Kuzum ellerine sağlık bunlarıda ilk sayfaya eklesemiydik acep bilemedim faydalı bilgiler sonuçtanasilsiniz diyetteki güzeller??? ben de simdi limonlu suyumu ictim ve güzel bi yazi buldum, hem diyetimiz hem de sagligimiz icin hemen paylasiyorum sizinle.. görüdkce de paylasicam zatennnn
Kirmizi, Beyaz, Yesil
Elma : Sadece 81 kalori ve damar tıkanıklığı ile kanseri engelleme etkisine de sahip. Elma yemek, akciğer kanserine yakalanma riskini düşürüyor.
Kirmizi Biber : Ana yurdu Amerika olan kırmızıbiber, müthiş bir C vitamini deposudur. Saltalarda ve yemeklerde bolca kullanın.
Domates : Erkeklerde prostat kanseri, kadınlarda ise meme kanseri riskini azaltır. Kalp rahatsızlıklarına karşı etkilidir.
Cilek : Kanı temizler, bağırsakları çalıştırır. Seralarda yetiştiğinden kışın bile bulabileceğiniz bir meyvedir. Ancak aslında mayıs ayında yetişir.
Brokoli : Ciltteki bozulma ve lekeleri azaltır. Özellikle mevsiminde taze olarak yenen brokolide C vitamini, folik asit, beta karoten ve K vitamini bolca bulunur.
Kabak : İçinde fosfor, kalsiyum, demir, sodyum, potasyum, B1, B2, B3 ve C vitaminleri bulunur. İdrar söktürücü etkisi vardır.
Roka : P ve K vitaminlerinin yanı sıra, pek çok faydalı mineral içerir. Mideyi kuvvetlendirir, kansızlığı giderir, idrar söktürür ve karında toplanan suyu boşaltmaya yardımcı olur.
Yesil Salata : Kalorisi bulunmadığı için özellikle diyet yapanların baş tacı olan yeşil salatayı kim sevmez ki? İdrar söktürücü ve sinirleri yatıştırıcı etkiye de sahiptir.
Sogan : Kötü koktuğunu düşünseniz bile, inanın çok faydalı! Özellikle kalp için Bol miktarda potasyum içerir ve bizi mide kanserinden korur.
Sarimsak : Fosfor, demir, A, B ve C vitaminleri içerir. Tansiyon düşürür. Tek sıkıntısı ise, kokusudur.
Kereviz : Maydanozgiller ailesinden olan kerevizin içeriğinde B vitamini, demir bulunur. Unutkanlığa ve yorgunluğa iyi gelir.
alintidir.
bugünkü yemek listem...
Ana ögün - 11:30 = salata : yarim iceberg (kücük boy) bikac dal maydonoz, yarim konserve ton baligi..
Ara ögün : bir tatli kasigi keten tohumu
Ana ögün - 15:30 = bir el büyüklügünde balik
Ara ögün : bir mandalina
Ana ögün - 19:00 = 300 gr karisik sebze
Ara ögün = bir kivi
2 saat deli gibi ev isi + 1 lt su + 2 bardak yesil cay + 2 bardak bitki cayi
Kuzum ellerine sağlık bunlarıda ilk sayfaya eklesemiydik acep bilemedim faydalı bilgiler sonuçta
PERFECTtARTILMAYA AZ KALDI HE KUZUM
tatlim ilk sayfa cok uzun oldu yaa.. dursun, ben bulari pcye de kaydederim ara ara atarim.. olur heralde.. hem kizlar düzgünce takip ederlerse okurlar.. ama seyda gelmedi ben merak ettim yine..:26:
ayy cok sevindim yaa.... aslinda carsamba basladim ama cuma tartilayim diyorum.. cumadan cumaya iyi bence..
oy canımm benim bende çokk sevorum senii..evet çok iyi hep beraberizz..kizlar varya insanin yanina diyet yapmak isteyen bi arkadasinin olmasi cok harika bir sey.. benim yeni dogum yapan arkadasim da zayiflamak istiyor.. onunla birlikte bugün tam 2,5 saat gezdik carsida.. alisveris yaptik, torbalar, cocuk arabasi epeyce efor sarfettik... bir de sizler varsiniz.. bir sey yerken artik iki kere düsünüyorum... aksam ben bu kadar yiyecegi yazarsam kizlar beni döverler diyorumyazmazsam da kendimi kandirmis olurum sizi degil.. yani sizinle olmaktan dolayi coooooooooook mutluyum
tatlım ailevi durum var herelde umrım geçmiştir iyisindir..mutlu ol tatlımm..Sağol canım biliyorum dualarınızı eksik etmeyeceğinizi inşallah cnm inşallah
Şeyda nerelerdesin kuzucuk bakim sen
oy canımm benim bende çokk sevorum senii..evet çok iyi hep beraberizz..
tatlım ailevi durum var herelde umrım geçmiştir iyisindir..mutlu ol tatlımm..
