- 15 Aralık 2016
- 4.036
- 10.437
- 208
- Konu Sahibi Amazing family
Riskli ayları atlatana kadar bir kaç ay yani sonrası devlette devam edeceğim500 lira dr verirken zorlanacaksaniz sonrası ne olacak. Malum bebekler masraflı ve 2 çocuk daha var.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Riskli ayları atlatana kadar bir kaç ay yani sonrası devlette devam edeceğim500 lira dr verirken zorlanacaksaniz sonrası ne olacak. Malum bebekler masraflı ve 2 çocuk daha var.
Bu ara sürekli uyukluyorum,başım dönüyor,halsizim. Daha zaruri işleri yapıyorum çocuklar,yemek vb.Eşlerin yardımcı olması gerektıgıne degıl, evde kı sorumlulukları esıt paylasmasından yanayım ve bu yuzden bızde evde sureklı olarak atısırız.
Ancak benım yapacagım ıs ayrı, esımın yapacagı ıs ayrı. Mesela ben ev supurmeye , camasır katlamayı tercıh ederım. 3 gün veya 3 hafta neyse , oturdugunuz yerden neden katlamıyorsunuz ki
Varımızı yoğumuzu onlara harcıyoruz. Çok şükür maaşımız iyi. Maddi anlamda yeterli olmadığımızı düşünsem manevi anlamda yetecek dahi olsam 3. Çocuğu istemezdim. Yorucu ama çok güzel bir duygu Rabbim iyi bir şekilde yetiştirebilmeliyi nasip etsin isteyen herkese versinYaaa ben inanilmaz sasiriyorum cok cocuklu annelere. Nasil bir enerjiniz var,nasil bir motivasyonunuz var,ben tek cocukla basa cikamiyorum maddi manevi,sizler nasil yapiyorsunuz? Valla konuyu dagitmak istemezdim ozur diliyorum ama. İnanilmaz bir sey benim icin. 4 yil calisma hayatima ara verdim tek bir tane dogurdum diye. Simdi uygun sartlarda is ariyorum ama surekli de dusunuyorum yani nasil olacak kacta cikicam kacta gelicem diye. Sizler nasil yapiyorsunuz bunca cocukla? Cumartesi pazar cocugumla bas basaydim sadece ufak bir seyler yapalim dedik 200 lira girdi3 cocugum olsa 600 lira girecekti demek ki. Masallah diyorum cok cocuklulara. Valla bravo
Amin arkadasim. Allah sizi ve ailenizi de feraha cikarsin insallahVarımızı yoğumuzu onlara harcıyoruz. Çok şükür maaşımız iyi. Maddi anlamda yeterli olmadığımızı düşünsem manevi anlamda yetecek dahi olsam 3. Çocuğu istemezdim. Yorucu ama çok güzel bir duygu Rabbim iyi bir şekilde yetiştirebilmeliyi nasip etsin isteyen herkese versin![]()
Hamileliğim boyunca iğne vurunuyorum. İlk aylar sadece ağır iş yasak iki çocuk fazlaca yoruyor. Enerjim yok,başım dönüyor,sürekli uyuyorum. Katlamaya fırsatım olmadı canımOturduğun yerde en azından çamaşır katlayabilirsin belki? O zaman konuşacağını sanmıyorum yerleri süpürürken. Bence eşinde çok mantıksız biri değil. Epey de iş yaptığını görüyoruz. Ona kızıp dr a gitmemekte sen haksızsın. Düşüğü ne içersen iç engelleyemezsin. Düşmeyecek çocuk düşmüyor zaten.. Benim kanamam oldu dr ilaç bile vermedi. Tabi ki tehliken varsa dinlen ama bana hepten koyvermişsin gibi geldi![]()
Amiin çok teşekkür ederimAmin arkadasim. Allah sizi ve ailenizi de feraha cikarsin insallah![]()
