kizlar varya insanin yanina diyet yapmak isteyen bi arkadasinin olmasi cok harika bir sey.. benim yeni dogum yapan arkadasim da zayiflamak istiyor.. onunla birlikte bugün tam 2,5 saat gezdik carsida.. alisveris yaptik, torbalar, cocuk arabasi epeyce efor sarfettik... bir de sizler varsiniz.. bir sey yerken artik iki kere düsünüyorum... aksam ben bu kadar yiyecegi yazarsam kizlar beni döverler diyorumyazmazsam da kendimi kandirmis olurum sizi degil.. yani sizinle olmaktan dolayi coooooooooook mutluyum
Canım benim bizde seni çok seviyosssssssss
tesekkür ederim sekerim benimsen nasilsin?? kizlar ne zaman gelcekler acaba.. ne yediler merak ediyorum...
Kuşum elektrik gitti şimdi geldi yaaa sinir oldum nerde bu millet
kuzum ben de tam listemi yazmaya girmistimSenin mesajin gelmis.. Valla ya dizi aksami bu aksam.. Hayatla feriha var.. Kimseler gelmiyor maalesef..
kizlar malumunuz sabah konsolosluga gittim, bu sebepten saatlerim biraz bozuldu... ama sabah sirada cok ayakta durduk, iyi kalori harcamisimdir...
Ana ögün - 11:00 = bir porsiyon sucuklu yumurta, iki dilim cekirdekli ekmek, 2 su bardagi sekersiz cay
Ara ögün = yok
Ana ögün - 16:00 = 4 yemek kasigi sakatat (tavuk), 3 yemek kasigi makarna
Ara ögün = kocisin kizartmasindan 3-4 tane patates, 1 bardak sütlü kahve
2,5 saat yürüyüs + 1 litre su + 2 bardak birki cayi
yeşil çay iç kuşum uyumadan bugün içmedin galiba istersen meyvada ye canım fazla birşey yememişsin ama işlerin vardı tabi
yesil cay ictim canim birazdan yine icicem.. evet isler vardi aslinda iyi oldu yaa... yarin zaten meyve sebze günü yapcam.. bugün protein karbonhidrat agirlikli oldu.. ara ögüne meyve koyarim.. öyle gecinirimtatlim yaa et yeme olayi nasil olsun?? özellikle diyetlerde sakatattan uzak durun yaziyor hep.. ne yapmaliyiz bu konuda?? sen de mesela bugünkü diyet listeni yazar misin??
cANIM 1 YUMURTA BÜYÜKLÜĞÜNDE KÖFTE YİYEBİLİRSİN.YANİ 2 KÖFTEYE EŞ OLUYOR.
KUŞBAŞI ET 3-4 PARÇA YİYEBİLİRSİN.
BİFTEK,PİRZOLA ,BONFİLE 1 KÜÇÜK BOY
CİGER 1 YUMURTA KADAR
TAVUK HİNDİ 1 YUMURTA KADAR
BALIK 1 YUMURTA KADAR
SALAM 1 İNCE DİLİM
SUCUK 3 İNCE DİLİM
SOSİS 1/2 ADET
selam kızlar nasılsınız :)
geceniz güzel olsun...
tesekkür ederim canim benim...
sagol tatlim.. senin de
naber canım nasılsın
iyiyim canim yaa nolsun kocisle ugrasip duruyorum.. bi taraftan da burdayim.. sen neler ypaiyorsun bakalim??
Ben biraz aldığım kötü haberlerden dağıldım ama bugünkü programım
bi bardak limonlu ılık su aç karna birde böğürtlen kökü içiyorum aç karna
sabah:1 bardak şekersiz yeşilçay ,1 katı yumurta,1 dilim uno light denge ekmeği,maydanoz,havuç,salatalık ve 1 dilim beyaz peynir
ara: 1 bardak su üzerine yarım kase yoğurt 1 elma
1 bardak adaçayı
öğlen:1 bardak su üzerineporsiyon buharda haşlanmış sebzeler(havuç,brokoli,kabak,karnıbahar)1/2 kase yoğurt 1 dilim uno ligt denge ekmeği bitiminde tekrar 1 bardak su
1 bardak yeşilçay
ara:1 bardak su salatalık ve 1/2 kase yoğurt
bundan sonra ailevi sebepler dolayısıyla moralmen çöktüm vebozuldu kızlar 1 sade türk kahvesi ,sert nescafe ,sakinleştirici,melisa çayı,1 kase tavuk suyuna şehriye çorbası ve ağırı kesici
eğer bozulmasaysı 1 kase çorba 1 büyük kase salata 2 köfte ve buharda haşlanmış sebzeler olacaktı
araortakal
1 bardak yeşilçay
canım geçmiş olsun.geçer ailevi meseleler üzme kendini.
diyet proramın çok ağır geldi bana.
zor olmuyor mu.
Ben biraz aldığım kötü haberlerden dağıldım ama bugünkü programım
bi bardak limonlu ılık su aç karna birde böğürtlen kökü içiyorum aç karna
sabah:1 bardak şekersiz yeşilçay ,1 katı yumurta,1 dilim uno light denge ekmeği,maydanoz,havuç,salatalık ve 1 dilim beyaz peynir
ara: 1 bardak su üzerine yarım kase yoğurt 1 elma
1 bardak adaçayı
öğlen:1 bardak su üzerineporsiyon buharda haşlanmış sebzeler(havuç,brokoli,kabak,karnıbahar)1/2 kase yoğurt 1 dilim uno ligt denge ekmeği bitiminde tekrar 1 bardak su
1 bardak yeşilçay
ara:1 bardak su salatalık ve 1/2 kase yoğurt
bundan sonra ailevi sebepler dolayısıyla moralmen çöktüm vebozuldu kızlar 1 sade türk kahvesi ,sert nescafe ,sakinleştirici,melisa çayı,1 kase tavuk suyuna şehriye çorbası ve ağırı kesici
eğer bozulmasaysı 1 kase çorba 1 büyük kase salata 2 köfte ve buharda haşlanmış sebzeler olacaktı
araortakal
1 bardak yeşilçay
ben kocişi uyuttum
kızımın ateşi vardı bugün sbs ye hazırlanıyo çok yoruluyo
dersane vs. yorgun düştü sanırım hep onunla uğraştım
gün boyu
sağol canım teşekkür ederimya aslında çok geliyor sürekli ara öğün var ve açlık hissetmiyorum ama ne yaparsam yapim ara öğünler kalkmıyor bu bugündü mesela dün 3 kaşık makarna et salata yedim öğlen akşam salata balık çorba yedim sabah koçiş olmadığında sütle kelogs yiyorum bünye alışınca rahat oluyor ama tabi yavaş yavaş bazı gün uymuyorum bilr canım yaş pasta yemek istiyoe yiyorum ama ertesi gün telafi ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?