Hamilelik Öncesi ve Sonrası Diyet Günlüklerimiz

topik hareketlenmiş maşallah
evet canlarım bu kadar saldığımız yeter. artık hareket zamanı diyetlerimize azcık dikkat etsek kurtulacaz şu yüklerden yediklerimizi yazarak işe başlayalım bence.

ben başlıyorum. sabahları kalkıp kahvaltı hazırlamak zor geliyor.
birkaç haftadır kahvaltımı ve ara öğünümü havuç oluşturuyor
öğlen kahvaltı türü şeyler yiyorum ara öğünü atlıyorum malesef.
akşam spora gitmeden birşeyler atıştırıyorum, spordan geldikten sonra yemek yiyorum. sonra birde meyve faslı.

sizler neler yiyorsunuz kızlar

valla kuzum kendi adima deyim, ne bulursam yiyorum iki ana ögün iki ara ögün yapiyorum.. ara ögünlerde bazen bozuyorum ama

evet ben bugün saat 1 de kalvaltı yaptım ara öğünde meyve yedim sonra biraz atıştırdım sonra yine meyve sonra akşam pırasa birazda pilav yedim birazdanda meyve yerim kaptırım mideyi

valla kuzum kendi adima deyim, ne bulursam yiyorum iki ana ögün iki ara ögün yapiyorum.. ara ögünlerde bazen bozuyorum ama

ne güzel ara öğün yapıyorsun canım yaa ben onu da yapamıyorum daha doğrusu unutuyorum

evet ben bugün saat 1 de kalvaltı yaptım ara öğünde meyve yedim sonra biraz atıştırdım sonra yine meyve sonra akşam pırasa birazda pilav yedim birazdanda meyve yerim kaptırım mideyi

sebzeli yemekler önemli canım tebrik ediyorum seni spor yapıyo musun nerde hareket orda bereket

yaaaa aman kilolar bari gitse de moral olsa
ne zaman tartılacaksın regen

e kuzum canin istemiyorsa yeme, zaten mantikli olan da bu...

sorma yaaa kocam kaynanamlara götürmüs, onlarinki eskiydii, diger tartinin da pili bitti, kaldim ben de dimdizlak ortada istesem de tartilamiyorum artik

sorma yaaa kocam kaynanamlara götürmüs, onlarinki eskiydii, diger tartinin da pili bitti, kaldim ben de dimdizlak ortada istesem de tartilamiyorum artik

tartıya pil alana kadar biraz daha kilo verirsin işte fena mı canım ben senden çok umutluyum canım. maşallah boyun da yerinde

hamileleik öncesi ve sonrası demısınız su anda aranıda emziren ve zayıflamaya calısan varmı?

hamileleik öncesi ve sonrası demısınız su anda aranıda emziren ve zayıflamaya calısan varmı?

yok canım şu an zayıflamaya çalışanlar hamile kalmadan önce kilo vermeye çalışanlar bende dahil. sende bize katılabilirsin önemli olan birbirimize destek olabilmek. bebişin kaç aylık canım

kızlar morelimm çokkk bozuk bugün bi tartıldımm...gerçi üstümde 2 kat pijama 2 kazak bi hırka vardı ama off sölemeye dilim varmıyo tam 82 .4 kiloyumm yaaa..kesinn beniii öldürün benii yaa

merhaba canim, daha önce vardi emziren arkadas ama istedigi kiloya ulasan gidiyo..

tartıya pil alana kadar biraz daha kilo verirsin işte fena mı canım ben senden çok umutluyum canım. maşallah boyun da yerinde

ay rtatlim benim kendimden umudum yok ama neyse tesekkür ederim

kızlar morelimm çokkk bozuk bugün bi tartıldımm...gerçi üstümde 2 kat pijama 2 kazak bi hırka vardı ama off sölemeye dilim varmıyo tam 82 .4 kiloyumm yaaa..kesinn beniii öldürün benii yaa

kuzum o kadra bozma moralini ama o kazak felan da emin ol cok etkiler... ben bikeresinde hic üsenmeden pijama takimimi mutvak tartisinda ölcmüstüm onlar hassasya, tam 1.6 kilo gelmisti

ne yaptın sen seyda kat kat giyinip tartıya çıkılır mı kız :) biz seni kesmeyelim de birkaç hafta sonra sabah aç karna, üstüne kat kat giyinmeden tartıl canım.kaç kilo farkediyo inanamazsın.boşuna moralini de bozup kendini hırpalama hareket yapıyo musun bu arada, yeni hareketler paylaşayım mı senin için

Son düzenleme:
kızlar,sürekli giremiyorum oğlumdan dolayı ama takip ediyorum sizleri

ben 56 kg oldum veeeeeeeeee 2 kg daha verdim.

listeye ekler misiniz 56 kiloyu

hedefim 52-53

kızlar,sürekli giremiyorum oğlumdan dolayı ama takip ediyorum sizleri

ben 56 kg oldum veeeeeeeeee 2 kg daha verdim.

listeye ekler misiniz 56 kiloyu

hedefim 52-53

cok güzel canim yaa aynen böyle devam

yok tatlim yaa bi degisiklik sen nasilsin??? kilolarla aran nasil?? isin kötü tarafi benim tartim da yok

Son düzenleme:
nbr cnm nasıl gidiyo diet

yok tatlim diyet felan hak getire son 5 kiloyu vermek mümkün degil resmen bogazi tutmak da ayri bi zor daha dogrusu abur cuburdan vazgecmek...

sen nasilsin?? bebis nasil??

Son düzenleme:
yok tatlim diyet felan hak getire son 5 kiloyu vermek mümkün degil resmen bogazi tutmak da ayri bi zor daha dogrusu abur cuburdan vazgecmek...

sen nasilsin?? bebis nasil??

ay bencede zor olmalı eşimden biliyorum hep bi mucadelesi var garibim şimdi spor salona başladı ben ona sibel can diyorum bi alıyo bi veriyo ben perşembeyi bekliyorum sendede bendede buyuk ggun kadınlar gunu uğurrlu gelir inşalla

evet canim insallah hayirli haberler aliriz.. ayyy biz de sonuc alcaz insallah Allahim iyi sonuclar aliriz yaaa aman bi sorun yasamak istemiyorum, tek sorunumuz stres olsun baska bir sey olmasin... sen de bebisden güzel haberler getir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…