Hamilelik Öncesi ve Sonrası Diyet Günlüklerimiz

benim bugünki listemde 17 0cak salı
domates saltalık havuç1 kk peynir 3 zeytin yeşil çay
1 mandalina
4 yk patates yemeği
2 mandalina
4 yk ıspanak 1 bardak yoğurt salata
1 elma

bu mudur yani??? ayyy ben gidip camdan atlayayim yaaaaaaaaaaa....... acayip cok yedim.. töbe bi daha oturmaya gitmicem.. yok olmuyo öyle ucu kaciyo.. yarin acisini cikarmaliyim ama yaa... yarin ekstra bi saat yürüyüs ve cok yemek olmali yoksa bugünkü yediklerimi telafi edemem

regen, 1.58 canım. kilo olarak 59 yazabilirsin. buçuklu kilolardayım ama düz yazalım. 28 de yaşım

ben burdayım canım.. walla tablodaki sonucumu gördükçe motive oluorum :) sende keyıfler nasıl?

ayy öle ama bende tıkk yok kzum yaaa...

18 0cak çarşamba

sıcaklı limonlu su yeşil çay
domates saltalık havuç 1 zeytin 1 kk peynir
elma
4 yk ıspanak
1 mandalina
1 kepçe çorba-3 yk pırasa-3 yk makarna-haşlanmış karnıbahar yoğutrlu naneli
1 elma 1 mandalina

valla tatlim aksama kadar süperdim.. aksam misafirlige gidince yine fissssss..... kuruyemis meyve börek derken ne yedigimi unuttum yuruyorum kendime masallag senin listen güzel..

valla tatlim aksama kadar süperdim.. aksam misafirlige gidince yine fissssss..... kuruyemis meyve börek derken ne yedigimi unuttum yuruyorum kendime masallag senin listen güzel..

tatlım ben o listeyi verdim ama sonra bi tabak makarna bde tel kadyıf yedimm off yaaa lanet olsun bu gırtlağa...bide ben yüryüş yapamıyorumm off offf..haftada 2 3 gün mervenin verdi spor harektelerinde 3 toplu haerketi yapom yarım saat bi tekk

ben burdayım canım.. walla tablodaki sonucumu gördükçe motive oluorum :) sende keyıfler nasıl?

bende gördükçe gaza geliyorum canım. her gün daha çok hırslanıyorum. arada gir bi şeyler yaz canım fırsat buldukça. topikte kendimi yalnız hissediyorum. kilo veriyoruz şurda
birbirimizi gaza getirmemiz lazım

senin bu akşam gezmelerine bir süre kota koymak lazım regencim yemek iyi güzelde sonra bi pişmanlık oluyo tarifi mümkün değil

arada kaçamaklar olacak tabiki, çok yedim ben yapamıyorum edemiyorum deyip pes etmek yok. kaldığı yerden devam boş boş oturmaktan iyidir seyda yap tabi hareketleri bende akşam spora gidemedim evde yaptım hareketlerimi. havalar soğudu diye su da içmek istemiyo canım susuzluktan boğazım yanıyor ama bir yudum içmeye eriniyorum

rimelcim sen nasıl bir diyet uyguluyorsun gözümden kaçmış ahh keşke bende 2.5 kilo versem nasıl motive olurum

rimelcim sen nasıl bir diyet uyguluyorsun gözümden kaçmış ahh keşke bende 2.5 kilo versem nasıl motive olurum

iki haftda 56 dan 51,8 e düştüm canım toplamda 4,2 werdım.. gecen ay lısteye gırdıımde 55 tım ama 3 haftada boazı tutmayınca 1 kılo daha aldım baktım olmuo eşimle idaalaştık ööle başladım.. yarın sabah iddaa sürem doluo ama ben 51 olmadan bırakmıcam..

ben biçok dietin karışımını yapıorum yada ortak kümesini elde ettım onlardan beslenıorum.. bırde aksamları yatmadan yarım elevıt ıcıorum.. olakı kazayla bebeiş olursa dietimden etkılenmesın dıe..

