valla kuzum kendi adima deyim, ne bulursam yiyorumiki ana ögün iki ara ögün yapiyorum.. ara ögünlerde bazen bozuyorum ama
evet ben bugün saat 1 de kalvaltı yaptım ara öğünde meyve yedim sonra biraz atıştırdım sonra yine meyve sonra akşam pırasa birazda pilav yedim birazdanda meyve yerim kaptırım mideyi
ne zaman tartılacaksın regenyaaaa aman kilolar bari gitse de moral olsa
ne güzel ara öğün yapıyorsun canım yaa ben onu da yapamıyorum daha doğrusu unutuyorum
sebzeli yemekler önemli canım tebrik ediyorum senispor yapıyo musun nerde hareket orda bereket
ne zaman tartılacaksın regen
sorma yaaa kocam kaynanamlara götürmüs, onlarinki eskiydii, diger tartinin da pili bitti, kaldim ben de dimdizlak ortada istesem de tartilamiyorum artik
hamileleik öncesi ve sonrası demısınız su anda aranıda emziren ve zayıflamaya calısan varmı?
hamileleik öncesi ve sonrası demısınız su anda aranıda emziren ve zayıflamaya calısan varmı?
tartıya pil alana kadar biraz daha kilo verirsin işte fena mı canımben senden çok umutluyum canım. maşallah boyun da yerinde
kızlar morelimm çokkk bozuk bugün bi tartıldımm...gerçi üstümde 2 kat pijama 2 kazak bi hırka vardı ama off sölemeye dilim varmıyo tam 82 .4 kiloyumm yaaa..kesinn beniii öldürün benii yaa
kızlar morelimm çokkk bozuk bugün bi tartıldımm...gerçi üstümde 2 kat pijama 2 kazak bi hırka vardı ama off sölemeye dilim varmıyo tam 82 .4 kiloyumm yaaa..kesinn beniii öldürün benii yaa
kızlar,sürekli giremiyorum oğlumdan dolayı ama takip ediyorum sizleri
ben 56 kg oldum veeeeeeeeee 2 kg daha verdim.
listeye ekler misiniz 56 kiloyu
hedefim 52-53
yok tatlim yaa bi degisiklikSen nasilsin??? Kilolarla aran nasil?? Isin kötü tarafi benim tartim da yok
nbr cnm nasıl gidiyo diet
yok tatlim diyet felan hak getireson 5 kiloyu vermek mümkün degil resmen bogazi tutmak da ayri bi zor daha dogrusu abur cuburdan vazgecmek...
sen nasilsin?? bebis nasil??
ay bencede zor olmalı eşimden biliyorum hep bi mucadelesi var garibim şimdi spor salona başladı ben ona sibel can diyorum bi alıyo bi veriyo ben perşembeyi bekliyorum sendede bendede buyuk ggun kadınlar gunu uğurrlu gelir inşalla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?