hehhh sonunda soruyu buldummmm...
Iki topigi de turladim resmen soruyu bulcam diye...
Excel formatinda bir dosya mi yuklemeye calisiyorsun regencim?? Ben direkt html kodlariyla yapmistim tabloyu... Ve mesajin icine o html kodlarini yapistiriyorum... Onun icin sayfada cikabiliyor...
hehhh sonunda soruyu buldummmm...
iki topigi de turladim resmen soruyu bulcam diye...
excel formatinda bir dosya mi yuklemeye calisiyorsun regencim?? ben direkt html kodlariyla yapmistim tabloyu... ve mesajin icine o html kodlarini yapistiriyorum... onun icin sayfada cikabiliyor...
bende geldimmm kabul ederseniz :) henüz hamiş deilim 1,5 ayda 4 kilo verip sabitleyip karın kası yapmak istiyorum.. boyum 156 kilo 55 hedefim 51...
kızlar topiğiniz hayırlı olsun. Umaraım hepiniz çıtır anne olursunuz. Tabi öncelikle sagsaglım kuzucuklarınızı kollarınıza alırsınız ınsallah. Bizde öğrenelim bakalım hamiş olanlar ne yemeli ne içmeli..
Eskiden tablo yapılabılıyordu. Forumun kendinde vardı ama sonra kalktı. Yajklaşık 1,5 ay önce falan kalktı. Html kodlarıyla nasıl yapıyorsun? Anlatırsan çok sevınırım.. Bu arada hayırlı olsun bebişin.
vayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kaçaklara bakkkk hayırlı olsun topiğiniz hanımlar... bol zayıflamalıı bol iradeliii bol aç kalınmış günler dilerim
benim hiçççç öyle bi derdim yok şu sıralarrr Allah tann mercimeğim ii olsun da ben kaç kilo alırsam alayımm mühim değill ama doğumdan sonra uğrarım topiğeeeşimdilikkkkkkkkkkkkkk verdim kendimiiii :125::131::131::131:
cnm hayırlı olsun yeni topiğimiz inşalla amaclanan kgler kısa sürede verilir bu arada 1.74 68 kg iyi de bi fizik olmalı
regennnn yavrimu listene benide ekle
kilo 51
hedef 48 nası verceksem
[TABLE="class: grid"][tr][td]ISIM [/td][td]BOY-KILO[/td][td]HEDEF[/td][td] SONUC[/td][/tr]
[tr][td] nartanesi [/td][td] 65 [/td][td] 55 [/td][td] [/td][/tr]
[tr][td] nilüfereren [/td][td] 62 [/td][td] 60 [/td][td] [/td][/tr]
[tr][td] regen [/td][td] 174-68 [/td][td] 64 [/td][td] [/td][/tr]
[tr][td] rimel_84 [/td][td] 156-55 [/td][td] 51 [/td][td] [/td][/tr]
[tr][td] kardaiz [/td][td] 51 [/td][td] 48 [/td][td] [/td][/tr]
[/TABLE]
regencimmmm biraz degistirdim tablonu... istersen bu halini kullanirsin... biraz smiley da koycaktim ama belki ozellikle boyle yapmissindir diye koymadim...
sagol tatlim, ben pek bi degisiklik göremedimsaka saka, bilerek alt satirlari birakmistim aslinda, yerimiz var mesajini vermek icin... smile da kilo verdikce eklenirse daha iyi olur diye düsünmüstüm.. bekliyoruz bakalim... kim ne kadar ya da önce verebilecek...
ay ana hakkat aklemişin beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... :))))))
olsun olsun iyi yaptın şekerim :)
Saremnazcim caldim diyetini ve yapistirdim hemen, ama senin oldugunu da belirttim tabiki... kizlar nolur devam edelim bu ise... bu arada saremnazcim da bizim diyet kocumuz olsuncünkü bu isi basarmis zaten isi bilyior.. C
Kanki ilk beni yaz ilk beni yaz ilk ben verdim galiba kiloyu kilo 64 olduuuuu
Saremnaz bekliyoruz mukemmel regl diyetlerini hade bakim
Kanki duydunmu saremnaz bana bogurtlenkoku ic dedi ayyyyy inanmiyorum
Saremnaz ben bogurtlenyapragi cayi iciyorum ayni olurmu kii
Kanki ilk beni yaz ilk beni yaz ilk ben verdim galiba kiloyu kilo 64 olduuuuu
Saremnaz bekliyoruz mukemmel regl diyetlerini hade bakim
Kanki duydunmu saremnaz bana bogurtlenkoku ic dedi ayyyyy inanmiyorum
Saremnaz ben bogurtlenyapragi cayi iciyorum ayni olurmu kii
CANIM BENİM ŞIMARTMA BENİELİMDEN GELDİĞİNCE YARDIMCI OLURUM tabiki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?