Ben 3,5 aylık hamıleyım doktorum basından berı yasak koymadı ama esımde bende bebege bırsey olur endısesı tasıyoruz bu yuzden ılıskı yasayamıyoruz. Ve bir kac yakın buldugum arkadasıma sordum doguma kadar bırlıkte olmadık hatta 40ım cıktı oyle oldu dıyınce ben mı acaba acelecılık edıyorum dıye dusundum :)
Oyy canım benim3 haftam var ama içimden bi ses erken gelecek diyor
Kanama olması cok zorlamakla alakalı bır durum mu acaba of ne zor ya hamılelık ayrı dogum sonrası ayrı stresHamileyim 2kere ilişkiye girmeyi denedik ikisindede kanamam oldu
Bidaha asla denemeyi düşünmuyorum
(Hiç bi riskim yoktu aslında )
Evet her doktor aynı seylerı soylemıyor ne yazıkkı.Benim 10.haftada kanamam olana kadar ki süreçte doktor 'ilk 3 ay risklidir' demişti.
Doktora göre değişiyor bence bu durum..
Dogumdan sonra 40 dolana kadar zaten cinsel iliski yasak , kanamaniz olacakBen 3,5 aylık hamıleyım doktorum basından berı yasak koymadı ama esımde bende bebege bırsey olur endısesı tasıyoruz bu yuzden ılıskı yasayamıyoruz. Ve bir kac yakın buldugum arkadasıma sordum doguma kadar bırlıkte olmadık hatta 40ım cıktı oyle oldu dıyınce ben mı acaba acelecılık edıyorum dıye dusundum :)
son ana kadar sorun olmadı . Jel vs kullanmadımMerhaba
Ben özellikle hamilelik geçirmiş kadınlara bu soruyu sormak istiyorum. Hamilelikte ( doktor cinsel ilişki yasak demediği sürece) cinsel ilişki yaşadınız mı ? Ve vazelin - bebe yağı ya da su bazlı jel tarzı şeylerden destek aldınız mı ?
Doktorunuzla hiç konustunuz mu?Korkumuzun yersiz oldugunu ancak yine de asiriya kacmadan devam etmemz gerektigini anladim okuduklarimdan ve birsey kullanmamaya devam.etsek daha iyi olucak gibi.
Doktorumla konustum bana sorun olmayacagını soyledı sınırlama yapmadı ancak su jel kısmını soramadım ama esımle jel surmeden olması daha saglıklı olacak gıbı gorunuyor. Buradakı kadınlara hayran kaldım vallahı benım aklımda arzularımdan zıyade bebegımın saglıgı belırdı ona bırsey olur korkusu esımıde benıde durdurdu baska sekılde bırbırımıze odaklanmaya basladık boylede o mutlu ama ben ıcten ıce oncekı gıbı olmasını ıstıyorum bır yandan da ya bırsey olursa endısesı tasıyorum.Doktorunuzla hiç konustunuz mu?
Gerekirse siz sorun. Ben her ay sordum, "Bebek için bir sıkıntı olur mu?" diye. En azından içiniz rahat olur.
Biz son güne kadar yaptık hicde birşey olmadiSu bazli jellerden destek aldim doktor kontrolunde tabi. Ve yasak olmadigi surece sıkıntı olmuyor da dikkatli olmak lazim yine de :)
29 haftalık hamileyim. Karnım baya büyüdü. Son bir aydır biraz daha zor oluyor. Ama onun öncesinde her gün yaptığımız dahi oluyordu. Genel olarak haftada bir iki yapıyoruz.Merhaba
Ben özellikle hamilelik geçirmiş kadınlara bu soruyu sormak istiyorum. Hamilelikte ( doktor cinsel ilişki yasak demediği sürece) cinsel ilişki yaşadınız mı ? Ve vazelin - bebe yağı ya da su bazlı jel tarzı şeylerden destek aldınız mı ?
Gerek yoksa kullanmayin benim canim acidigi icin jel kullanıyordum hamile değilken de kullanmıştımKorkumuzun yersiz oldugunu ancak yine de asiriya kacmadan devam etmemz gerektigini anladim okuduklarimdan ve birsey kullanmamaya devam.etsek daha iyi olucak gibi.
Doğum tarihimiz aynı benim de 4 temmuz :)29. Haftama girecem ilk 3 ay hiç olmadi kendi istegim ve eşimin isteğiyle. Sonrasinda da haftada 1 olmaya başladı ama göbek büyüdükçe zor :/
Netten arastiriyorum her pozisyonda onerilmiyor burada gordugum kadariyla sorun yasayan olmamis cogunluk iliskiye sinir getirmeden yasamis. Insallah bende su kaygimi asarim.:) yazilar beni baya gaza getirdi aslinda karin buyuyunce pozisyon degistirilp devam edilebilir bence29 haftalık hamileyim. Karnım baya büyüdü. Son bir aydır biraz daha zor oluyor. Ama onun öncesinde her gün yaptığımız dahi oluyordu. Genel olarak haftada bir iki yapıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?