Ne iğnesi vurunuyorsun? Kan sulandırıcı mı? Düşük tehlikesi hamilelik boyunca devam etmez çünkü. Bende şu an hamileyim benimde uyku durumum geçmedi. Mide bulantılarım yeni geçti. Kendime geldim derken kızım hastalandı uykusuzluk oldu tekrar halsizlik ve uykular geri döndü. Gün boyu uykum var gibi oluyorum bazen. Ama mecbur birşeyler yapıyorum. Çocukla ilgilenmek yetiyor ama üç haftadır çamaşırlar beklemiyor en azından onu yapsanız eşinizin konuşmadan yerleri süpüreceğini düşünüyorum ben. Düşük tehlikesinde yerleri süpürmesen de Ufak tefek oturduğun yerde birşeyleri yapabilirsin. Eşinde bunalmıştır o anda..Hamileliğim boyunca iğne vurunuyorum. İlk aylar sadece ağır iş yasak iki çocuk fazlaca yoruyor. Enerjim yok,başım dönüyor,sürekli uyuyorum. Katlamaya fırsatım olmadı canım
3 hafta değil 3 gün olmuştu sanırım iyi okumadınız.Ne iğnesi vurunuyorsun? Kan sulandırıcı mı? Düşük tehlikesi hamilelik boyunca devam etmez çünkü. Bende şu an hamileyim benimde uyku durumum geçmedi. Mide bulantılarım yeni geçti. Kendime geldim derken kızım hastalandı uykusuzluk oldu tekrar halsizlik ve uykular geri döndü. Gün boyu uykum var gibi oluyorum bazen. Ama mecbur birşeyler yapıyorum. Çocukla ilgilenmek yetiyor ama üç haftadır çamaşırlar beklemiyor en azından onu yapsanız eşinizin konuşmadan yerleri süpüreceğini düşünüyorum ben. Düşük tehlikesinde yerleri süpürmesen de Ufak tefek oturduğun yerde birşeyleri yapabilirsin. Eşinde bunalmıştır o anda..
İyi bir yardımcı bulmak hiç kolay değil onlar gelince ben daha çok yoruluyorum500 tl muayene ücreti verirken 100 200 tl temizlik için bir yardımcıya ayırsanız belki kimse yorulmaz.
İlk 3 ay aralıklarla proluton sonra kan sulandırıcıNe iğnesi vurunuyorsun? Kan sulandırıcı mı? Düşük tehlikesi hamilelik boyunca devam etmez çünkü. Bende şu an hamileyim benimde uyku durumum geçmedi. Mide bulantılarım yeni geçti. Kendime geldim derken kızım hastalandı uykusuzluk oldu tekrar halsizlik ve uykular geri döndü. Gün boyu uykum var gibi oluyorum bazen. Ama mecbur birşeyler yapıyorum. Çocukla ilgilenmek yetiyor ama üç haftadır çamaşırlar beklemiyor en azından onu yapsanız eşinizin konuşmadan yerleri süpüreceğini düşünüyorum ben. Düşük tehlikesinde yerleri süpürmesen de Ufak tefek oturduğun yerde birşeyleri yapabilirsin. Eşinde bunalmıştır o anda..
İlk 3 ay olabilir de.. kan sulandırıcı kullananlar için hareketsiz beklemenin bir faydası yok ki. Onu kullanan da çok var. İlk hamileliğimde benimde hep kanamam oldu. Pruloton vuruldum. İşe de gittim. Tabi herkesin bir olmayabilir ama tamamen hareketsizlik kötü. Bol bol su için. Hayırlı evlatlar dilerim.İlk 3 ay aralıklarla proluton sonra kan sulandırıcı
Hareketsiz olduğumu söylemedim ki nereden bu kanıya vardınız?İlk 3 ay olabilir de.. kan sulandırıcı kullananlar için hareketsiz beklemenin bir faydası yok ki. Onu kullanan da çok var. İlk hamileliğimde benimde hep kanamam oldu. Pruloton vuruldum. İşe de gittim. Tabi herkesin bir olmayabilir ama tamamen hareketsizlik kötü. Bol bol su için. Hayırlı evlatlar dilerim.