evet neden gelemediğimi söyliyim kızlar.5 ocak perşembe günü aniden çıkmıştım netten hatrlarsınız..misafir geldi..hem de yatıya..o gece kaldı ertesi gün kaldı.cumartesi günü gittiler ..ee o günde temizlkiti yemkti giremedim bugün girdim anca..birazdan listelerimi vercem..bu arda salı günü tartıldım bida ne zamn tartılıyımm
evet kizlar bugün de unutmadan listemi yazayim unutmadan. sizler de gelirsiniz umarim, sizin listeleri de görürüz
Ana ögün - 12:30 = 30gr kahvaltilik gevrek + 125 ml light süt
Ara ögün = 1 mandalina
Ana ögün - 16:00 = 4 yemek kasigi etli patlican + ceyrek iceberg, dereotu, nane
Ara ögün = 1 mandalina
Ana ögün 20:00 = 2 yemek kasigi yogurt + 1 muz
2 saat yürüyüs + 2 bardak yesil cay + 2 bardak bitki cayi + 1 lt su
Valla kuşum ne diyim ki helal olsun sana kız
mrb hepinize.
bende aranıza katılmak istiyorum
günlük tutuyordum ama böyle toplu bi şekilde daha iyi olur diye düşündüm
hemen anlatayım özgeçmişimi:)
evlenirken 66 kg idim
hamile kaldım 8 ay snra. hamile kalış kg 72ydi.
9 ayın sonunda bi baktım 90 olmuşum yani 18 kg aldım
ve şuan hiç veremedim gibi bişey.
tammm 85 falanım.
inş. zayıflıcaz.
oğlum 10 aylık oldu ama bende tık yok:S
bugünkü yediklerimi yazmak istiyorum
bugün:
kahvaltı 2 dilim ekmek
3 zeytin
azcık haşlama patates
öğlen:
ekmeksiz bir adet fleto tavuk göğsü
akşam:
6 yk ıspanak yoğurtlu
2 dilim ekmek
1 dilim tavuk göğsü yine.
6yk pilav
mrb hepinize.
bende aranıza katılmak istiyorum
günlük tutuyordum ama böyle toplu bi şekilde daha iyi olur diye düşündüm
hemen anlatayım özgeçmişimi:)
evlenirken 66 kg idim
hamile kaldım 8 ay snra. hamile kalış kg 72ydi.
9 ayın sonunda bi baktım 90 olmuşum yani 18 kg aldım
ve şuan hiç veremedim gibi bişey.
tammm 85 falanım.
inş. zayıflıcaz.
oğlum 10 aylık oldu ama bende tık yok:S
bugünkü yediklerimi yazmak istiyorum
bugün:
kahvaltı 2 dilim ekmek
3 zeytin
azcık haşlama patates
öğlen:
ekmeksiz bir adet fleto tavuk göğsü
akşam:
6 yk ıspanak yoğurtlu
2 dilim ekmek
1 dilim tavuk göğsü yine.
6yk pilav
saol cnm darısı başına inş.gercek mi??? ayyy cok tesekkür ederimeee diyetisyenim saglam olcak o kadar
merhaba tatlim.. Allah bagislasin yavrunu.. darisi da bizim basimizainsallah benim de bi pasam olur tabiki isteyen herkesin.. bence fazla kasma kendini.. haftada bir kiloya odaklan.. tabiki boyun da önemli.. ilk sayfaya git diyet listemize bak istersen.. fikir alirsin.. hadi bakalim kolay gelsin
Canım hoşgeldin ilk sayfada diyet listemiz.Allah bağışlasın oğluşunu sana.
selam kizlar,
benimde 5 aylik bir melegim var..bir degil 3 melegim varda :) yani kücük melegim 5 aylik..dogumumdan hemen 2 ay sonra gunluk actim..yalniz simdilerde asil diyete basliyorum..emzirme surecinde sadece kilo almamak icin "dikkat etme" fikrinin zihnimde canli durmasi icin acmistim gunlugu..simdilerde yine bebegimi ben besliyorum arti bazen1 bazen 2 ögün mama veriyorum ..ama 5 ayimiz bitti ve ek gidaya baslayinca bende diyete baslamak istedim..zira israrla hic alisveris yapmiyorum ki derhal bu kilolardan kurtulayim..basligi görünce kendimi size yakin hissedip yazdim..ben baska dunyalardayim zira simdilerde..3.kez anne olmama ragmen tarifi imkansiz bir mutluluk, keyif, huzur yasiyorum..
bugün ben dukan diyetine basladim..dilerim basarili olurum..
sohbetlerinizi takip edicem,,kolay gelsin hepinize
hoş geldin pia.. bende senın gıbı yapmayı dusunuorum.. gerçi henuz hamıle olmayabılırım ama.. fit annelere bayılıorum..zoru başardıkları için çok güçlü görünüolar.. sen kaç kıloyla basladın hamılelıe kaçını werdın hedefın nedır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?