dün görümceme gttim ama daha kötü oldum gözüm çok yanıyo dövmüşler dövmüşler atmışlar sankii..kesin kilo almışımdır vryaa...yarın kesin başlıcm diyete..bugnn ekmek fln yadim bi tek ekmek tutyo midemi..çıkryom yoksa
seyda nasıl oldun iyileştin mi biraz
artık pek kimse takılmıyor topiğe yalnız kalıyorum ben
yok bildirmedimde tatlım dün yedikelrimede bişe dememşsn ztn hiç konuşamıyoruz uzun zmndır dedim acep küsmüyüzz
e bak sen de bnana cevap vermiyorsun
ne alemdesiniz kızlar diyetler ne alemde? ben dikkat etmeye çalışıyorum. ayın 9 una kadar tartılma yasağı geldi bana. nerdeyse verdiğim gr ları sayacak duruma gelmiştim
kızlar, 2. gündür doktorun verdiği şok diyeti uyguluyorum. ekmek sadece kahvaltımda var. 2 öüğnde et yiyorum. umarım 2 şubatta kilo vermiş, yağdan vermiş olurum
neden 9subata kadar yasak geldi canim??? ben de subat ayi icin yeniden düzenleyim listeyi diyordum.. ben de tartilmak icin adetimin gecmesini bekliyorum ama henüz gelen giden olmadi cok siskinim yaa
:
spor hocam yasak getirdi canım ya. ben hergün sabah akşam ne vakit fırsat bulsam tartılıyordum başta iyi kilo verdim sonra yavaşladı bende hocaya sordum niye yavaşladı diye. beynin izin vermiyordur 2 bardak su içip tartıya çıksan yarım kilo almış görünürsün, sonra beyin kilo veremiyorum spor diyet bi işe yaramıyor diye sinyaller göndermeye başlar.kilo vereceğin yerde almaya başlarsın tartılma dedi. bir de verilen kilodan çok kaç cm inceldiğin,yağ kütlenin ne kadar düştüğü önemliymiş. ben de tartılmıyorum.
bu ara diyeti hak getire zatenbir taraftan ev arıyoruz sinir stres de cabası ev taşıyacağım birkaç haftaya. bu karda kışta nasıl yapacaksam artık
canim sagolsun tatlim dert etme.. bakin benim bi arkaasim ev tasirken tam 9kilo verdi biliyor musun??? zaten kilo vermek istiyordu.. ama öyle kilosu yoktu bu hem yemesine dikkat etti hem de malum tasinma kolay degil.. spordan daha iyi oldu.. verdi kilolari 34-36 bedene indisen d ebu arayi degerlendir canim..
evet yaa aslinda dedigin cok dogru, ben de bugünden itibaren yeniden basliyorum ve hemen tartilmicamcünkü tartildim, bekledigimden de fazla kilo verince diyeti biraktim.. olmaz öyle..
sağol canım inşallah bende kilo vererek geçiririm bu arayı
öyle yap sekerim her türlü degerlendirpeki sen ne zamanda bir tartilcaksin canim?? acaba bizde mi her hafta degil de iki haftada bir felan bildirim yapsak :44::44::44: fikrin nedir bu konuda??? konussak kizlarla bakalim onlar ne düsüncekler bu konuda.. cünkü ben mantikli buldum dediklerini, kendimden biliyorum bi hafta dayandim kilo verince ucunu biraktim.. en azindan ben her hafta tartilmicam artik...
kızlar morelimm çok bozuk yaaa..ben iyice diyeti saldım hatyken bi bıraktım şimdi böle yine aynı kiloma döndüm sanırım yarın tartılcam ve diyete başlıyorum..ve bundan sonra ya 15 günde bir ya da ayda bir tartılcam ne bu ya 2 kilo verdim sonra ver yansınn ohh beee..ne ala hem adam kazancak issyı hemde benim bebiş her ay daha da geçkçk..kızlar bırkmayın buryı boşlamyalımki brbiri,mizi takip edilimm..olmuyo innki böle yaaa..bakıyom kimse yok bende sanki kimse görmmomuş gbi gizli yiyom aaa sanki kendime yapmıyomuş gbi
valla canim bak asagiya biz de onu konustuk aslindaikimizin de aynisi oldu, biraz kilo verince saldik hemen... 15günde bir mi yapsak ne yapsak?? diger kizlar da gelcekler mi bilmyiorum.. ben de hemfikirim aslinda, mery ile de konustuk.. en iyisi her hafta tartilmamak.. bir sey degil pantolonlarim olmayacaakkkk
ayy doğru dyosun tatlım bugn zetn ağlama krizlerim arada bir gelo..uyuzz bir durum yaa...yarın sımsııkı bir şekilde başlıyorum diyetime..ve her gün gelip yazıcak olcak iş değil bu yaa..neyse ben çıkıyorum şimdi..diğer kızlarda büyük ihtimalle bura çok uğramıyoruz diye gelmiyolardır...ihmal etmiyelim vall aidyeti...
kızlar morelimm çok bozuk yaaa..ben iyice diyeti saldım hatyken bi bıraktım şimdi böle yine aynı kiloma döndüm sanırım yarın tartılcam ve diyete başlıyorum..ve bundan sonra ya 15 günde bir ya da ayda bir tartılcam ne bu ya 2 kilo verdim sonra ver yansınn ohh beee..ne ala hem adam kazancak issyı hemde benim bebiş her ay daha da geçkçk..kızlar bırkmayın buryı boşlamyalımki brbiri,mizi takip edilimm..olmuyo innki böle yaaa..bakıyom kimse yok bende sanki kimse görmmomuş gbi gizli yiyom aaa sanki kendime yapmıyomuş gbi
valla canim bak asagiya biz de onu konustuk aslindaikimizin de aynisi oldu, biraz kilo verince saldik hemen... 15günde bir mi yapsak ne yapsak?? diger kizlar da gelcekler mi bilmyiorum.. ben de hemfikirim aslinda, mery ile de konustuk.. en iyisi her hafta tartilmamak.. bir sey degil pantolonlarim olmayacaakkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?