- 24 Mayıs 2017
- 766
- 812
- 23
- Konu Sahibi bicirbicircadi
-
yalnız o salak eşin afedersin hamileliğin ilk zamanları olacak o kadar bulantı uyku hali vücüdun çocuğa alışmaya çalışıyor eşimde bana demişti ikizlere hamileyken sen hep böle uyicakmısın diye bende dedim kolay sandın heralde çocuk dünyaya getirmek diye5 hafta 3 günlük hamileyim ama çok üzgünüm.. Ramazan olduğu için oruçluyum üstelik hamileliktenmidir bilmem çok esniyorum ve sürekli uykum var. Eşim işten geldi bugün. Nasıl geçt günün dur ben tahmin edeyim malak gibi yattın dedi tabikide çok gücüme gitti sonrada herşeye mızırdanma bıktım senin alınganlığından dedi. Tepki olarak niye benimle böyle konuşuyosun dediğimdede salak salak alınganlık yapıyosun kes sesini dedi çok ağladım halâ daha ağlıyorum. Bu aralar o kadar ilgisiz ve sinirli ki... çok üzgünüm kızlar çok
Böyle bi adama çocuk veriyor olmak ne acı
Keşke erkekler de hamile kalsalar zaman bir güzel susarlardı
Ona hamilelik hormamlarından bahset canım okumasını tavsiye et anlayış göstersin biraz açsın zamet olucak ama araştırsın normal bi süreç senin yaşadığın alınganlık yapmanda hormonlarından dolayı üzülme lütfen bebeğinide üzme
yalnız o salak eşin afedersin hamileliğin ilk zamanları olacak o kadar bulantı uyku hali vücüdun çocuğa alışmaya çalışıyor eşimde bana demişti ikizlere hamileyken sen hep böle uyicakmısın diye bende dedim kolay sandın heralde çocuk dünyaya getirmek diye
Keşke..Keşke bu adamdan çocuk yapmasaydınız....
bi derdi neymiş sor bakalım hayırdır de kavga edecek gibi deme ama haklıyken haksız olma şu mübarek günde insan olan hamile eşine böle odunluk yapmaz rabbim ferahlık versin inşallah
buna iyi bi atasözü varda hadi neyse sen uyicaksın ki çocuk büyüyüp tutunacak aç internetten makaleleri indir yolla okusun zevzekMalak gibi yattın dedi resmen bide şakalaşmayalım madem diyor böyle şaka olurmu seviyesiz ve saygısızca
Hic ama hic kafana takmaa ayniiii tipa tip seyleri bende yasadim. Suan 6 aylik hamileyim. Ve esimden mumkun oldugu kadar uzak duruyorum canimi skmaması icin . kendi yanasmaya ilgilenmeye basladi ilk aylar zehir olduktan sonra ilgilense kac yazar. Bebegine odaklan sadece canini sktrma. O sana o tur laflar edince sende onun gucune gidecek laflar de . duygusal alingan olma madem kiziyor sinirli ol bak o zaman nasil suanki halini ozluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?