Hamilelik Öncesi ve Sonrası Diyet Günlüklerimiz

tebrik ederim canım darısı başımıza inşallah

sabah sabah ne güldüm buna yaaa

Osman amcanın hanımı, dayak yiyip memleketteki anasının yanına gitmiş
ve epey zamandır gelmemiştir.
Cep telefonuyla yaptığı çağırma istemlerine cevap alamayan Osman
amcanın;çamaşır, bulaşık, yemek,
temizlik ve çocuklarla uğraşmaktan takadı tükenmiştir. kadınını son
kez çağırmak için telefona sarılmış,
ancak anasının yanından gelmek istemeyen kadın, telefona cevap bile vermemiştir.
Bunun üzerine Osman amca mesaj atmaya karar vermiştir.Mesajdan 1 saat
sonra evin kadını kapıda yeşermişdir..

İşte o mesaj;

kadınım bu sağa son mesajım.
Bebelerinen evde oturup ağlarım.
Çamaşır, bulaşık tarih yaptı.
kadınım ben bu işlerden ne ağnarım.

Bi tokat salladım değmedi bile,
La bok mu var babağan evinde.
Ula ne bilinmez bir avradmışşın,
Bebelerinen beni mevlam gayırsın.

Arkadaşın Hatçe yan yan bakıyo.
Üzelme Osman abi deyiveriyo,
Bebelerin başını okşayaraktan,
Kendi düşen ağlamaz deyip gülüveriyo.

Bugün geliverdi zabahın köründe,
Vallaha bi gecelik vardı zillinin üzerinde. :18:
Bulaşığa daldı, çamaşırı yıkadı,
La kadınım bak göğnüm çok daraldı.

Bebeleri banyoya sokup yıkayıverdi.
Osman abi sende gir, keseleyim diyiverdi.
Bende büğün olmaz yarın diyiverdim,
La kadınım sağa bir şans daha verdim.

Zabaha kadar geliyosan gel eve,
Vallahi gelmezsen böyük tehlike.
Hatçe bekliyor elinde kese,
Vallah keseynen kalsa keşke.

selam kizlar benide listenize yazarmisiniz. boyum 155 kilom 57 hedefim 50 olmak bugun sabah biraz yurudum geldim.

merhaba kızlar kaç gündür hastaydın ateş ateş maffoldum hiç bişe yiyemedim ama ytedim mide sağlam yedim bu ahfta sıkı sıkı başaldım yine...siz naponuz nasıl gidoo..sen naptın regenimm benimm

merhaba kızlar kaç gündür hastaydın ateş ateş maffoldum hiç bişe yiyemedim ama ytedim mide sağlam yedim bu ahfta sıkı sıkı başaldım yine...siz naponuz nasıl gidoo..sen naptın regenimm benimm

geçmiş olsun seyda Allah şifa versin

gecmis olsun sekerim yaa dikkat et kendine..

selam kizlar benide listenize yazarmisiniz. boyum 155 kilom 57 hedefim 50 olmak bugun sabah biraz yurudum geldim.

hosgeldin canim.. yazarim tabiki.. ama takip etceksin oldu mu??

ayyyyyy cok güzel yaaaaaa.... darisi basimizaa... bi tutabilsem ben bogazimi aksama kadar iyiyim ama aksam olunca bozuyorum bir de buna alistim

regen, hep kaçırıyorum yaaa dünde kaçırdım ama kilo vermişim. 58 kg oldum. listeye ekler misin cnaım

evet kızlar dün yediklerimi yazıyorum..54:
sabah sıcak limonlu su yeşil çay domates 3 yeşil zeytin salatalık 1kk peynir
1 mandalina 1 bardak süt
1 kepçe çorba 4 yk bezelye yemeği
1 mandalina
8 tane çiğköfte 2 bardak ayran avuç içi kadar da lavaş ekmeği

ya kizlar ben aksama kadar cok güzel gidiyorum ama olunca bozuyorum diyeti yaa... bana bi akil verin ne yapayim, bir de buna alistim yaa

kendini kaptırmayacaksın canım dur diyeceksin(bunu demek çok zor olsa da) sonra da vicdan azabı çekmeyeceksin

regencim benim 3üncü hafta kilom 69.5. bu haftanın kilosunu pazar günü söylerim. rica etsem düzeltir misin?

canim özelden msj yazmistin kilonu ama hafta belirtmedigin icin bu haftaya yazdim direk olarak.. yani anladigim kadariyla cok titiz davraniyorsun, o zaman en bastan belirt neyin nasil oldugunu tamam mi sekerim???

canim özelden msj yazmistin kilonu ama hafta belirtmedigin icin bu haftaya yazdim direk olarak.. yani anladigim kadariyla cok titiz davraniyorsun, o zaman en bastan belirt neyin nasil oldugunu tamam mi sekerim???

kilo konusunda biraz takıntılıyım da geçen hafta pek dikkat edemedim haftasonu da misafir vardı yatılı. boğazıma hiç dur diyemedim. o yüzden yarım kilo gitmiş malesef bu hafta azimliyim inşallah daha çok verecem

tatlim öyle deme.. ben o yarim kiloyu da veremedim yaa... simdi karnim agriyo maalesef yine sindirim sorunum azdi resmen.. birazdan sinameki icicem yaa yapcak bir seyim kalmadim.. halbuki her sabah bi tatli kasisigi keten tophumu da yutuyorum yaa... aksama insallah wcye gidersem yarin sabah tartilmayi düsünyorum.. insallah artma olmamistir

seyda nasıl oldun iyileştin mi biraz
artık pek kimse takılmıyor topiğe yalnız kalıyorum ben

Son düzenleme:
seyda nasıl oldun iyileştin mi biraz
artık pek kimse takılmıyor topiğe yalnız kalıyorum ben

dün görümceme gttim ama daha kötü oldum gözüm çok yanıyo dövmüşler dövmüşler atmışlar sankii..kesin kilo almışımdır vryaa...yarın kesin başlıcm diyete..bugnn ekmek fln yadim bi tek ekmek tutyo midemi..çıkryom yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…