Hamilelik Öncesi ve Sonrası Diyet Günlüklerimiz

saol cnm darısı başına inş.
boyum 172. sizin diyet listesi biraz katı gibi geldi bana.
ben diyetten ziyade sağlıklı beslensem yeter.
ıvır zıvır yemesem yeter yani:)

saol cnm tşk ederm.
bu arada hoş geldin tatlım sende.tanışamdık senle:)ben yoktum
vav süper 9 günde 3 kilo..bu 300 bel hareketi nasıl yaponn
bebeklerini alah bağışlasın tatlım hoşgeldin

hoş geldin tatlım ohh miss hem hareket hem diyet ii yaponn kolay kilo verirsin hem de sıkı vücudun olurr

hoş geldin tatlım ohh miss hem hareket hem diyet ii yaponn kolay kilo verirsin hem de sıkı vücudun olurr

inşallah daha kolay kilo veririm canım, metabolizmam epey yavaş malesef. sen spor yapıyo musun canım

meraba kızlar bende hamilelik öncesi kilo vermek isteyenlerdenim. su anda kilom 54 bir bucuk ayda 49 kiloya düşmek istiyorum.
diyetisyene gittim gün gün şunu şunu yicem diye bir diyetim yok

sabahları ince dilim çavdar ekmeğine light krem peynir sürüyorum. bitki çayı yazmıs ama ben normal açık cay içiyorum bununla beraber.
aslında sabah bal yada recel yazdı ama ben zaten bunları tüketmediğim için peynire döndürdüm onu.

ara öğün 2 tane badem yesil çay

öğle yemekte ne varsa bugün 1 kase çorba 3 kaşık patetes musakka 3 kaşık makarna 1 meyve

ara öğün 1 porsiyon meyve 2 tane grisini

aksama şu anda kadar vermedin ne yapıcamı

ama et yersem 2 köfte büyüklüğünde olmasına izin var
yada
sebze 1 tabak sebze yemeği
yağsız salada yada yağsız yoğurt

ara öğün 2 porsiyon meyve

yok canım yaa benim öle bi imkanım yok..ama evde takılıyom işte bende bildim kadrıyla..

bende şimdiye kadar spora gidemedim canım ama yetti artık deyip sadece bayanların gittiği bi salona gidiyorum ben,salonda yapılan şeylerin çoğu evde de yapılacak şeyler aslında.ama canım çıkıyor o hareketleri yapana kadar ter kan içinde kalıyorum

tatlım öle kötü kilon yok neden o kadr zayıflamak istiyosun onu anlamadım ama inşllh zyıflarsın hoşgeldin

ttalım neler yaptını burda paylaşta bende evde yapim evde spor aletleri olmayan bilgilerinden yarrlansın

54 kilo olsam daha ne isterim hoşgeldin canım

Son düzenleme:

Yavru kuşum güzel gidiyor diyetin ama spor çok önemli aşkitom bide her günbulgur yada pirinç pilavı yeme haftada 1 yada ikiye indir şunu kuşum

Bak kuşum diyeler mikemmel am şu pilavlara dur de kuşum genelde bulgur pilavını ragli döneminde tercih et onun harici pilav yerine borokoli karnıbahar kabak havuç haşla buharda ve sarmısaklı yoğurtla ye lezzetli oluyor hmmmm canım çekti bak

tamam ttalım yemm bida eskilerede baktın mı girmedim zamnlarıda yazdım...ya benim kocam biraz uyuz eve gelince pc yi o alıyo ama genlede evde olmuyoz yemek yiyince gezme çıkoz innki ondan yani..

tamam ttalım yemm bida eskilerede baktın mı girmedim zamnlarıda yazdım...ya benim kocam biraz uyuz eve gelince pc yi o alıyo ama genlede evde olmuyoz yemek yiyince gezme çıkoz innki ondan yani..

Gez gez fıstığım bi nevi spor sana oda. baktım hepsini okudum ben

bi konuşamadık rahat rahat neresinde oturuyosun kocaelinin hangi hastaneye dr a gidiyosun şekerim

bi konuşamadık rahat rahat neresinde oturuyosun kocaelinin hangi hastaneye dr a gidiyosun şekerim

tatlım benkocaeli bağçeçikte otyom körfez marmara birlik hastanesine gidom doktorum ismail yılmaz en son budayım doktorumdan da memnunum şuan..sen romateme mi gttin diyetisyen için?maydonozu nasıl kaynatim tatlım

tatlım benkocaeli bağçeçikte otyom körfez marmara birlik hastanesine gidom doktorum ismail yılmaz en son budayım doktorumdan da memnunum şuan..sen romateme mi gttin diyetisyen için?maydonozu nasıl kaynatim tatlım

Yarım demet maydanozu yıka iyice 2 bardak su koy çaydanlığa yada tencereye kaynamaya başlayınca maydanozları saplarıyla at içine su böyle yeşil olana kadar kaynat 15-20 dk sonra ben onu soğutuyom balkona koyup pet şişeye dolduruyom uyuyana kadar içiyorum sabah hemen uyanır uyanmaz idrara çıkarıyo seni zaten sonrada tartılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…