mesela dukan dıetınden proteın ve sebze kısmını aldım

glısemık endeks dietınden düşük glısemık endeks değerli yiicekleri aldım ( ki yavas doyup yavas acıkayım , insülin direncini kırmaya ve tatlı krızlerıne de yarıo )

1200 kalorı cıvarı bı dıet yaparak kalorıye de dıkkat edıorum

sonuc:14 gun 4,2 kılo-süt ve ürünleri ağırlıklı

ornek listem

sabah:
-peynırlı omlet yağsız,mıkrodalgada pişmiş
-yarım domates
-1-2 yeşil zeytin

ara
-1/3 poşet sıcak çikolata (yarım bardak sıcak süt+yarım bardak sıcak su)( sütte tok tutuo)

öğlen
-1 yemek kaşığı sebze yemeği
-5 yemek kaşığı yourt (dolu dolu doldurun acaıp tok tutuo hemde uzun süre)

ara
-1/3 poşet sıcak çikolata

aksam
_1 yemek kaşığı sebze yemeği
-1 tatlı kaşığı pilav
-3 yemek kaşığı yourt yada 1 su bardağı ayran

ara
--1/3 poşet sıcak çikolata yada 1 kase elma dilimli yourt
sonucta sebze ve süt ürünleri ağırlıklı beslenıorum kı ben cook cabuk acıkırdım ne bulsam yerdım 15 bos durmam mucızeydı hele demır ılaclarıyla:)

haftada 2 öğün de ödül veriorum kendıme.

mesela gecen cumartesi eşim ve arkadaslarıyla dısardaydık konsere gıtmeden acıktık herkes kumpır yedı bende 5 tatlı kaşığı aldım ya da pazar sabah kepek unuyla bol yumurtalı bı krep yaptımm.. ıkıncı hafta daha yavasladı ama no problem kılom sabıtlenıo demek bu ılk hızımdan sonra bıraksaydım aynı hızla gerı alırdım emınım..
--

tel kadayif ne seydaaaaaaaaaaa kizdim bak simdi

cok haklisin canim yaa... aslinda gezmeler bahane biliyor musun?? tamam önümüze geliyor olabilir.. ayip olmasin diye bi iki al kalani birak dibine dari ekmek zorunda degiliz ki... sonra da iki fazladan hareket et zaten erir gider.. ya da gitcen zaman bi ögünü azalt.. neyse allahtan aksama kadar güzel idare etmistim..

aksam annemler gelioo.. bana zorla pasta yedırcekmıs en sevdıımden alıp.. bende 1 çatal alır bırıne cay doldurma bahanesıyle mutfaa gıder atarım çöpe walla kımse kusura bakmasın.. ben bu dıet işini sevdım.. hamılelıımde bıle max 10 kılo almayı hedeflıorum tabii tekıl olursa.. emınım o zamanda yedırmeye calısırlar al bebek buyumez all sut yapar dıe.. kayınvalıdem de annemde 42 beden 3 cocuk dourmus menapoza gırmıs kadınlar.. benım yasımda onlar bendende ınceydıler.. olan bıze oluoo.. sonra da gelıp yok olmaz kızım cok aldın fılan dııp canını sıkarlar adamın.. yoook anacım yookk ben dıkkat edıcem herkes de benı takdır edecek :) mutlu hayat :)

gayet güzel vermişsin canım ya maşallah diyeyim . insanın kendini dizginlemesi önemli dur diyeceği yeri bilmeli, arada terazinin kantarı şaşıyo ama olur o kadar
sıcak çikolata glisemik endeks açısından mı içiyorsun? ben havuç yada elma yiyorum aralarda. eleviti gece yatmadan mı içiyorsun iştah açıyormuş diye duymuştum

