Hamilelik ve eşimin gel gitleri

Süpüren adama tesekkur etmek nedir
Siz supurunce tesekkur alıyor musunuz, aksine yapmadıklarınız keyfı degıl ustelık riskli gebeliğiniz yuzunden yapmadıklarınız diyim Yüzünüze carpılıyor.
Supurecek tabi. 3 cocugu istediyse Supurecek siz de lutfedıyormus gibi davranmayın bence
Sadrazammıs gıbı davranırsanız beni kocattın cumlesını duyarsınız
Peki yapmayan erkeğe napmalı işten gelip yemeği,,çayı, kahvesi tv karşısına bekleyen kocaya napmalı?? 🤨🤨

Peki yapmayan erkeğe napmalı işten gelip yemeği,,çayı, kahvesi tv karşısına bekleyen kocaya napmalı?? 🤨🤨
Hıcbısey, ne yemek ne cay. Ben senin annen degilim maddiyata gelince hayat musterek caya gelince ayaga beklemek yok diyerek hıcbısey yapmamalı.

Sizin yerinizde olsam 500tlye eve yardimci alir utumu ev temizligimi yaptirirdim. Doktora da devlete giderdim.

Sizin yerinizde olsam 500tlye eve yardimci alir utumu ev temizligimi yaptirirdim. Doktora da devlete giderdim.
Devlete iki hamileliğimde de gittim ikisini de düşük yaptım. 4. Hafta kanamam başlıyordu kanda gebelik çıksa bile ultrason da bebek yok diye iğne bile yapmıyorlardı. Riskli ayları atlatınca zaten devlette devam ediyorum.

Silip süpürüyor en azından elinden geleni yapıyor , yorgunken üstüne gitmeseydiniz.

Kadınlarda ıs yaparken söylenir bazen. O an üstüne gidilirdi kavga çıkarır :)

Duymamazlıktan gelmelisiniz. Köprüyü geçene kadar o alışır is yapmaya.

Çamaşırları toplamadiginiz için serzenişte bulunmuş. Sizde sinirlenmedim bari. Toplamadiysaniz arkasında durun :)) Evet haklısın , kendimde güç bulamadım, risk bitince toparlanirim diye telkinde bulunabilirsiniz kendinize ve ona.

Genel kuraldır ıs yapan taraf ıs yapmayan tarafa yüklenir .

Ve sinirlenip gemileri yakmak ise gereksiz. Olmadık bir yerden inada girmissiniz. Para konusu yok ortada siz doktor mevzusunu almışsınız.

Eve gidince eşime çok çok sarilmaya karar verdim. Ben daha hamile bile kalmadan ne evi suourdugunu ne bir tek çamaşıra dokundugunu nede sehpa bile kaldirdigini gormicem ben hallederim der. Konusu açılınca bile olmayan çocuk için geriliyor. Ikinizinde sağlığı için dikkat edeceksin falan. 😔😔 Allah yardimcin olsun bir insanın içinde olacak o. Eğer yok ise ben tek yapmadım diyip gerekli ayarı vericeksin
Üstüne düşeni yapsın bir zahmet

Hareketsiz olduğumu söylemedim ki nereden bu kanıya vardınız?
İki çocukla hareketsiz olmam zaten imkansız. Büyük oğlumun okulu var her gün onu götürüyorum. Çokça yol yürüyorum. Evde de bir çok iş yapıyorum. Güzel dileğiniz için teşekkürler
Bilmem üç haftadır çamaşırlar bekliyor deyince öyle düşündüm herhalde. Çocuğu okula yürüyerek götürmek başlı başına bir iş zaten. Rica ederim.

Valla bende riskli hamilelik geçirdim5. tüp denemem de geldi oğlum 3 ay iğne ve progesten fitil, tutunmasını sağlayan estrofem ve kan sulandırıcı coraspin kullandım evime kadın geldi haftada bir ama oturduğum yerden de bir çamaşırımı katlayabildim yerleştirebildim yani bu çok zor değil çocuklar uyurken de yapılır bu kadar riskli gebeliklerde de doktorlar genelde 3 çocuk da tavsiye etmezler bana etmemişti. Baş dönmesi yorgunluk ne alakası var hiç mi kalkıp duş almıyorsunuz yemek işini nasıl hallediyorsunuz? hiç mi üzerinizi çıkarıp giyinmiyorsunuz yani salondaymış bir de çamaşırlar hani eşiniz hiç yardım etmese anlarım ama ben yapıyorum bari sende şu ortalıktaki çamaşırları katla demiş haklı bir serzeniş değil mi? oturduğunuz yerden başınız mı dönecek kanamanız mı olacak anlamadım.

Varımızı yoğumuzu onlara harcıyoruz. Çok şükür maaşımız iyi. Maddi anlamda yeterli olmadığımızı düşünsem manevi anlamda yetecek dahi olsam 3. Çocuğu istemezdim. Yorucu ama çok güzel bir duygu Rabbim iyi bir şekilde yetiştirebilmeliyi nasip etsin isteyen herkese versin 😊
Şimdiden sağlıklı doğumlar dilerim.
Acaba hanenize giren para ne kadar?
Sizin 5 kişilik ailenin iyi geçinmesi ne kadarlık bir para ile oluyor?

Not: Meraktan soruyorum.:KK39:

Valla bende riskli hamilelik geçirdim5. tüp denemem de geldi oğlum 3 ay iğne ve progesten fitil, tutunmasını sağlayan estrofem ve kan sulandırıcı coraspin kullandım evime kadın geldi haftada bir ama oturduğum yerden de bir çamaşırımı katlayabildim yerleştirebildim yani bu çok zor değil çocuklar uyurken de yapılır bu kadar riskli gebeliklerde de doktorlar genelde 3 çocuk da tavsiye etmezler bana etmemişti. Baş dönmesi yorgunluk ne alakası var hiç mi kalkıp duş almıyorsunuz yemek işini nasıl hallediyorsunuz? hiç mi üzerinizi çıkarıp giyinmiyorsunuz yani salondaymış bir de çamaşırlar hani eşiniz hiç yardım etmese anlarım ama ben yapıyorum bari sende şu ortalıktaki çamaşırları katla demiş haklı bir serzeniş değil mi? oturduğunuz yerden başınız mı dönecek kanamanız mı olacak anlamadım.
Mevzu çamaşır değil olay hiç anlattığınız sıralamada olmadı. Ben laflanarak iş yapmasına üzüldüm. Yerleri süpürme diyen kendisiyken yerlerin tozlanmış olmasına laf söylüyordu. Akşam konuşurken de diğer yapmadığım işleri sıraladı. Ne olursa olsun ben bu evin hizmetçisi değilim. Yapmadığım zaman bana hesap soramaz kimse. Yapınca teşekkür edilmediği gibi. Hem hamile bile olmasa insan bazen yapmak istemiyor en basit işi bile. Misal eşim maaşlı çalışsa dahi bazen canı istemiyor izin alıyor veya geç gidiyor. Biz ev hanımlarının veya çalışan hanımlarında bir çamaşırı katlamak istemediği zamanlar olabilir. Anlayabileceğinizi umuyorum.

Back
X