Hamilelik Öncesi ve Sonrası Diyet Günlüklerimiz

ne güzel gidiyorsun canim benim.. hadi bakalim bu hafta bize ne gösterecek

sabah:

1 dilim ekmek
kk peynir
4 5 çatal patates haşlama

öğlen:
1 kase arpa şehriye

ara:
1 nescafe

akşam:
1 dilim ekmek
1 kase çorba
6 yk barbunya
4 yk pilav

kızlar, ben regl oldum ve 2 kg ma yakın verdim. bu arada oğlum 8 ay 6 günlük

66.700 idim
şuan 58.500 oldum

bence bu hafta bende tık çıkmıcak dedi dersin sen nslsın dün keyfin yoktu o yzden hiç ses etmedimm..

belli olmaz kuzucum.. bence cok iyi gidiyorsun hazir bünye de alsimisken ucunu birakmamak lazim.. her zamanki gibi iste siradan bi hayat seydam.. öyle geciyo zaman.. ondan durgunum..

bugünkü yediklerim..

Sabah kahvaltisi : light süt ve kahvaltilik gevrek

ögle yemeg i: 150 gr light yogurt

ara ögün : 1 mandalin

aksam yemegi : 2 tane kiymali börek

ara ögün : 1 mandalina

1 litre su + 2 bardak yesil cay + 1 bardak bitki cayi + sabah limonlu su + 1 saate yakin gezinti

ben zennetmiyom yarın tartılcam dedi dersin tık yok bende..artık bidaki hafteye bakm oynarmıı

kızlarrrr günaydın hepimizeee :)) mutlu ve fit sabahlar :))

bu sabah 2. haftamı doldurdum.. tartıda 51.8 gösterdi :))) benım degerlerimi kaydedersen regencim , çok mutluyum çok az kaldı :)))

günaydın kızlar topik hareketlenmiş regencim beni de kaydeder misin 70 olmuşum :2:

geçmiş olsun canım. diş ağrısı çok kötüdür

regen listede cuma günkü kilom yok
eklermisin
2.7 verdim ama bnmki bir haftada diildi 12 gündeydi
83.3 olmuştum geçtiğimiz cuma

bende sizze katılmak istiyorum bu konuyu farketmemiştim bende yeni dogum yaptım 68 kilo ile hamile kaldım 85 ile bitirdm boyum 1.68 suan 75 kiloyum iki ay oldu dogum yapalısabah internetten izleyerek plates yaptım yediklerimi yazarım hepimize Allah sabır versin

17ocak

bugün ne yedim. sabah kahvaltıda bir kibrit kutusu peynir bir tane zeytin çok az kuşburnu marmelatı 2dilim ekmek biraz kaşar
öğlen
pirinc çorbası
bir kase yogurt
mantar közleme( tost makinesinde)
2 dlm ekmek
ikindi
2elma
akşam bir tabak fasulye yemeği yemeyi düsünüyorum 1dilim ekmek
gece meyve

hoşgeldin paylaşımlarını bekliyoruz canım. bebiş varken nete girmek zordur ama yazabildiğin kadar yaz bu arada Allah bağışlasın bebişini canım

regen listede kilomu düzeltir misin 70 oldum

bravo cnm ii vermişsin.
sen nasıl bi diyet uyguluyosun

listemi sile paylaşmak istiyorum belki faydası olur.

sabah kalkınca 07:00
3 kayısı 2 bardak su

09:00
1 yumurta
1k.b peynir
3 zeytin ya da 2 ceviz
bol yeşillik
2 dilim tam buğday ekmek

11:00 1 porsiyon meyve

13:00
6-7 kaşık sebze yemeği
1 dilim ekmek
4 y.k yoğurt
1 kase çorba

15:00
meyve

17:00
1 dilim ekmek
1 k.k peynir
yeşillik
şekersiz çay

19:00

6-7 y.k baklagil (1 kg baklagile 2 yemek kaşığı z.yağı ile pişmiş)

ya da 3 köfte kadar et, balık, tavuk

1 tatlı kaşığı z.yağı ile bol salata

21:00 meyve

22:00 yarım yağlı süt

regen beni de listeye ekler misin? 58.500 kiloyum 52 kg olmak istiyorum

Son düzenleme:

hosgeldin tatlim.. bir de boyunu söylersen daha saglikli baktigimiz zaman yorum yapabiliriz.. ekledim listeye boyunu da söyleyince yazarim tatlim..

regen listede kilomu düzeltir misin 70 oldum

tamamdir tatlim

merhaba canim allah bagislasin bebegini... bir de ulasmak istedigin kiloyu söyler misin?? eski kilona mi dönmek istiyorsun?? onu da bildir tamamlayim listedeki bilgilenirini..

regen listede cuma günkü kilom yok
eklermisin
2.7 verdim ama bnmki bir haftada diildi 12 gündeydi
83.3 olmuştum geçtiğimiz cuma

olsun canim zaten ilk haftada bildirim yapmadik pek yarim kaldi.. o yüzden ilk iki haftanin sonuclarini bir yazdik.. benim de 10gündü bilyiorsun.. mesela ben bu hafta bildirim yapamicam muhtemelen cünkü diyet felan kalmadi.. misafirlige gitmicem yaaa olmuyo yoksa

kızlarrrr günaydın hepimizeee :)) mutlu ve fit sabahlar :))

bu sabah 2. haftamı doldurdum.. tartıda 51.8 gösterdi :))) benım degerlerimi kaydedersen regencim , çok mutluyum çok az kaldı :)))

tamamdir canim benimmmm hadi bakalim amacina ulasan ilk sen olacaksin bu gidisleeee

ben zennetmiyom yarın tartılcam dedi dersin tık yok bende..artık bidaki hafteye bakm oynarmıı

belli olmaz seydam sen devam et ama birakma sakin ucunu batti balik yan gider deme yeter

benim bugünki listemde 17 0cak salı
domates saltalık havuç1 kk peynir 3 zeytin yeşil çay
1 mandalina
4 yk patates yemeği
2 mandalina
4 yk ıspanak 1 bardak yoğurt salata
1 elma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…