tam belli degil su an adet gecikti bekliyorum.Yani kişiye göre değişiklik gösterebilir, benim çok zor geçiyor mesela hem bulantı hem ağrı sanci, ama bi çok kişi gayet rahat geciriyor, ben dışarı bile çıkamıyorum bi çok arkadaşım çarşı pazar geziyor
Inşallah rahat bi hamilelik geçirirsin
evet bence en guzeli bebege kavusma anidir o zaman degdini anliyorsunnÇok değişken bir durum bu öncesinde öngörmek pek mümkün olmuyor. Ben ömrümde hiç reflü sorunu yaşamadığım halde hamileliğimin ilk 3 ve son 3 ayına girdiğimden beridir reflüden rahatça yemek yiyemiyorum yatıp uyuyamıyorum. Hamilelik hormonları herkeste farklı etki ediyor. Alerjik astım hastasıyım mesela, son birkaç senedir hiç rahatsızlanmıyordum çok rahattım ama hamileliğimin başı alerji mevsimine denk geldi, normalde hiç olmayan şekilde azdı 2 ayı nasıl geçirdiğimi bilemedim. Ama yine de hepsi bir şekilde geçiyor güzel yanları zorluklarından daha fazla, son zamanlarda hele bebeğine kavuşma heyecanından hiçbiri gözüne gelemiyor :) umarım rahat bir hamilelik süreci geçirir isteyen herkes
sagolasinHerkesin hamileliği kendine özgü.
mesela benım işk 3 ay çokz Zor geçti. Ama sonrası ve doğum o kadar kolaydı ki ..
inşallah sağlıkla kavuşursunuz,,
Ne yaşarsanız yaşayın geçecek
hakliisnnBenim ilk hamileliğim çok güzel geçti.Çünkü cahillik vardı, ne olacak fazla bilgim yoktu. Sadece bulantı sıkıntıydı,onuda ilaçla atlattım,gayet sağlıklı kızım şuan 5 yaşında,doktorun verdiği ilaçları kullanmaya korkma,kullan,ön yargılı olma.bu hamileliğimde malesef internetten araştırma çok yaptım.okudukça hastalık hastası oldum herşeyden korkar oldum. Size tek tavsiyem hiç bir yerden hamilelikle alakalı birşey okumayın. Bulantıda geçer ama araştırmayın,Keşke öyle yapsaydım.
hamileliginiz nasil giidyor gerci daha cok varmisskolayina hicbisey olmuyo en basit migrenliyim faydasiz parol aliyorumama biliyorumki bebek icin herseye deger
sukur。。。 hergun bi yerime bisey oluyo sonra utaniyorum sura boyle bura boyle diyehamileliginiz nasil giidyor gerci daha cok varmiss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?