valla arkadaşlar eşimin umrunda degil hamile olmuş olmam umrunda değil şu anda 25 haftanın içindeyım ve ilk defa bugün benımle doktora geldı pardon iki bide 1aylık bıle yoktum belkide saolsun çok sever benı ve kızımız olucak ve kızımızı çok ilğili benim kocam gibi kocası olan varsa şimdi söylesın(artı bide SEVEREK EVLENDİK)
Kızlar eşim benimle beraber hamilelik geçiriyo.neyse artık son günlerimiz oturmaktan,yatmama. yürümemden yemeğime herşeyin içindeeeee..Benim kadar belkide daha fazla heyecanlı (kontrolleri geçtim tahlillerimde dahi yanımdaydı)
İnşallah herşey gönlümüze göre olur..............
tum hamişle bunu ıstıyorbenımde eşim iş yapmamı istemıyor yorma kendını dıyor her akşam masaj yapıyor ama bilmiyorum yaa ben evlendım 1 ay sonra hamıle kaldım acaba çokmu erken düşündük diyorum hep.çok el üstünde yetişmiş biriyim bu donemde de eşimin beni el üstünde tutmasını istiyorum ama her zaman olmuyor ve bu yüzden çok kavgalarımız oldu nese bebişimiz dunyaya gelınce herşey yoluna girer diye düşünüyorum.
tum hamişle bunu ıstıyor
ama erkekler kadınları pek anlamıyor
bana bu cetveli yapmayı anllatırmısın arkadaşım bende istiyorum ama nasıl yapılıyor bılmıyorum
ben 28 haftalıgım
park yatak .beslenmem -kıyafetler
uğraşıp duruyorum
eşım bır şeyler soyleyınce alırız daha erken hallederız..
ama sevmeye gelınce oglum da oglum..
hamıleliğiniz boyunca eşlerınız nasıl yardımcı oluyor mu
bebısınızın her işi ıle ılgılenıyor mu
Benim koca yardımcı oluyor:) Sağolsun..Bebek içinde bendne hevesli bişiler almaya...ama bazen onu bunu yeme diye üstüme çok geliyor bunalıyorum..canım kola istiyor biliyorumki zararlı ama bir çay bardağı içiyim diyorum yokk diyor..bende ağlıyorum..
onun haricinde şanslıyım galiba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?