hamılelık ve eşlerimiz

ne şanslı kadınlar varmış bee.vallahi benim kocam temizlik falan asla yapmaz ima etsem kadın işi der.alışverişede asla gelmezzzklava:yalnız ilk ay düşük tehlikem vardı kızımızla ilgilendi okadar.bazen canı çekerse yemek yapar mutfak perişan tabii.benimde şansım böylemiş napim:asigim:ama yinede hakkını yemiyim evden işe işten eve,kızımla arası çok iyii ,aman kıymetimi bilsinde temizliğede yardım etmesin napim:teytey:

valla o esin kenidsine bagli olan birsey zorla kimseye bisey yaptiramazsin öyle degilmi?
benimkide ilk hamile oldugumu bilmedigim zaman cok uyuyrdum esim bana cok kizardi iste isten geldim yemek koyacana yatiyor diye :))
sonra ögrendik bana yat sen canim ben yerim sen uyu yemin bi canta bile tasitmazdi bana :))
ama gel görki alisverise gelince bizimkide pek sevmez sonra aliriz sonra aliriz derken cocuk 1 ay önce geldi dünyaya yani ona birakmis olsaydim cocuk acikta kalabilirdi :))

eşimden Allah razı olsun.
her konuda olduğu gibi bu konuda da bana cok yardımcı oluyor..
ama kadınlar kadar hevesli olmuyorlar bence alış-veriş konusunda..
bu da normal bence..
yani bize kalsa şimdiden almamız gerekmeyen şeyleri de almaya başlarız ama kocacım saolsun frenliyor beni...

bu arada unutmuşum..
eşim ilk 3 ay temizliği hep kendisi yaptı.
ben izin versem yemeği bile dışarıdan söylicekti hep..
yerimden kaldırmadı beni zor zamanlarımda...
ayy maşallah yaa

maşallah kocanızı hamal gibi çalıştırmışssınız ayıp yahu erkek adama iş yaptırılırmı o sizin saygısızlınız bence

eğer bu ifadelerinizde ciddiyseniz hiç hamileilk yaşamdınız demektir.
hem erkeğe iş yaptırılmaz diye bişey yok bence..
hoş ben asla sevemem öyle erkek mutfağa girsin temzilik yapsın ben dururken ..
ama bu zaruri bir durumdu.
ben 3 ay boyunca tansiyon düşüklüğünden ve mide bulantısından yataktan kalkamadım..
neden??
ikimizin bebeği karnımda olduğu için...
erkek bu durumda bir şeyler yapmak zorunda değil..
bırakır yani ev pis kalır,veya kahvaltılık yeriz...

ama oluyor da kendi isteğiyle yapıyosa bu onun bana olan düşkünlüğünü ve sevgisini ve yarıca şefkatini gösterir...

saygısızlık kavramına dair bir şey göremiyorum burda ben...
erkek adam niye iş yapmasın??
hem ifadelerimize dikkat edelim bence....

İlk gebeliğim düşükle sonuçlandığından eşim ikincininde düşük olmasından baya korktu doğrusu... İlk üç ay evleri silip, süpürdü bana bir iş yaptırmadı.. Yemek bile istemem sen bebeğe iyi bak diyordu.. Hatta eve doğal gaz bağlandı ve beni o pis mutfağa sokmadı, kendi temizledi garibim... (Temizde iş yapıyor yani.. :)))

Şimdi 25 haftalık hamileyim ve 2 haftadır işleri kendim yapıyorum... Yine ağır işler eşimde...

Hamile olmasam, hasta olsam yine yapar... Bugünlerde ev biraz soğuk.. kalın giyin, üzerine bir hırka daha al diyip başımda dolanıyor.. Bende üşümüyorum diyince, kızımız üşür diye söylüyorum diyor..sırnaşık şey. :)))

Allahıma şükürler olsun çok anlayışlı bir eşim var...:1hug: Rabbim bizi iki cihandada ayrımasın inş... Amin..

yok anam ne yardım etmesiii üstünede dahada yük oluyor klava:

bhk canım bende ılk uc bulantıdan hıc bır ıs yapamadım

karnımdan bebek cıkacak zannettım
mecburen esım bulasıkları makıneya attı

bhk canım bende ılk uc bulantıdan hıc bır ıs yapamadım

karnımdan bebek cıkacak zannettım
mecburen esım bulasıkları makıneya attı

eh işte bu gibi durumlarda eşin yardım etmesinden daha doğal ne olabilir ki...

malesef malum arkadaş ne terbiyesizliğimi bıraktı ne de ayıp demediği kaldı.
analamadım nasıl bir mantık:uhm:

maşallah kocanızı hamal gibi çalıştırmışssınız ayıp yahu erkek adama iş yaptırılırmı o sizin saygısızlınız bence
dalga geçiyosunuz herhalde...eğr ciddiyseniz ağzm açık kaldı diyebilirim. Ne demek saygısızlık... O evde onun evi, çocukta,... Hayat müşterektir. Tabiki yapacak. Benim eşim şu an çamaşır asıyo büük bi zevkle... pes diorum size

benim hamileligim rahat geciyor..esim saolsun islerimde cok yardimci oluyor.
ben bebegimiz icin alisveris dusunuyorum o daha erken aliriz acele etme diyor.
aslinda benden de heycanli ama pek belli etmiyor.
Ben calismiyorum hep evdeyim,kendimi ancak idare ediyorum.cok isle ugrasinca rahatsizlaniyorum.o da ben oyle olunca hicbisey yapma yat dinlen diyor,birsey beklemiyor..Bu konuda cok anlayisli ....
ben gun sayiyorum bebegimin eksiklerini bitirmeye calisiyorum boyle telasla geciyor hayatimiz....Telasli ama mutlu......

benim eşim yardımcı oluyor ev işleri,alışveriş vs.her zaman beraber yapıyoruz.bazen söyleniyor tabi 'al al bitiremedin birtürlü'diyor.

valla arkadaslar bunu diyen bekadmis zaten
hamilelikten anlamasini beklemeyiz
eminim ev isini felanda annesi yapiyordur
esi olunca yuva kurunca ayricada hamile kalinca sizleri anlayacaktir ve ozamanda kendisini saygisiz olarak nitelendirir artik:sm_cool:

valla benim eşimde yorulma ben yaparım ederim diyo ama ben onun yapmasını etmesini beklersem daha çok beklerim heralde.hiç naz yapmadık, evin işinide yemeğide temizliğide, her işimide kendim hallettim heralde çok şımardı beni süpermen zannediyor.artık son ayımdayım bide benim ikiz yani artık kızdım ağzıma geleni saydım yani.biraz umrunda olmak istiyorum diye.benim elim kulağımda doğurdum doğurucam herif gezme tozma peşinde :mymeka: aaaaaa.klava:klava: annemlere yakın taşındım diyede iyice kendini saldı valla kızlar.ama çıldırttı yani bayram bayram.1ayım kaldı beşikleri yatakları yeni aldık bu zamana kadar sallaya sallaya.allahtan kıyafetlerini annemle 5.ayımda almıştık eşime kalsa ooohoooooo hastanedeyken gidip alcaktı heralde.aman ne biliyim yaa erkekler çok umursamaz ve vurdum duymaz oluyorlar bazen.onlar hastalansalar biz biran ayrılmayız yanlarından dimi ama

bende rahat bir hamilelik geciriyorum son 2 ayim kaldi ama yine de esim her iste yardimci olur hakkini yiyemem zaten hamilelikten önce de hep yardimci oluyodu ama hamilelikten sonra daha fazlalasti :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…