regen listede benım bılgılerımı de deiştir.. bugün itibariyle 52,6 oldum .. birde ewet süt acaip iştah kesio çünkü glisemik endeksi düşük olduğu için uzun sürede azar azar verio kan şekerini.. ben ara öğünler de süt içiorum hep , tabii bir tanesinde sıcak çkolatalayla haırlanmış süt :) tek kaçamııım bu.. 11 günde 3,4 kilo werdim..
tamamdir sekerimmasallah yaa... bakalim cuma günü tartida ben ne cikcam.. o zaman 9 gün olcak diyete baslayali.. ama iste kabizlik var maalesef.. zaten vardi, diyetle azdi iyice.. wcye cikmadan da tartiya cikmam morlaim bozulur insallah ben de 1 kilodan fazla vermisimdir.. yoksa üzülürüm yani 10günde de bir kilo gitmezse yuh bana.. o kadar da azar azar yiyorum.. tokum mesela ama canim tatli istiyor
bugünkü yediklerim
sabah:
3 çatal menemen
2 dilim ekmek
kk peynir
öğlen:
1 kepçe k.mercimek
2 dilim ekmek
5 çatal menemen
ara: 3 yk yoğurt
çeyrek muz
akşam:
1.5 dilim ekmek
1 kepçe k mercimek
5 yk t. fasulye
4 yk pilav
obavv 4 tane biskirem...bak bakk yaa..ondan yicene from bisküvi yesene kuzum..bu arada akşam yemeği yokkbugünkü yemek listem:
Ana ögün - 10:30 = 1 yumurta + 2 yesil zeytin + 1 salatalik + 1 biber + 1 dilik kepek ekmek
Ara ögün = 1 mandalina + 150 grlik light yogurt ( 1,5 saat arayla)
Ana ögün = 1 kase salcasiz mercimek corbasi + 4 yemek kasigi yesil fasülye + 1 kepce sulu köfte
Ara ögün = 200 ml light süt + 4 tane biskrem + mandalina...
1 litre su + 2 bardak yesil cay + 2 bardak bitki cayi + sabah limonlu ilik su
aksam yemegim biraz karisik oldu ama malum, kalan yemekler.. yenmezse cöpe gideceklerdi
kızlar günde kaç kupa yeşilçay içiyosunuz ben 4-5 tane içiyorum akşamları bol limonlu
içine bir tatlıkaşığı kadar rezene atıp demliyorum. demlendikten sonra minik bir tutam zencefil koyuyorum
burda bi yerde okumuştum zencefil yağ yakımını hızlandırıyormuş
sizler nasıl içiyorsunuz
diyeti bozdum dövün beni:18:
ne yedin kızz naptında bozdun diyeti
fazla yemek yedimsebze yemeği değildi hem vicdan azabı çekiyorum resmen.
bu arada tatlımkilo çizelgesi yapcakmısın ? tarif edim mi
regencim ilk sayfadaki listeye yeni sütunlar açsan da hafta hafta, kilo bildirimi yaptıkça ilerlemelerimizi görsek daha iyi olmaz mı canım
bu arada regenim çizzelgede yanlışlık var ben 2.2 kilo verince 71.2 yapmomki 79.2 yapom kzucum ..81.4 den
diyeti bozdum dövün beni:18:
süt gerçekten mucize gibi bi şeybende sık sık içerim. 11 günde gayet güzel kilo vermişsin canım maşallah
canım kabızlık için en iyi şey kuru kayısıgünde istersen kahvaltıdan önce ye istersen suda beklet suyuyla birlikte tüket çok farkediyor tavsiye ederim. ha bi de 7-8 tane kuru inciri 1 sb suyla tencereye koy haşla ılınınca ye. onun da çok faydasını gördüm ben
listen çok güzel canım ama pilav kaçamak sanırım
kizlaaaaaaaaaaaaarrrrrrr ben bugün tartilddiiimmmmmmm
ayiptir söylemesi dün aksam wcye gidince, dedim sabah tartilayim... bekledigimden de iyi bi sonuc aldim soklardayim yani.. cok mutluyum.. bu mutlulukla bugün 4 saat yürüdüm
regencim supersin valla,bu azimle daha nice kilolar verirsin canim...darisi basima insllah:)...bu arada ben daha tarttilmadim ama iki gundur dikkat ediyorum yediklerime,ben maalesef diyet programi yapamiyorum,yediklerimi azaltip ayarlamaya calisiyorum...dun gece cok actim yaaa.ama sadece 1-2 meyve yedim ve uyudum...bu aksamda karisik salata ve yarim porsiyon haslama yogurtlu makarna yedim...belki bir rezene ya da yesil cay icerim..gun de gecmis oldu boylece...aa bu arada bugun arabaya binmeyip yuruyerek carsiya indik..bayagi iyi oldu benim icin...benden sen son haberler boyle:)
kizlaaaaaaaaaaaaarrrrrrr ben bugün tartilddiiimmmmmmm
ayiptir söylemesi dün aksam wcye gidince, dedim sabah tartilayim... bekledigimden de iyi bi sonuc aldim soklardayim yani.. cok mutluyum.. bu mutlulukla bugün 4 saat yürüdüm
sonuc ilk sayfada sekerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?