Benim gorumcemde 3 aylik hamile beni çağırdı dun oturalim diye sabah mercimek corbasi yapmış yesil fasulye yapmis revani yapmis bengidince beraber pilavla tavuk sote yaptik ama 3 sefer kustu kustu geldi kadin mahvoldu bu kadarinda bile bence boyle pratik yemekler tercih edebilirsin ne gerek var borege ete baklavayaHenüz 5 haftalik hamileyim fakat ister istemez halsizlik oluyor esim de ısrarla annesigili , hala,dayı akrabalarını iftara cagrmk istiyor ayriyeten bel fıtığımda var haliyle yemk temizlik çay derkn bitiyorum artı evde 28 aylık birde kızım var ... bana yardımcı olacak kimsede yok sizce nasıl yapmalıyım
Esinizin anlayis göstermesi lazim. Cok istiyorsa kendisi agirlasin. Benim ilk haftalarim zor gecmisti bulanti falan. Kimseyi memnun etmek zorunda degilsiniz, su an memnun edilmesi gereken sizsiniz.Henüz 5 haftalik hamileyim fakat ister istemez halsizlik oluyor esim de ısrarla annesigili , hala,dayı akrabalarını iftara cagrmk istiyor ayriyeten bel fıtığımda var haliyle yemk temizlik çay derkn bitiyorum artı evde 28 aylık birde kızım var ... bana yardımcı olacak kimsede yok sizce nasıl yapmalıyım
Neden mümkün olmasın ??? İşlerine gelince öyle bir yaparkar ki atla deve değil ya alt tarafı evi toparlayıp servise yardım edecek!!! Eşinizle konuşun herşeyi siz halledemezsiniz.. yavaş yavaş alıştırın eşinizi iki çocuklar herşeyi yetişemeyeksiniz zaten şimdiden başlasınKeskeeee mümkün olsa
Arkadasım cagırmayacaksın.. Ben 2aylık hamıleyım ogrendıgım gunden berı yaşamadıgım halsızlıklerı duygusallıkları mıde sorunlarını yaşıyorum eşin bence çok sacmalamıs senden ıstememelı budurumda. yanı eşim bana evı dahı supurtturmuyor ya. Çağıranlara dahi ben iyi değilsem gitmiyoruz. Kaldı ki misafır agırlamak kolay mı. Suan agırlayamıcak durumdasın ve bundan 1haftasonrası daha kotu olucaksın. bu en kolay haftan ustlelık zor haftaların ıcınde.Henüz 5 haftalik hamileyim fakat ister istemez halsizlik oluyor esim de ısrarla annesigili , hala,dayı akrabalarını iftara cagrmk istiyor ayriyeten bel fıtığımda var haliyle yemk temizlik çay derkn bitiyorum artı evde 28 aylık birde kızım var ... bana yardımcı olacak kimsede yok sizce nasıl yapmalıyım
Henüz 5 haftalik hamileyim fakat ister istemez halsizlik oluyor esim de ısrarla annesigili , hala,dayı akrabalarını iftara cagrmk istiyor ayriyeten bel fıtığımda var haliyle yemk temizlik çay derkn bitiyorum artı evde 28 aylık birde kızım var ... bana yardımcı olacak kimsede yok sizce nasıl yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?