Hamilelik ve Cinsellik

Benim 10.haftada kanamam olana kadar ki süreçte doktor 'ilk 3 ay risklidir' demişti.
Doktora göre değişiyor bence bu durum..

29. Haftama girecem ilk 3 ay hiç olmadi kendi istegim ve eşimin isteğiyle. Sonrasinda da haftada 1 olmaya başladı ama göbek büyüdükçe zor :/

Hamileyim 2kere ilişkiye girmeyi denedik ikisindede kanamam oldu
Bidaha asla denemeyi düşünmuyorum
(Hiç bi riskim yoktu aslında )
Kanama olması cok zorlamakla alakalı bır durum mu acaba of ne zor ya hamılelık ayrı dogum sonrası ayrı stres

8. ayıma girdim hiç bi kısıtlama yapmadık ama jel vs kullanmıyoruz.. ilk 2 hafta doktor keseyi görüp bebeği görene kdr yasaklamıştı sadece sonra her şey normale döndü

Düşük tehlikesi vs yoksa endişelenecek dert edilecek bir durum yok. Özellikle doğuma yakın normal doğumu kolaylaştıran bir unsur olarak tavsiye bile edebilirim. Tecrübe ile sabittir

Dogumdan sonra 40 dolana kadar zaten cinsel iliski yasak , kanamaniz olacak
Ancak doktorunuz sorun yok dedigi surece cinsel iliskiye girebilirsiniz son 2 haftaya kadar
Benim doktorum erken dogum riskinden dolayi 32.haftada yasaklamisti , 32.haftaya kadar herhangi bir sorun yasamadim

herhangi bir degisiklik olmadi.
Prezervatif kullanmaya devam etmek oneriliyor diye biliyorum sadece, diger seyleri su an sizden duydum.

Hamile olduğumu öğrendiğim ilk hafta ben bocaladım; sonra doktorum bunun herhangi bir sorun teşkil etmeyeceğini söyleyince 38.haftaya kadar normal cinsel yaşantımız devam etti. Herhangi bir şey kullanmadım ama doktorum prezervatifi özellikle kayganlaştırıcı vs. özelliği olmasın diye tembihlemişti.

Edit: 38+6 da doğumum oldu.

son ana kadar sorun olmadı . Jel vs kullanmadım

Korkumuzun yersiz oldugunu ancak yine de asiriya kacmadan devam etmemz gerektigini anladim okuduklarimdan ve birsey kullanmamaya devam.etsek daha iyi olucak gibi.

Korkumuzun yersiz oldugunu ancak yine de asiriya kacmadan devam etmemz gerektigini anladim okuduklarimdan ve birsey kullanmamaya devam.etsek daha iyi olucak gibi.
Doktorunuzla hiç konustunuz mu?
Gerekirse siz sorun. Ben her ay sordum, "Bebek için bir sıkıntı olur mu?" diye. En azından içiniz rahat olur.

Doktorunuzla hiç konustunuz mu?
Gerekirse siz sorun. Ben her ay sordum, "Bebek için bir sıkıntı olur mu?" diye. En azından içiniz rahat olur.
Doktorumla konustum bana sorun olmayacagını soyledı sınırlama yapmadı ancak su jel kısmını soramadım ama esımle jel surmeden olması daha saglıklı olacak gıbı gorunuyor. Buradakı kadınlara hayran kaldım vallahı benım aklımda arzularımdan zıyade bebegımın saglıgı belırdı ona bırsey olur korkusu esımıde benıde durdurdu baska sekılde bırbırımıze odaklanmaya basladık boylede o mutlu ama ben ıcten ıce oncekı gıbı olmasını ıstıyorum bır yandan da ya bırsey olursa endısesı tasıyorum.

29 haftalık hamileyim. Karnım baya büyüdü. Son bir aydır biraz daha zor oluyor. Ama onun öncesinde her gün yaptığımız dahi oluyordu. Genel olarak haftada bir iki yapıyoruz.

Gerek yoksa kullanmayin benim canim acidigi icin jel kullanıyordum hamile değilken de kullanmıştım

Hamileyim isteksizliğim var normal olarak sonuçta kilo alıyorum diye ama oluyor yine, bende her daim kuruluk olduğu için yardım alıyorum ama çok sürme tabi

29 haftalık hamileyim. Karnım baya büyüdü. Son bir aydır biraz daha zor oluyor. Ama onun öncesinde her gün yaptığımız dahi oluyordu. Genel olarak haftada bir iki yapıyoruz.
Netten arastiriyorum her pozisyonda onerilmiyor burada gordugum kadariyla sorun yasayan olmamis cogunluk iliskiye sinir getirmeden yasamis. Insallah bende su kaygimi asarim.:) yazilar beni baya gaza getirdi aslinda karin buyuyunce pozisyon degistirilp devam edilebilir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…