regen bravo
ama banada bravo kızlar
ayın 2 sinde başlamıştım diyete
kendimce sıkı diyetteyim:)
ve 83.3 e düşmüşüm
çok mutluyum.2.7 zayıflamışım
günaydın kızlarincecik günlere merhaba
tatlım Weight Loss - Diet Ticker bu aderse gir istedin çubuğu seç next bas,sonra burdan bi seçenek daha seç next bas, password pin yazan yere şifte yaz track yazan yerde 2.yi tıkla aşada pound yazan yeri kilogram yap altına
hedef kilo
başladığın kilo
şuanki kilonu
başaldığın tarihi yaz
boys bays indexs kısmını metrixs yap orayda ilk önce mere sonro cm olrk boyunu yaz..bb code yazan yerde httpyle başyan yeri aşa kadar kopyala..profil düzenleden çizelge kısmına yapıştr
regen bravo
ama banada bravo kızlar
ayın 2 sinde başlamıştım diyete
kendimce sıkı diyetteyim:)
ve 83.3 e düşmüşüm
çok mutluyum.2.7 zayıflamışım
tebrık ederım regenciimm :) çok sevındım.. ınsanın bişeleri başarması nası da motıve edıo dimi :)))
nasilsiniz bayanlarr??? ya ben bu haftasonu diyet felan takip edemedimyarin kaldigim yerden devam ediyorum.. eski pantolonlarim olmaya basladi cok mutluyum yaa.. umarim hepimiz hepimiz amacimiza ulasiriz
haftasonu kaçamaklar oluyor haliyle canım :13: ooo pantolonlar olmaya başladıysa tam gaz devam
dün kendimi ödüllendirdim arkadaşlar:)
sabah:
2 dilim ekmek
kk peynir
1 yumurta
ara: 1 dilim armut
öğlen:
iskender yoğurtlu
altındaki pideleri az yedim ama:)
akşam:
1 dilim ekmek
1 kepçe çorba
3 yk t.fasulye
1 yk pilav
haklisin birtanem.. misafirlik ve haftasonu bütün isi bozuyo ama simdi limonlu suyumu icicem.. bugün biraz gec kalktim dabakalim bu hafta da güzel bi sekilde gider umarim birbirimize destek olmamizin sayesinde aslinda ben buna inaniyorum
evet destek çok önemli canım. destekleri esirgemeyelim hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?