Hamilelik ve yumurtalık rezervi

PİCASSO belki buda açılan bir kapıdır derim.zaten diğerinde 1 hakkında saklı kalmıyo mu.bence bi de bunu derim .ank.damı merak ettim uzmanı.bazen farklı protokoller uygulamakta şansı arttırır bence.yinede karar senin.benimde 4 .ü bu.dr.lar ondan birazda umutsuz yaklışımlarını belli ediyolar.hayırlıse diyeyim .

gayem aslında çok iç.ime sinmedi adamın özel yeri var bir pc bile yok tek tek herşeyi kağıda not alıyor ne biliyim bir doktor gibi değil ama ailemizde onun sayesinde çok ama çok çocuk sahibi olan tanıyorum ikiz mi arasınız üçüzmü :) birde birşey oldu biz ordayken bir kadın yiğeniyle geldi doktorun yerini bulamamışlar bizde oraya gidiyoruz dedik neyse biz beklerken anlattı gelinimin 10 yıl olmadı şimdi üçüzlerimiz var hep ikiz sandık teki spriz yaptı bu adamın elinden uçan kaçan kurtulamıyor kızım dedi şimdide yiğenimi getirdim dedi....

kendisi zekai tahir de doktor özeline gidiyorsun oplarda anlaşmalı hastaneli var akay genart güven hangisini istersen....

semracım benim eski doktorumda hrs de tarık aksu orayada cüzü bir rakam ve ilaç ücreti ödüyeceğiz diğeri tam ücretli olacak ama yemin ederim olayın maddi kısmını hiç düşünmüyorum olsunda artık... hrs nin lab çok iyi diye ordanda vazgeçemiyorum ne yapacağımı şaşırdım

picasso canım bu doktor içine sindiyse bu doktorda devam et derim.ama işte tüp bebk olunca laboratuvardan,ilacın isminden miktarına uygulanan protokole bi sürü şeyin durumuna kadar herşeyi didik ediyoruz.zaten bu karamboller bizi yıpratıyo.valla canım ya zor bir karar vercen ama bu doktoru göz ardı etmemen daha iyi olur.bide canım bu doktoru bana özelden yazarmısın.bayram sonu değerlerimi alıp gideyim....artık sinirden gülüyorum ama ümitsiz vaka olduğumu tüm doktorlardan duydumm bide o onaylasınnn:)))

canım adam içime sinmedi ama tek artısı adam sayesinde çocuğu olan çok insan tanıyorum ismi mustafa özat lütfen sende ümütsiz olma gün doğmadan neler doğar :)

canım deneme değer bence... Zerrin'in de söylediği gibi bu doktoru göz ardı etme arkadaşım..

Son düzenleme:
picasso şoktayım şua anda seni aradım ulaşamadım sakın gitme aman kuzum ya sakın ara konuşalaım benim ilk 4 sene önceki dr um

Picasso içine sinmediyse gitme.Diğer merkezlerde de hamile kalan kişiler var.Önemli olan ilaç dozunu iyi ayarlamak ve labaratuvar.Ben gürgandayım.Bayramsonrası adetimle başlamak istiyorum bakalım hayırlısı.
Semramus E2 seviyen güzel ama diğeri düşük gibi. Bende basit kist oldu onunla uğraşıyorum soğan kürü bugün bitecek.
Mantı canım başın sağolsun. Acın taze.Ateş düştüğü yeri yakıyor ama zaman herşeyin ilacı ..Unutulmuyor ama eskisi gibi de olmuyor.

kist var zaten, ondan değerler böleymiş.farlutal ile doğum kontrol hapı kullandıracakmış.15 gün içinde hsitereskopi , birdaha ki adete başlar bi aksilik olmazsa

kist var zaten, ondan değerler böleymiş.farlutal ile doğum kontrol hapı kullandıracakmış.15 gün içinde hsitereskopi , birdaha ki adete başlar bi aksilik olmazsa

Ben zaten doğum kontrol hapı kullanıyorum farlutal nedir canım?Histeroskopi bana da yapılmıştı .Sonraki ay hemen başlanmıyor biraz iyileşmesi için zaman gerekiyor..

