Yardim etmese daha iyi daha çok iş cikiyoeşin yardım etmıyomu o kadar hevesliuse
Keskeeee mümkün olsaeşiniz temizliği yemeği yapsın siz servisi oldu bitti..
Bence siz iftara yemeğe davet edilmelisiniz.Bir tane yanınızda iki yaşında kuzu,bir tane karnınızda bebe ile sizi ağırlamak kadar güzel sevap var miHenüz 5 haftalik hamileyim fakat ister istemez halsizlik oluyor esim de ısrarla annesigili , hala,dayı akrabalarını iftara cagrmk istiyor ayriyeten bel fıtığımda var haliyle yemk temizlik çay derkn bitiyorum artı evde 28 aylık birde kızım var ... bana yardımcı olacak kimsede yok sizce nasıl yapmalıyım
Henüz kayinvalidemler hariç kimse bilmiyor hamile olduğumuÇok fazla abartmayın yemekleri eşinizde yardım etsin temzliği de abartmanıza gerek yok eşinizle yapın zaten durumunuzu biliyorlardır gelenlerde yardımcı olurlar
Keskeeee mümkün olsa
Ne kadar tatlısınız valla duygulandımBence siz iftara yemeğe davet edilmelisiniz.Bir tane yanınızda iki yaşında kuzu,bir tane karnınızda bebe ile sizi ağırlamak kadar güzel sevap var mi
Bende çağırmak taraftarı değilim aslında fakat eşim sürekli çağıralım çağıralımÇağırmayın :) bu kadar basit. Hamile kadından hizmet beklemesinler bir zahmet. Onların sizi çağırması lazım durumunuzu düşünüp.
Çağırsanız bile incelik edip gelmemeleri lazım. Bunu herkes yapmaz tabi :)
Bende çağırmak taraftarı değilim aslında fakat eşim sürekli çağıralım çağıralım
Yardim ederim diyor ama sanmıyorum izinli günü sürekli uyumaya çalışır bisey desem sonra yprz, yada gerek varmineden? anasını danasını ağırlamak isteyen o işin ucundan tutsun.
yada dışarıda iftar versin istediği kişilere.
Çıkardığı işi de kendi toplasın. Siz böyle yaparsanız adam çağırır 7 sülalesini. Tam yan gel Osman.Yardim etmese daha iyi daha çok iş cikiyo
Yardim ederim diyor ama sanmıyorum izinli günü sürekli uyumaya çalışır bisey desem sonra yprz, yada gerek varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?