- 30 Ekim 2017
- 738
- 2.316
- 113
- 34
Valla bizi doğumdan sonrası da etkilemedibiz de öyleydik adamın iflahını kurutmuştum haftada 3-4 kesmiyordudoğumdan sonra olacakları hissetmiş gibiydim mart kedilerini geçmiştim
Merhaba
Ben özellikle hamilelik geçirmiş kadınlara bu soruyu sormak istiyorum. Hamilelikte ( doktor cinsel ilişki yasak demediği sürece) cinsel ilişki yaşadınız mı ? Ve vazelin - bebe yağı ya da su bazlı jel tarzı şeylerden destek aldınız mı ?
Ilk 20 haftalık ken plasenta çıkdı aşağa göründü 1 ay yasaklandı sonra düzeldi yukarı çıkmış di doktor bi sıkıntı görünmüyor diye ve vallaha biz 35 haftalık olana kadar beraber olduk bi sıkıntı olmadı jel filan da kullanmadikMerhaba
Ben özellikle hamilelik geçirmiş kadınlara bu soruyu sormak istiyorum. Hamilelikte ( doktor cinsel ilişki yasak demediği sürece) cinsel ilişki yaşadınız mı ? Ve vazelin - bebe yağı ya da su bazlı jel tarzı şeylerden destek aldınız mı ?
Arti 1Hamileyim, hiç bir kısıtlama yapmadık, yapmıyoruz, her hangi bir destek de almıyoruz normal, hamile değilken nasılsak öyleyiz
doğum sonra epey sekteye uğradık biz yeni toparlandıkValla bizi doğumdan sonrası da etkilemedi
Hhahahhahahahhadoğum sonra epey sekteye uğradık biz yeni toparlandık
AynenMaşallah onlara
İşte biz im gibi bir çift daha,Öğrenmeden önceki cinsel hayatımız öğrendikten sonra ve doğuma gittiğim geceye kadar devam etti.Biz daha bir kudurmuştuk
Benim düşük tehlikem var 9 ay boyunca yasak sonrasıda sezeryan 40gunde öyle yasak oluyor biz eşimle kardesizRiskli gebelikler hariç doktorlar herhangi bir kısıtlama koymadığı müddetçe cinsellik yaşanabilir. Ancak bazı çiftler buna biraz uzak bakabiliyor. Tamamen senin ve eşin arasında olan bir durum. Biz susalım libidolar konuşsun
Aslında son aylarda doktorlar erken dogum rıskı olabılır dıye pek tavsıye etmıyor kı dedıgın gıbı agırlasır ınsan suan benımde ıyı gunlerım aslında degerlendırmek ıcın son aylarda kendımı zor tasırım
Aynen bana da . Ama biz yapamıyoruz yine deBir de 38. Haftadan sonra doktor bize cinsel illişki önermişti bebeğin doğumunu tetiklemek için
Doğum yakın herhalde :))Benim doktorum cinselliği ihmal etme , yapın dedi. Dedi de , diyorum ya fenalardayım .. ne canım istiyor ne başka birşey . İstesem de yapamam zaten duba gibi konulduğum yerde kalıyorum
3 haftam var ama içimden bi ses erken gelecek diyorDoğum yakın herhalde :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?