hamılelık ve eşlerimiz

Ben beş hafta yedi günlük hamileyim henüz.Eşim stresli nasıl bakıcaz bebeğe diyor.Daha alışamadı sanırım.Yardımcı oluyordu zaten hep halada oluyor.Tek şikayetim stres yapması oda zamanla geçer diye düşünüyorum...

Kızlar eşim benimle beraber hamilelik geçiriyo.neyse artık son günlerimiz oturmaktan,yatmama. yürümemden yemeğime herşeyin içindeeeee..Benim kadar belkide daha fazla heyecanlı (kontrolleri geçtim tahlillerimde dahi yanımdaydı)
İnşallah herşey gönlümüze göre olur..............

canım kocam benim herseyimle ilgileniyo sagolsun . doktora gidiyoruz beraber hep vede ev işlerinde acaip yardımcı.insallah dogduktan sonrada bebegimiz aynen ilgili davranır canım benimm .))

benımkı yogunluktN GELEMIYOIR
hafta sonu hep ısı cıkıyor senın kı neden kıı

valla benim kocamda sağolsun herseyimde yanımdaydı... beniimle beraber ağlar benimle beraber güler. her gün göbüşümü seviyor oğluşum diye.(halbuki daha cinsiyeti bile belli değil..) ben çok soğukkanlıyım ama o benden daha hevesli vede istekli... çektiğim sıkıntılara benden önce çözüm yolları bulmaya çalışıyor... Allah kocamdan razı olsun. Gerçekten bazen çekilmez oluyorum, ben bile kendimi çekemezken kocişim bu durumdan hiç şikayetçi olmuyor... 14 Mart'ta üçlü taramam var. O gün çalışıyor olmasına rağmen şimdiden iznini ayarlamış... Bana bunu söyledi gerçekten çok duygulandım... Üzerime zaten çok titrerdi de hamile oldum olalı daha çok titriyor ve gerçekten bazen çok duygulanıyorum...
ALLAH KOCAMDAN RAZI OLSUN...

ayyy ne guzelll eşın yardımcı oluyorr

benim eşim inanılmaz yardımcı ve çok rahat.gerçi mesleğininde etkisi var kendisi psikolog tabi beni anlaması zor olmuyor.şimdiye kadar doktora hiç yalnız gitmedim,evde iş yapmama bile izin vermiyor annem yardımcı oluyor ve bir kadın geliyor temizliğe.her akşam ayaklarıma,sırtıma masaj yapıyor. eşimden Allah razı olsun. evlendikten 2buçuk yıl sonra hamile kaldım.bilseydim daha önce yapardımyerimseniben

arkadaşlar benim eşimde sadece pazarları evde o gunde dinlenmek istıyor evet bazen yardımcı oluyor ama benım hamılelıgımı çok normal birşeymiş gibi goruyor yorulmam hasta olmam hep normal gelıyor ona.bırakın hamileliğimi çalışan bir bayanım öğleye kadar ev işi öğleden sonra okul anasınıfı öğretmeniyim bunu bile işten saymıyor oyun oynuyorsunuz akşama kadar diyor.

benımde eşim iş yapmamı istemıyor yorma kendını dıyor her akşam masaj yapıyor ama bilmiyorum yaa ben evlendım 1 ay sonra hamıle kaldım acaba çokmu erken düşündük diyorum hep.çok el üstünde yetişmiş biriyim bu donemde de eşimin beni el üstünde tutmasını istiyorum ama her zaman olmuyor ve bu yüzden çok kavgalarımız oldu nese bebişimiz dunyaya gelınce herşey yoluna girer diye düşünüyorum.

tum hamişle bunu ıstıyor

ama erkekler kadınları pek anlamıyor

benim bu sira tansiyon sorunum var. gecen hafta sonu bayildim esim benden cok korktu. hamileliyim basindan beri zor geciyor kendini yorgun bitkin hisediyorsan bi is yapma yat diyor. allahtan yemek düskünü birisi degil yoksa cok zordu isim.
bebisin alisverisin ben yapiyorum bebek odasini saten beraber secdik, begendik.
cok seviniyor bebegimiz olucak diye hergün karnimi sever, öper,dinler. :asigim:
allahim herkese cocuk sevgisini yasatir insallah

ben hamile kaldığım günden beri bana iş yapma otur diyor bazen bana çok yardımcı oluyor iş konusunda ben eşim görmeden o işteyken işlerimi yapıyorum her günde kaç kere ara gelir görmeye başka bir yerde oluyum yinede bir fırsatını bulur gelir beni görmeye çok iyidir canım benim...

Ben birevin bir çocuguydum ve her dediğim oluyordu,akrabalarımdan herkes evlende gör ozaman diyorlardı,hep babam gibi biri cıksın karsıma dedim dualarım kabul oldu ve şimdi eşim her konuda yardımjcı oluyor helede hamile kaldıgımdan beri vermiyor bi iş yapıyım kendide becerikli masaallah:)hamile oldugumu öğrenir öğrenmezde hadi şunu alalım bunu alalım diyip duruyor anlayacagınız her eve lazım bi eşim varr:):)

Benim koca yardımcı oluyor:) Sağolsun..Bebek içinde bendne hevesli bişiler almaya...ama bazen onu bunu yeme diye üstüme çok geliyor bunalıyorum..canım kola istiyor biliyorumki zararlı ama bir çay bardağı içiyim diyorum yokk diyor..bende ağlıyorum..
onun haricinde şanslıyım galiba...

Benimm Eşimde Sağolsunn Yardimci Oluyorr Yemekte Olsunn Sofra Kurup Kaldirmakta Falan.. Işte Yaptirmazz Bir Dediğim Iki Olmuyoo çok şükür...

Aman dada Aman :) Cok HakLısın kıbeka Sana yuzde yuz katılıyorumm benım bırıncı hamılelıgım cok rahat gectıgınden esımde cok rahattıı :) Sutu bıle enıstesı ıcırtırdı bana o derecee cok sorumsuzdu :) suan ıkıncısıne hamıleyım bunun mujdesınıde sevgılıler gununde testı paketleyıp bı cafede vermıstımm nerede ıse cıglık atacaktııı :) o kadar sevındı kı anlatamam hatta sasırdım ılk bebegımız olmıcak kı esım neden bu kadar sevındı ( ılk gun suna bagladım tam bosanmaya karar verdıkten ıkı gun sonra hamıle oldugumu ogrendım yanı sevgılıler gununde onun ıcın belkı bı garantı oldugunu dusundum ) ama yok ole degıll hala ılk gunku sevıncını yasıo :) kızım benı uzdugu zamanlarda bıle onu bogmak ıstıo
anne hasta anne sole bole deıp her zaman yanımda oluo bıde bu hamılelıgı cok kotu gecıo asırı sınırlı streslı bırı olup cıkmısım gunde en az 3 saar durduk yerde aglıyorum ıkı gundur esımle turlarken sokak ıcerısınde hungur hungur aglıyorum oda cok hassas oldugumu gordu ya korkuyo :) ah ah son aya kadar da bole olsa ya :) yatagımı duzltıo utusunu yapıo yemegını hazırlıo :) nerede ıse bulasık bıle yıkayacak canım kocam benım :):teytey::dance:

esım beslenmeme karısmıyor ben dıkkat edıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…