Son düzenleme:

ilahi rimel çöpe atacaksın öyle mi . hem onların gönlü kalmasın hem senin amacın şaşmasın ikisi bi arada

yok tatlım sıcak çikolatayı çikolata ihtiyacım olmasın die içiorum asıl mucize içindeki süt.. sütün glisemık endeksı düşük o yuzden cok faydalı proteın yuksek kalori düşük karbonhıdrat ve yağ düşük.. yourtta öyle.. ve yumurta.. bazen kendımı yaylada tavuklarım we ıneklerımle yaşıomuş gıbı hıssedıorum ama benım kan sekerım dustuunde ya yemeklere aldırırım ya sınırlenırım yada bayılırım o yuzden glısemık endekste benım ıcın onemlı.. ayrıca bu glısemk endekse dıkkat ederek kalp kolaesterol ve dıabet gıbı hastalıklardan korunabılırsın ..

Süt ve süt ürünleri
süt-tam yağlı 27-yağsız 32-çikolatalı 34
dondurma 61
yoğurt (az yağlı)33

havuç 49
elma 38

elma olabılır havuc orta gruba gırıo elmaya gore daha hızlı yuseltır ama ekmek şeker kadar deil.. yüksek olanlardan bazıları :
Tahıllar-Makarnalar
pirinç-beyaz 87-kepekli 76
sukroz (toz şeker) 65
muz 62
kuru üzüm 64
karpuz 72
kavun 65

Ekmek-Bisküviler-Kekler
beyaz ekmek 70
elenmemiş undan yapılmış ekmek 69
çavdar ekmeği 41
pide 57
pizza 2 dilim (domates-peynirli) 60
hamburger ekmeği 65
waffle 76
conflakes (mısır gevreği)80

patates-haşlanmış 62-kızartma 75-fırında 85
balkabağı 75

bunlara dıkkat edersen daha gec acıktıını fark edersın canım tabıı kalorısıne de dıkkat edersen sonuc daha hızlı olur fıkrımce..

ewet yaa kımseyı kırmak ıstemem ama bıraz da ınatcıyım sanırım :) bu yuzden 1 çatal alıp cay doldurana kadar bıtırp sonrada " ayy cok yedım dııp" somurtucam :))) gercekcı olmalıyım yoksa 1 dılım daha kor tabaama mazallah tuvalete bıle benle gelır onu yıene kadar :)

ELEVİT i okurken atlamısım canım.. ewet gece yatarken içiorumm sabaha ne iştah kalıo ne bişe.. daha önceden demır ılacım wardı elevıt te vermıstı doktor denemeye baslarsanız alırsın dıe ( bua y ılacı bıraktım ama denemıoruzda olursa olur olmassa olmaz modundayım temmuzdakı sınavım dolayısıyla) .. o zaman sabah alıodum oğlen 1.5 erkek kadar yemek 1 saat sonra aburcuburlar yanımda masa bası calısıorum, aksam eşimle fındık fıstık çekırdek .. ooo 5 ayda 5 kılo aldım o zaman.. çok şükür bu halıme daha cok uyuodum o zaman 8-9 saat konsantre olamıodum dersimede işimede.. şimdi 6 saat uyku yetıo bana.. "EN İYİİSİ ELEVİTİ GECE ALMAK"..

kızlaaar ben bu aksam bıraz abarttım

- 1 kase domates corbası( inanamadım kendıme unutp içtim walla)
- 1 yemek kasığı pilaw
- 3 yemek kasığı salata
-1 çatal pasta (sözümde durdum :)))

ayy ben kaç gündür yazzamıyorum neler yediğimi
zaten yazmasam daha iyiydi
doğum günüydü yeğenimin bayağı götürdüm
ondan önceki gün eşim evdeydi berbaer kahvaltı fln derkenn yine götürdüm
bu hafta kilo almazsam ii:S

bugün:
2 dilimm ekmek
4 çatal kavurma
peynir azcık

1 kepçe çorba
4 yk patates yemeği
1 dilim ekmek

1 nescafe

2 dilim ekmek
4 yk pilav
5 adet köfte küçük
1 kepçe çorba
salata

kizlar ne güzel devam ediyorsunuz.. ha gayret.. ben de insallah en kisa zamanda döncem araniza... kizabilirsiniz bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…