hamılelık ve eşlerimiz

Mesajlari görünce kendimi çok kötü hissettim.riskli bir hamilelik geçiriyorum dr yatak istirahati verdi ama hiç oturamiyorum ve bunun üstüne bu hassas dönemde hiç anlayiş göremiyorum.anlaşilan en zor durumda olan benim aranizda....

arkadaslar bende yenı hamıleyım bulantılarım var ve cok halsızım
esım yardımcı oluyo bıraz işte
ama sınır oluyorum ben alıp hıcbırsey yıyemıyorum buzdolabını acarsam öğürüyorum diyorumkı meyve getır kendıde cok sevıyo ne bılım cevız fındık benım yememı beklıyo getıreyımkı oda yesın
aksam yaptı ama allahım syduğu bır elma ve nar mutfak düğün yemeği yapılmış gıbıydı nasıl bunu basarıyo cok merak edıyorum

benim eşimde pek sevmiyor ama mecburen geliyor napalım ben kendi kendime yapmadım o bebeği
o da babası gelecek tabi

alıs verıs ıslerınde problem cıkarmadan saatlerce benımle gezebılır
hatta bebek ıcın bır cok seyı bırlıkte aldık kendısı bızzat herseyı kendısı sectı

ev ıslerıne gelınce bebek oncesınde oldugu gıbı hamılelıgım suresınce de yardım edıyor ama benım ıstedıgım gıbı olmuyor
ona gore evı her gun her hafta bıle temızlemeye bıle gerek yokta ben ıstıyorum dıye yapıyormus
hos sımdı yaz bıttı kıs hazırlıgı dıye ve eve usta gırdı dıye eve kadın alıyorum ama gunluk rutın ıslerde cok yardımcı oluyor sagolsun

benim eşimde elektrik süpürgesi hariç herşeyi yapıyo aksi gibi bende onu yapamıyorum süpürge yaparmısın diyince temizlikci çagıralım diyo yani süpürgeyi yapmamak için elinden gelen herşeyi yapıyo kendim yapıyım diyorum o gün belim kopuyo agrıdan

eşim gelince bi sarılayım bari sıkı sıkı :) saolsun herşeyi yapıyo adamcağız elektrik süpürgesini bi kere söylesem yetiyo hemen tamam der ayaklarım şişişo bu günlerde masaj yapıyor, bebek alışverişini hiç söylemiyorum ona çok çabuk sıkılıyo kendim alıyorum bişiyler bitti zaten yavaş yavaş aldım hepsini zaten tulumdur battaniyedir görmesini isterdim ama ona yalvarıcama gittim aldım yavaş yavaş hepsinide beğendi cıvıl cıvıl zaten herşey artık odasını hazırlarken de yardım etti dolap filan, tabağını bile masada bırakmaz makinaya koyar arada bi paylıyorum ama o kadar da olsun artık :))) atı atıverin kendinizi ağrım var diye bakın bakalım nasıl yapıyolar herşeyii :)) arkadaşımın taktiği bu heheheh çok işe yarıyor

benım eşim her konuda destek,
temizlik yapmamıda istemiyor yardımda ediyor,
bugüne kadar 1kere bile hastaneye başkasıyla gitmedim hep yanımdaydı,
canım ne isterse hemen alıyor ikiletmiyor
özellikle izinli gününde yada öğlenci olduğu günlerde kahvaltıyı hazırlıyor evi süpürüyor

ama iş alışverişe gelince alırız,daha var ,kaftaya gideriz gibi şeylerle hep erteliyor,
bide bu işlerden anlamadığını söylüyor

sanki ben 10çocuk doğurdum

ayyy eşimin kıymetini bileyim ben bariii..
yaa hamile kalmadan öncede temzilikte veya her türlü işte yardımcı olur,adet dönemlerimde yatardım ben yemek bile yapar hazırlardı beni uyandırırdı..şimdi hamileyim hiçbişey yaptırmıyor,nerdeyse dizinde sallayıp uyutacak..allaha şükür hiçbir sıkıntım yok eşimden yana, yani bilemiyorum ben öyle şunu yap bunu yapta demem.. bazen diyorum iştee ayyy ev çok kirlendi yaa nasıl başadecez diyom hemen bir bakıyom heryeri süpürür,siler,balkonları yıkar,camlar yani evde yapılabilecek herşeyi yapar eşim yemek bulaşık bile..
ayy canım kocacım çok seviyorum ben onuu

allahım herkesin evini mutluluk huzur bereket doldursun

bende sanırım en sanslılarınızdanım.ben doğacak bebişimizden daha çok şımarmış haldeyim :)Ben çalışmıyorum eşimde evden kahvaltı etmeden çıkar herzaman.Benim uyanma saatime yakın her sabah arar bu sabah canın birşey istiyormu diye.ev işleri içinde ayda 1 kez yardımcı alıyoruz.haftalık temizliğide pazarları yapıyoruz.Sofrayı o hazırlar o toplar.haplarımı o getirir,sütümü,yoğurtumu o takip eder.her gece portakal sıkar içirir.ooo saymakla bitmez benim için yaptıkları.onu inanılmaz seviyorum canım benim.

hamıleyken hem kendımızle hem esımızle ılgılenıyoruz onların ılgılenmesı gerekırkenn

benim eşim elimi sıcak sudan soğuk suya sokturmuya geceleri çalıştığı için gündüz evin her işini yapıyor benimle hastane doktor arasında mekik dokuyor önceden alışverişi hiç sevmezdi ben tek başıma giderdim şimdi benimle her yere geliyor sokakta evde beni hiç yanlız bırakmıyor üzerime titriyor onun gibi bir eşe sahip olduğum için çok şanslıyım

:sm_cool:
benim eşim de öyle

oo kızlar maaşaallah ya nazar değmesin........
eh benimkide iii soğolsun yemeğe bulaşığa temizliğe yardım ediyor genelde
ama öyle pek naza niiyaza gelmiyor..alışveriş konusundeda resmen bi robot
güzelmii diyorum sen bilirsin çirkinmi diyorum sen bilirsin..alıyımmı diyorum sen bilirsin...akannehir

ıkıncı hamıılelegımde ıs bolumu yapacagız artık
maksımen yeterınce yardım edıyor ıste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…