günaydın canlarım ; konuya nasıl başlayacağım bilmiyorum .... rabbime şükürler olsun bize bebek nasip etti .... önce çok heycanlandım çok mutlu oldum şükürler ettim ... çünkü ablamında abimnde çok uzun yıllar bebekleri olmadı .... şimdi 5 haftalık hamileyim pazartesi kontrolüm var ve keseyi görmeyi ümit ediyoruz ... benim moralimi bozan ve kafamı kurcalayan şey ise KİLOLAR !!!!! tam anlamıyla korunmayı bıraktığımız da ben kilo vermeye çalışıyordum ... 2 ay falan oluyor kendi kendime diyetler falan yapıyordum .... 4 kilo verdim ki hamile olduğumu öğrendim ... zaten kiloluyum birde hamilelik kiloları eklenecek yarım dünya gibi olacağım diye üzülüyorum ... 82. 2 kilo ile hamileliğim başladı .... en az 8-10 kilo alsam ooo düşünmesi bile benim moralimi bozuyor .... işin kötü tarafı eşimin kilo probleminin olmaması ... o zayıf ben şişman

ablam moralimi düzeltmeye çalışıyor evet kilo alacaksın ama anne olacaksın , dünyanın en güzel duygusuna sahip olacaksın falan diye ama kendimi telkin edemiyorum bu duyguları bastıramıyorum ... sırf bu yüzden mutlu bile olamıyorum .... eşime bahsettim dün bu konudan , sıkma canını milletin ne dediği önemli değil ben seviyorum seni diyor falan ama yetmiyor bana .... çok psikolojim bozuldu .... diyet falan ugulasam diyorum doktora gidip oda bütçemi aşacak .... oynatmama az kaldı

rabbime çok şükür evlat nasip etti ama ben bu kilo olayını çok takıyorum kafaya .... içimi dökmek istedim öyle çok bunaldım 10 gündür falan

yorum yapacak herkese teşekkür ediyorum hakkıızı helal edin ....