle ve akşam yediklerimi aktarırım

hoşgledin canım benimm..desene beraber kiloları vercez kuzucumm

hoşbulduk canım

kızlar birşey sorayım siz bilirsiniz
ben safra kesemi aldırdım 2 ay kadar önce. diyetimde sabah aç karna ılık suya elma sirkesi ve bal karıştırıp içmem gerektiği yazıyor. safram yok ya beni rahatsız eder mi
yakınlarınızdan böyle birşeyle karşılaşan var mı?

kızlar dün gece konuşurken bilgisayarın şarjı bitti.
öylece çıktım bi iyi geceler diyemeden :)
görüşmek üzere...
hepinizin günü aydın olsun...

güzel bi kahvalti bence.. aksam hepsini birlikte ama, yoksa arada gözden kacabiliyor.. ben de genelde kahvalti saatinin disinda güne basliyorum.. yani kahvalti yapmam cogu kez ögle yemegi saatini buluyor :26: ama olsun cok yemekten iyidir..

canim o konuda bi bilgim yok.. ama druna danismadan sakin icme.. önce sagligin.. zaten yemeyi azalttigimiz icin kilo veririz.. ilik su ve limon da hizlandiriyor bu islemi.. ama özel bi durumun var senin.. önce ögrenelim nasil olur ondan sonra ic limonlu suyu..

kizlar varya insanin yanina diyet yapmak isteyen bi arkadasinin olmasi cok harika bir sey.. benim yeni dogum yapan arkadasim da zayiflamak istiyor.. onunla birlikte bugün tam 2,5 saat gezdik carsida.. alisveris yaptik, torbalar, cocuk arabasi epeyce efor sarfettik... bir de sizler varsiniz.. bir sey yerken artik iki kere düsünüyorum... aksam ben bu kadar yiyecegi yazarsam kizlar beni döverler diyorum yazmazsam da kendimi kandirmis olurum sizi degil.. yani sizinle olmaktan dolayi coooooooooook mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…