İyi geceler kızlar
Hemen konuma geçiyorum. İnan’ın uzun uzun anlatabilirim ama gücüm yok hem sizde okumak istemeyebilirsiniz.
3.kez hamileyim. Eşim de ben de istedik planlı bir gebelik yani. Fakat benim gebeliklerim ilk aylar sıkıntılı oluyor. Düşük riskim var. Eşim öğrendiğimizde uyardı iş yapma yat dinlen vs.
İyi hoş bugün evi süpürüp sildi ama ne süpürme!!
Sürekli laflanarak !
Evde iki çocuk var haliyle batıyor dağılıyor. Akşam otururken teşekkür ettim yaptıkları için ve yaparken laflanmasının hoş olmadığını söyledim. Sonuçta riskli bir gebeliğim var eskisi gibi her işimi yapamıyorum. Çocuklar yoruyor.
Geçmiş bana yapmadığım işleri söylüyor
Salonda çamaşırlar 3 haftadır duruyor bilmem ne (3 gündür kuruyan çamaşırı katlayamadım ki haftada en az 4 makine çamaşır makinesi çalıştırıyorum onlar kurumadan kirli Sepeti tekrar doluyor)
Her zaman ki gibi söylediklerine değer vermediğim önemsemediğim için böyle olduğunu ekledi ve benim kan beynime sıçradı. Yarin prf. Dr randevum vardı muayenesi 500 tl madem ben çocuklarına eşine değer vermeyen kadınım madem sen hamile olduğum halde benden iş bekliyorsun veya yapmadıklarımı söylüyorsun bu bebeğe ve bana değer vermiyorsun demek ki bende gitmiyorum muayeneye devlet hastanesinde x bir uzmana giderim o kadar da para vermemiş olursun boş yere dedim. Doktor düşmesin diye iğne yazıyor dinlen diyor bizim ki yapmadığım işleri yüzüme vuruyor eksik sayıyor! Bir de demesin mi kocattın beni keşke evlenmeseydim diye!
Kızlar ne tarafından tutsam felaket!
Belki tam anlatamadım eksikler var ama ruh halim berbat şu an

Yanlış mı yapıyorum o ne derse desin bildiğimi okuyup doktoruma gidip kendi sağlığımı bebeğimin sağlığını tehlikeye atmayayım mı ? Sinirlenip kalkıp hızla bir şeyler yapmaya çalıştım gelip sarılmak istedi reddettim. Bir daha da yanıma gelmedi. Of bilmiyorum
Okuyanlara şimdiden teşekkür ederim