- 24 Mayıs 2017
- 766
- 812
- 23
- Konu Sahibi bicirbicircadi
-
Hem onun çocugunu tasiyorsun hem laf yiyorsun. Ne sacmalik bu boyle ne saniyorlar kadinlari. Hamile kadina daha ilgili dikkatli olacaklari yerde burnundan getiriyorlar.
buna iyi bi atasözü varda hadi neyse sen uyicaksın ki çocuk büyüyüp tutunacak aç internetten makaleleri indir yolla okusun zevzek
Sogursun tabii bendee sogudumm. İnsanda heves kalmiyor cocuk olmasa birakirim diye dusunmeye basliyosun keske olmasaydi diyosun. Seni cok iyi anliyorum. Asil es koca bu zamanda belli olur boyle iste gercekten zor. Boyle davranip dogdugunda nasil sevecek hngi yuzle cok merak ediyorun. Sifir destek sifir ilgi dogunca benim cocugum. Yok oyle sey.Hamileliğime dair hiç bi heyecanım kalmadı... hiç böyle tahmin etmemiştim. O kadar soğudum ki herşeyden
Hakkaten tüm erkeklere tarlada çalışma mevzusunu anlatan biri var dimi yaBirileri öküzunuze hamileliği kadınların abarttığını,eskiden tarlada dogurduklarini falan filan anlatmıştır ondandir bu tavrı.
Kimsenin ne olursa olsun size hakaret etmesine izin vermeyin.herkes haddini bilsin.
Son olarakta canlanmaya çalışın.yararli şeyler yapmaya çalışın. Insanın yattıkça yatası geliyor hamilelikte
İlk 3 aylık dönem riskli dönem. Bu dönemde bol bol su içmek önemli. Yediğin içtiğin çok önemli değil ama su olayı gerçekten önemli. Senin vücudun susuz kalırsa önce can sonra canan o sebeple bebeğin de susuz kalacak. Bence oruç tutmanız büyük risk.
Onun dışında ilk zamanlar tatlı uykular olur. iftardan sahura bütün gece yemek yiyip bol bol su içip gündüz de bol bol uyuyup dinlenecekseniz oruç tutabilirsiniz bence.
Canım seni kıskanmıştır biliyosun erkekler kadınların herşeyi kıskanır sende hamilesin ya de sana noluyor bu tavırlar ne gebemisin sendeAnlamaz. Aslında anlayışlı bi adamdı ama bu ara o kadar öküz ki..
Hamile halinle oruç tutuyorsun bu yaptiginla günah kazaniyorsun. Hamileler muaf bilmiyor musun. Bebeğini doyur aç kalma... Yazık gunah ya5 hafta 3 günlük hamileyim ama çok üzgünüm.. Ramazan olduğu için oruçluyum üstelik hamileliktenmidir bilmem çok esniyorum ve sürekli uykum var. Eşim işten geldi bugün. Nasıl geçt günün dur ben tahmin edeyim malak gibi yattın dedi tabikide çok gücüme gitti sonrada herşeye mızırdanma bıktım senin alınganlığından dedi. Tepki olarak niye benimle böyle konuşuyosun dediğimdede salak salak alınganlık yapıyosun kes sesini dedi çok ağladım halâ daha ağlıyorum. Bu aralar o kadar ilgisiz ve sinirli ki... çok üzgünüm kızlar çok
5 hafta 3 günlük hamileyim ama çok üzgünüm.. Ramazan olduğu için oruçluyum üstelik hamileliktenmidir bilmem çok esniyorum ve sürekli uykum var. Eşim işten geldi bugün. Nasıl geçt günün dur ben tahmin edeyim malak gibi yattın dedi tabikide çok gücüme gitti sonrada herşeye mızırdanma bıktım senin alınganlığından dedi. Tepki olarak niye benimle böyle konuşuyosun dediğimdede salak salak alınganlık yapıyosun kes sesini dedi çok ağladım halâ daha ağlıyorum. Bu aralar o kadar ilgisiz ve sinirli ki... çok üzgünüm kızlar çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?