öyle şey mi olur? ne bu düşüncesizlik... madem iftara çağırıyor o zaman yemekleride bir zahmet yapsın...Henüz 5 haftalik hamileyim fakat ister istemez halsizlik oluyor esim de ısrarla annesigili , hala,dayı akrabalarını iftara cagrmk istiyor ayriyeten bel fıtığımda var haliyle yemk temizlik çay derkn bitiyorum artı evde 28 aylık birde kızım var ... bana yardımcı olacak kimsede yok sizce nasıl yapmalıyım
Yüzde yüz haklısınız amaç bu değil ama işte üfEşimle birlikte geçirdiğimiz 3. Ramazan bir kere bile yemeğe davetli çağırmadım. Kayınvalide görümce kendi ailem hiç farketmez. Eşim benden habersiz çağıracak oldu kıyameti kopardım iptal etti. Geçtiğimiz yıllar çalışıyorum diye yapmadım bu sene üzerine birde hamileyim kesinlikle yapmam. Zaten ben bu davet olayını anlamıyorum. Ramazanın özü bu değil bence, amaç fakirin halinden anlamaksa koca koca davet sofralarında fink atmak bana saçma geliyor. Benide çağırmasın kimse banada gelmesin. Eşinin su durumda senden birşey bekleme hakkı yok, daha önce bir kaybı olan anne adayı olarak tek tavsiyem dinlenmendir. İnan bana acısı hicbirseye benzemiyor
Her yıl böyle desin bence. Küçük çocukla da çok zor çünkü. Zaten zamanla misafir almamaya alışır eşiHamile halimle kimseyi iftara almadim
Pisman degilim.
Hamile kadina iftara gidenlerdeki rahatliga da gicigim.
Esine..bu sene misafir alamiycam seneye Allah kerim..diyeceksin
Bu kadar basit
Merhaba geçen 4+6da girdim ultrasond henüz sadece keseyi görebildik:)Merhaba bende 5 haftalık hamileyim ve kizim 18aylik :) ultrasona girdiniz mi acaba , biraz alakasiz oldu konunuzla ama
Canım cezaliydim haftasonuBir daha geldiklerinde önüne kuru ekmek dograsaydin
Madem kuru ekmekle doyuyorlarmis
Insanlar ne kadar saygisiz olmuş ya hic ama hiç begenmesen( ki beğenmediklerini sanmıyorum oturup lop lop goturmuslerdir ) bile insan bir emegi için eline sağlık der
En son ne yaptınız bilmiyorum ama ben olsam şöyle derim eşime: Canım, aileni ağırlamayı, aileyi bir araya toplayıp o güzel ortamı oluşturmayı ben de çok istiyorum.Ama inanki kendimde yeterli gücü bulamıyorum. Şu an için durum böyle.Bana biraz süre ver.Eğer kendimi toparlayabilirsem ben de çok isterim.Henüz 5 haftalik hamileyim fakat ister istemez halsizlik oluyor esim de ısrarla annesigili , hala,dayı akrabalarını iftara cagrmk istiyor ayriyeten bel fıtığımda var haliyle yemk temizlik çay derkn bitiyorum artı evde 28 aylık birde kızım var ... bana yardımcı olacak kimsede yok sizce nasıl yapmalıyım
çoğusu da anlamaz ne desenEn son ne yaptınız bilmiyorum ama ben olsam şöyle derim eşime: Canım, aileni ağırlamayı, aileyi bir araya toplayıp o güzel ortamı oluşturmayı ben de çok istiyorum.Ama inanki kendimde yeterli gücü bulamıyorum. Şu an için durum böyle.Bana biraz süre ver.Eğer kendimi toparlayabilirsem ben de çok isterim.
Ama muhtemelen durum böyle devam edecek :)
Öyledir ama bence en etkili yöntem tatlı dil. Ben eşimle sorunları ne zaman tatlı dille konuşsam çözdüm.Ama ne zamanki sinirle akışına bıraktım o zaman her şey kötü oldu. Biz kadınların en önemli sorunlarından biri bu bence:Soğukkanlı olup kendini ifade edememek.çoğusu da anlamaz ne desen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?