Hamilelik ve Cinsellik

Eh işte. Bende sorun yoktu da hamile halim eşimi pek cezbetmedi

Ilk 20 haftalık ken plasenta çıkdı aşağa göründü 1 ay yasaklandı sonra düzeldi yukarı çıkmış di doktor bi sıkıntı görünmüyor diye ve vallaha biz 35 haftalık olana kadar beraber olduk bi sıkıntı olmadı jel filan da kullanmadik

Benim düşük tehlikem var 9 ay boyunca yasak sonrasıda sezeryan 40gunde öyle yasak oluyor biz eşimle kardesiz

Benim doktorum cinselliği ihmal etme , yapın dedi. Dedi de , diyorum ya fenalardayım .. ne canım istiyor ne başka birşey . İstesem de yapamam zaten duba gibi konulduğum yerde kalıyorum

Son soruları doktorunuza sormakta yarar var bence..

Benim bir süre kanamam olduğu için doktor yasak demişti. Sonrasında kanama bitti ama eşimin endişeleri devam etti

Riskli gebelikse olmamalı. Ama her şey normalse yasaklanmıyor. Kısıtlanıyor sadece..

3,5 aylık hamileyim doktorum hiç bir sakıncası yok dedi ama biz bebeğe sorun olur diye çekindik. 3 kere oldu bizimde şimdiye kadar. sonrasını bilemem ne olur ama arzu istek sadece bebeğe zarar olur mu diye azalıyor.

Doktor uyarıda bulunmadı sonuna kadar devam ettik biz. Jel vs de kullanmadık. Olsun zaten niye uzak kalıyorsunuz ki. Rahat rahat yapılabildiği kadar olmalı bence. Çocuk doğduktan sonra uzun bir süre yapılamıyor çünkü

Hamileyim 2kere ilişkiye girmeyi denedik ikisindede kanamam oldu
Bidaha asla denemeyi düşünmuyorum
(Hiç bi riskim yoktu aslında )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…