ben bi su bardağı ılık suya 1 tatlı kaşığı bal, 1 yemek kaşığı sirke birkaç damla limon koyuyordum canım öyle dene istersen. limonla sirke çok yakar mideni dikkat et
ölçümlerim yapıldı malesef
bir ayda 1.5 kilo vermişim ve toplamda 19 cm incelmişimbeni ev taşıma bu hale getirdi
neden kafa salliyorsun fistigim yaa??? 19 cm incelmissinmasallah yani öyle deme.. keske ben senin yarin kadar olsaydim yavas verdigin kiloyu geri almiyorsun ama bu cok güzel bir sey..
evet canim ya allah yardimcisi olsun.. cok üzüldüm gün boyu cikmadi aklimdan..
sen nasilsin?? sporun nasil gidiyor?? ben diyet yapiyorum modundan ciktim biliyor musun, ok azalttim ve acikmadikca yemiyorum ama her seyden yiyorum ve iyi hissediyorum.. bakalim ay sonunda ne olacakve sogan kürüne basladim, insallah iyi gelir
ben spora gidiyorum canım ama eski motivasyonum yok malesefyediklerime pek dikkat etmiyorum kıştan mı nedir ekmeği çok yiyorum. kendime bi dur diyemiyorum. geçen akşam spora aç gittim biraz motive etsin beni diye. orda da kan şekerim düştü bir çarpıntı tuttu :44: soğan kürünü ne için yapıyorsun canım zayıflamak için mi :44:
yok canim rahme iyi geliyormus ya sogan kürü onun icin yapiyorum.. kilom yerinde duruyor simdilikcok sükür almiyorum yani bu da iyidir canim ekmeksiz yemek olmuyor ama snairim bizim yemek kültürümüzden geliyor :44:
ekmeği kesmek lazım da nasılsoğan kürünü duymuştum da nasıl yapılır ne için yapılır bu konuda biraz cahilim canım hoş gör :44:
regen napon ttalım nasılsınn diyet nasıl gidooo ben yarın başlıcam bugünn markete gititim kendime göre yiyecek iççek aldımm başlomm sen napon bebişlimm
diyet mi?? o neki???valla tatlim diyeti bi hafta yapiyorum bi hafta yapamiyorum, esimin is saatlerinden dolayi ama iyiyim simdilik, tartilmiyorum henüz esimin dogumgününe iki kilo vermis olsam süper olur yaa.. gecen haftam cöpe gitti zaten.. kaldi 3 hafta.. eger kendimi tutarsam 3haftada 3kilo bile veririm o zaman da kilo yükünü sirtimdan atmis olurum.. ama hepsi su an icin plan, gerceklesir mi, iste ona söz veremem madem basliyorsun yarin birlikte devam edelim kaldigimiz yerden, bak merys de takip de, güzel olur yani..
tammdır o zman tatlımm sende dikkat et yarın başlıyalım ebnimde eşimin işe gidiş gelş satlerinden dolyı değişiyo ama yokk yapmm lazım yoksa doktor topa tutck benii...başlıyalım yarın valla...bırkmıylımm..bırkanada kızalım azcık morel verelimm.sende benim gbisin 1 hafta var 1 hafta yokk
evet tatlim, bu hafta benim uygun oldugum hafta valla cok iyi olur.. havalar biraz daha iyi olursa yürüyüs de yaparim su an halen yürüyüs yapilcak hava yok, kulakliklarim da bozuldu zaten müzik dinleyemiyorum yürürkenevde spor aleti var ama nedense hic dikkatimi cekmiyor ben söyle yapiyorum seydacim, kahvaltiyi cok iyi yapiyorum, iki dilim cavdar ekmeginin yanina ne bulursam dolduruyorum yesillik domates biber bazen mantar yumurta peynir... zeytini az yiyorum malum cok yagli, ama peyniri felan öyle light mi degil mi diye irdelemiyorum, hangisin tadi hosuma giderse yiyorum.. cok sIktIgIm zaman kabizlik sorunum artiyor asagi bir de yazi paylastim da acikinca yemek diye, ona dikkat et istersen tatlim gercekten bana günde iki anaiki de ara ögün yetiyor.. söyleki; kahvalti, is yerinde kusluk vakti, evde aksam yemegi ve yatmadan.. böyle yapiyorum ve kilom su an iyi, tartilmadim ama hissediyorum.. kilo vermek icin de miktarlari biraz azaltmak ve hareketi artirmak lazim, bilmiyorum belki de vermisimdir kilo, görcez :26:
senin acikma durumun nedir gün icinde nasil bi düzenin var??
oncesi baska zor, sonrasi bambaska
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?