Hamilelik Öncesi ve Sonrası Diyet Günlüklerimiz

tatlim benim bugün adetimin 1. günüm... gecti ama yarin ve diger gün yapsam olur di mi?? her aksam da yedigimi yazarim buraya, sen kontrol edersin..

tatlim benim bugün adetimin 1. günüm... gecti ama yarin ve diger gün yapsam olur di mi?? her aksam da yedigimi yazarim buraya, sen kontrol edersin..

Tamam canım öyle yapalım yarın başlıyorsunuz.Kızlar bakın 8-15 bardak su
ve 3 fincan yeşilçay çok önemli.Regli bitincede mutlaka yürüyüş veya yüzme ne isterseniz.Kış olması kötü oldu gerçi ben yazında üşendim dışarda yürümeye koşu bandı aldım.2 gün yürüdüm 2 günde aşağıda yüzdüm.Artık siz bir plan yapın ama ya yüzma ya yürüşüş mutlaka olmalı ama regli bitince

canim ben 1,5 ay önce 4kilo verdim.. öylece kaldim.. sükür almadim.. simdi kaldigim yerden devam etmek istiyorum.. su ve yürüyüs konusunda cok katiliyorum sana sonuna kadar haklisin... evde crosstrainer var benim.. ok o acidan da rahatim.. ayy ben 8kilo hedefledim ama 5 de versem yeter

Hadi bakalım önce kilolar gitsin ardından yeni senede bebişler gelsin...

Hadi bakalım önce kilolar gitsin ardından yeni senede bebişler gelsin...

gitsin vallaa... bebis Allaha kalmis bir sey de kilolar bizim elimizde ben bikac kilo daha vermek istiyorum yaa.. iradeli olmaliyim, simdiden tutarsam hamilelikte de iyi olur benim icin salmam kendimi...

Saremcim bende inaniyorum bu bogurtlenkoku sifasina ama ben almanyada yasiyorum ve malesef yapraklarindan yapilmis cay buldum adet doneminde icilmesi uygun degilmi ben suan o caydan iciyorumda

Benim bitki kitabimdada bogurtlenkokunden bahsediyor hamile kalmak isteyenler icin diye geciyor
Baska bisey daha var ama onu diger topikte yazim ben

Kanki evet ya saremnaz bu isi biliyor bencede baksana denemis ve bir ayda super vermis
Masallah

ayy bende patates dıyetıne başlıyım ozamann başkada dıyet yapamıyom ben nedensee yaaa..ama yarın başlarsam cumartesıye kadar yapabılırımm bursada olcam 2 gun e ordada dıyet yapamam olsun yıne 5-6 gun yapmış olurumm:)

regeenn ben bu arada 64 kılo olmuşum nası becerdım anlamadım 64 dıye değiştır hedefıde 59 yap ama hamiş kalırsam bırakırım
ozaman sadece fazla kılo almamak için uğraşırım..bebiş olmassa devamm

Köylerde böğürtlen kökünü topluyorlar bildiğiniz ağaç parçaları.Burda atarlardada satılıyor.Ama köküyle yaprağı aynı işe yararmı bilmiyorum hayatım.Adetliykende içersin zararı yokki.

evet canim yaa valla, muhtemelen de yagdan vermistir, su veya kastan degil.. öyle olsa geri alirdi kesinlikle... kanki bak aksamlari gelip yedigimizi burda yazalim.. saremnaz da uzmanimiiz olarak baksin.. o zaman dra gitmis gibi hissederim ben daha mutlu olurum ayyyy ben de yag kütlemden bi 5-8 arasi verseydim ooooooooooooooh mis mis.. pilates de yaparim topum felan her seyim var..

ayyy kizlar canlarim Allah razi olsun valla bugün bana kirmizilari unutturdunuz ve bu diyet konusuyla kafami alip baska yerlere götürdnüzü cooooooooooook tesekkürler... nartanem sen konuyu actigin icin, saremcim sen de yol gösterdigin icin

Son düzenleme:

canim boyunu da söyle sana zahmet.. biliyorsun boy-kilo orantisi da cok önemli..

nartanesi kankitom senin boyun neydi söyle bi zahmet onu da halledeyim..

canim boyunu da söyle sana zahmet.. biliyorsun boy-kilo orantisi da cok önemli..

nartanesi kankitom senin boyun neydi söyle bi zahmet onu da halledeyim..

1.55 canım..boya bakarsam ben 50 kılo olmam lazım eyy gidi gunler yaa çocuk doğurdum ahada boole oldum 45 idim bır zamanlarr

1.55 canım..boya bakarsam ben 50 kılo olmam lazım eyy gidi gunler yaa çocuk doğurdum ahada boole oldum 45 idim bır zamanlarr

islem tamamdir canim... ama sen cocuk dogrudun.. ben naptim?? yedim ictim yattim.. manken gibiydim ben manken simdi sistim birazcik vericem kilolari ooohh mis zayif hamis olcam.. hamileligimde de dikkat etcem oohhh... cagla sikel 6,5kiloya, ebru salli 7 kiloyla bitimis hamileligini.. ben de 10kilo ile bitircem.. zaten en ideal olan da o.. bakalim.. simdiden hazirlik yapalim o zaman

Sarem benim aklim yesilcayda kaldi yani hamilelikte iciliyormu icilmiyormu

Ben su yesilcay ile adacayini ayirt edemiyom aynisimi kanki almancasi ne sen biliyonmu

Kankim bende 155 boyundayim minnacik ama nilufercim sen cocuk dogurdunda bu haldesinde ben ne yaptiysam bende kocami doyurayim derken kendimi doyurmmusum masallah

Bende kizken 53kiloydum ve idealdi ah o eski gunler aahh ahh

sen kılolu deilsin ki be yiwwrim..bence gayeett iisinn..onlar nasıll okadarcık aldılar zaten bılmemmm..evett normali 12 kılo denıyo inş.10 12 yı geçmez dedıgın gıbıı..bıde anladıgım kadarıyla çok çok zayıf hamiş kalındıgında daha cok kılo alınıyor..bıraz kılolu olunca daha az alınıyor zayıf olunca 4-5 aya kadar bıle çok kılo alıyosun mesela 50 kıloyla başladıysan 5.aya kadar 60 oluyosun zaten..arkadaşım hamiş 70 kıloyla hamiş kaldı 5 aylık hamiş hiç kılo almadı ilkinde 20 kılo almış..

ayy sende mı 64 kiloymuşsunn..boy yok anam bızde oyuzden kotu duruyor aslında 64 kılo normal yanı..kızken lafınada bayıldım yanee bende düğün stesi falan en son 43-45 arası bışeydım düğün zamanı sonra geldii kılolarrr

tamam canim yazayim da sonra bakinca kafa karisikligimiz olmasin.. boy cok önemli orantida..

canim bizim dr ark var o dediki, onlar son aya girmeden sezeryanla bebegi aldiriyorlar.. cünkü 8.aya kadar yemeyi kontrol ediyormussun ama son ayda istemsiz de olsa vücur kilo yapiyormus.. e erken sezeryan olunca kilo almyiorsun.. ama normal sartlarda da 10kiloyala bitiren cok insan taniyorum.. ne yedigin cok önemli.. ve o dedigin dogru, cok zayif hamis kalan daha cok kilo aliyor..

kizlar bu arada diyet listemizi ilk sayfada bulabilirsin sayfalar arasinda kaybetmemek icin ilk mesaja kaydettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…