Hamilelik ve iftar davetleri

Eşin yapsın o zaman..
Ne kadar vicdansız bu adamlar ya. Bu sene de çağırmasın ne var yani?

Ben hamileyken ve doğumdan sonraki sene hiç kimseyi çağırmadım.
Oğlum büyüdü ama bu sene de çağırmayacağım. İstesem çağırırım kendi ailelerimizi ama paşa gönlüm istemiyor bu kadar basit..

Bebeğini ve kendini düşün eşine hayır de.. Ve net ol pasif durma..

Eşin empati kuramayan merhametsiz biri demekki..

Ağırlayamayacağı misafiri çağırmasın yani ya temizliği yapacak ya yemekleri tercih sunun misafir ağırlamak öyle koltuğa geçip, karşılıklı çay höpürdetmek değil.

Erkeklerin yogun kadinlara gebrinceye kadar is yikmalarini anlamıyorum disarida versin iftarini bi hesap ödesin.bedavaya getireceğim diye yorgunluktan size düşük tehlikesi yaşatmak zorunda mi

Evde verilen iftar da bedava olmuyor ki. Market pazar alışverişi de 150tl 200tl yi çok rahat geçiyor.. Topluca veya ayrı ayrı çağırsa bile..
Bunun temizliği, doğalgaz harcaması vs. var.
Bence dışarıda yaptıracağı iftar daha bile uyguna gelebilir.

aynen bazen dışarıdan menu paketu daha uygun ama çoğu erkeğin kafasi evde kadına eziyetle hazirlatilan yemekler bedava. Olarak algiliyor.

aynen bazen dışarıdan menu paketu daha uygun ama çoğu erkeğin kafasi evde kadına eziyetle hazirlatilan yemekler bedava. Olarak algiliyor.

Hesap kitap yapıp karşısına güçlü bir argümanla çıkarsa bence kadının fendi erkeği yener..

başkası icin evet benim kocam haric bombos beyni isine geldiği gibi anliyor.

Eşim bazen marketten siparişleri alıp gelince "şunlar bile şu kadar tuttu her şey çok pahalı" diye söyleniyor..
Benimkinde ışık var. Ama ikna edilmesi lazım gelir :)
Dışarıda iftar alışkanlığı olmayan biri için normaldir.

İyi yapıyorsun
bana güzel olmuş eline sağlık dememek için nohutun markasindan fasulyenin tazeliğine kadar sorsalardi bende yaptığım yemeğe kurban ederdim onları

Hadi kaynana zaten gelinin yaptığı hiç bir şeyi beğenmemeye odaklı geliyor da kayinbabanin söylemesi daha ilginç
Demek ki ailece adabı muaseretten yoksunlar

Kayınvalidem den puan aldı aklınca.Ama ben de onun puanını kırdım.Kendi kaybetti.

Yardım iste bende bazen eşimle tartışıyorum bile her misafiri çok abartıyorum 5 aylık hamilelikle birleşince oruç tutmasan bile ramazan çok kötü geçiyo... annen ablan kayınvaliden yardım edebilicek insanlardan yardım iste misafir günlerine yakınları erkenden çağır?

Boyle kocalari kusura bakmayin ama anlamiyrm. Ben olsam kendimi degersiz hissederdm kocam beni dusunmuyo mu diye uzulrdum. Kocama da burdan yanasrdim. Eger cok istiyosa gelsin islerin buyuk kismini o yapsin. Yine de cagirin. Hamile oldugunz biliniyr mu? Basta onlarjn size yardim etmesi lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…