Hamilelik ve Antibiyotik

limonluseker

. . .
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
662
389
323
Ankara
Bebek düşündüğümüzden bu ay çalışmalara başladık. Ama adet zamanım daha gelmediği için hamile miyim değil miyim bilmiyorum. Geçen çarşambadan beri öksürük ve grip çekiyorum. Dün gece öksürmekten beş dakika uyuyamadım artık içim dışıma çıktı :KK61: kaç gecedir böyle ben hamile olabilirim diye doktora gidip ilaç almak istemiyordum ama dün gece o kadar bunaldım ki kızlar acile gitmek zorunda kaldım :KK43: doktora bişey demedim zaten fırsat bile olmadı ayakta baktı bana 2 dakika bile bakmadı hemen antibiyotik yazdı bronşit başlangıcı dedi ben içmem diye düşünüyordum ama eve geldim hala öksürüyorum :KK61:çok kötüydüm ve bi tane içtim suda eritilen bi antibiyotik. Şimdi ne yapayım ben içsem ayrı içmesem ayrı :KK61: o kadar zor durumdayım ki kızlar. ya hamileysem ya içtiğim ilaç zarar verdiyse diye kafayı yemek üzereyim :KK43:

Kan testin yaptir hemen sonuc cikar. Hamilemisin degilmisin kesinlessin. Ona gore ilaclarini kullanki ilerlemesin. Bu sene salgin cok. Hamileysende dahiliye doktoruna git hamileyken kullanabilecegin bi antibiyotik versin. Kullandigin antibiyotigin ismi neki?

Kan testin yaptir hemen sonuc cikar. Hamilemisin degilmisin kesinlessin. Ona gore ilaclarini kullanki ilerlemesin. Bu sene salgin cok. Hamileysende dahiliye doktoruna git hamileyken kullanabilecegin bi antibiyotik versin. Kullandigin antibiyotigin ismi neki?

cec 500mg eczacıya sordum hamileliğin ilk 14 günü hiç bişey içilmez içmeyi bırak dedi :KK43:

haklısın canım yaptırmam lazım ama hastayım diye evden dışarı çıkamıyorum ilacı bi kere içtim içmedim bi daha artık bi yolunu bulmam lazım ilgilendiğin için çok sağol :KK68:

Back
X