Arkadaşlar hepinize hayırlı haftalar güzel hayırlı haberler alalım inşallah bende ankarada iyi bir dr tedavi olmayo düşünüyorum bizim çin zor olacak ama şartları zorlayacağız bana dr ismi önerirmisiniz yanlız dr insan olsun yeter ben burda prf. A gittim adam aldığı paraya bakıyor sonra hep aynı şeyler rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın

Selam makay hep aynı şeyler paragözler yani.Biz artık maddiyattan çok sonuç + olsun.Şimdiye kadar harcanan paraların haddi hesabı yok.Sen nerdesin canım

ben ankarada Hş klinikteyim aksaraydan gidiyorum ben de çok tatlı ve pozitif bir doktor...

prof dr hakan şatıroğlu tam baba gibi adam

kızlar eşimle ilk doktora çok ısınamadık gizinde yaşadıkları duygularımızı dahada destekledi ve eskisi daha ağır basmaya başladı en azından kötünün iyisi dedik

sonra ben bugün ibrahim saraçoğlu ile görüştüm şok üstüne şok yaşadım bu yeni doktor hemen tedaviye başlayalım demişti fakat benim e2 10 küsür olması yumurtalarımın doğru düzgün olmamsı yani boş olmasıymış nasıl tedaviye başlayalım der dedi ve ilk defa bu ay böyle oldu uygulanan ilaçlar vucudu bu şekilde bozuyormuş ve kanser riskimiz daha fazlaymış bırak tüp bebeği dedi senden sadece 6 ay istiyorum ve normal yolla çocuğunuz olacak inşallah dedi 4 aşamalı kür verdi spariş verdik en azından denemedik demeyiz

ilk 3 de olmuyorsa şans düşer olayıda hormanları vucud ala ala yapısı herşeyi bozuluyormuş hatta olan yumurtada bitiyormuş iyice dibe çöktüm bir an önce bir sonraki adet günüm gelsede e2 baktırsam

picasso şansın bol olsun canım seni de etkilemek istemedim inan ama anlatmasam sana pişmanlık duygusu yaşıyacaktım

peki bu kürler neymiş canım ve ne kadar ödedin ki :18::18::18:

ya ben herşeyi bıraktım kilolarım canımı sıkıyor hareket yok ki olacak tabi

canım eşim için ayrı ben için ayrı toplamı 540 tuttu içindekiler ne bilmiyorum kilo bende de var ama bir garip kendim balık etliyim biraz göbek iyice çıktı ibrahim bey ilaçlardan diye söyledi kürlerde toplam 6 ay sürecekmiş bu 540 2.5 aylık sonrası başka kürlere geçilecekmiş bunların içinde soğan incir kürüde var onlara ücret ödenmiyor zaten bilmiyorum biz denemeye karar verdik hani ulusda meşhur mustafa amca var istanbul baharat oda hazırlıyor o sadece eşiminkine 450 demişti....

ibrahim bey tüp bebekcilere çok kızıyor ve bize bu kürlerin sonucunda doğal hamile kalabileceğimi söyledi inşallah bu dürüst çıkar :) yani bekleme sürecinde denemeye değer hiç bir şey olmasada en azından düşük dozla başarılı bir tüp denemesine zemin hazırlasa razıyım....

etkilemeye gelince zaten içimize sinmemişti canım bile bilede uyarılarda bulunmasaydın esas ozaman kırılırdım sana :)

picassoo canım ya herşeyi doğru yapan,vicdanıyla davranan bi doktora denk gelemedik.zaten hepsi paragöz olmuşlar.onca para hadi paradanda geçtim zaman kaybı.ben evlenmeden önce bi doktor tam 3 yılımı yedi.ta ilk baştan durumun ne olduğunu belirtseydi,bende ona göre davranırdım.en azından evlenir evlenmez bebk derdim.hakkımızda herşeyin hayırlııs ama bu kadarda zorluk çekmezdik.artık her agızdan çıkan söze umut bağlar oldum.her söylenene içimize sinsede sinmesede acaba denesekmi deneyelim der olduk.bilmiyorumm canım yaaa...bu meşhur mustafa amcayı ben hiç duymadım.üstelik ulustaymış...bende kendi oturduğum semtde bi aktar buldum....umut fakirin ekmeği derlerya o durumdayımmm...inşallah hakkında hayırlısı olur canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…