Canım ben kayseride yim burda 5 6 dr gittim birde ankarayı deneyelim diyoruz kısmet ise sen nerdesin
picassoo canım ya herşeyi doğru yapan,vicdanıyla davranan bi doktora denk gelemedik.zaten hepsi paragöz olmuşlar.onca para hadi paradanda geçtim zaman kaybı.ben evlenmeden önce bi doktor tam 3 yılımı yedi.ta ilk baştan durumun ne olduğunu belirtseydi,bende ona göre davranırdım.en azından evlenir evlenmez bebk derdim.hakkımızda herşeyin hayırlııs ama bu kadarda zorluk çekmezdik.artık her agızdan çıkan söze umut bağlar oldum.her söylenene içimize sinsede sinmesede acaba denesekmi deneyelim der olduk.bilmiyorumm canım yaaa...bu meşhur mustafa amcayı ben hiç duymadım.üstelik ulustaymış...bende kendi oturduğum semtde bi aktar buldum....umut fakirin ekmeği derlerya o durumdayımmm...inşallah hakkında hayırlısı olur canım..
makaycığım özel ankara tüp bebek merkezi doç.dr. kubilay vicdan sana nosunuda özelden yazarım.ben gitdim.bana sadece yurt dışı olur dedi.ama şu sözü için sana tavsiye ederim.ben 11 yıldır bu mesleği yapıyorum.burası bi ticarethane değil.şuan seni muayeneye alıp 200 tlni alır.seni motive edecek 2 çift laf söyler 3 yılını yerim dedi.bi sürü hayal kırıklığı stres yaşarsın....vs...canım hiç olmazsa olurmu olmazmı net söyler.ondan sonrada h ş kliniği derim.buda net konuşuyor ama incitmeden.bu iki yerde adamakıllı tahlillerime raporlarıma neyim varsa tam 1 yılın birikimi olan 30 tahlile tek tek bakıp yorum yaptılar.ha sadece tahlillere bakmak önemli değil biliyorum ama kandırmazlar en azından...aa canım başkentde hulisi hoca oda baya dobradır...bilgilerime güven..tecrube konuşuyorr:)gidemezsen bile cepten ön görüşmeni yaparsın.fikir edinmiş olursun..ayy çok yazmışımm kusura bakma:)
canım ibrahim saraçoğlunu bir ara derim bugün babamla konuştuk dahada aklıma yattı o bulduğum doktoruda hiç tutmamıştı tanıdıklarımızdakilerin sorunu demekki basitmiş hemen oldu belliki siz zor gruba giriyorsunuz daha bilgili bir doktor olmalı ve kesinlikle ilaçsız olmalı okadar dondurulmuşlarla başaran var dedi şimdilik saraçoğlunun kürlerine odaklanacağız.... kızlar birde bol bol adaçayı için içinde ostrojen fazlaymış hepimiz erken menopozla karşı karşıyayız menopozu geciktiriyormuş....
doktor kısmınada gelince tatlım bazen şu topikdeki tüm kızları evimde ağırlayım hepimiz kafa kafaya verip ağlayalım artık bu kadar saçma düşünmeye başladım hayır birimizde şöyle adam gibi bir doktora denk gelemedikki allah hepimizin sonunu hayırlı eder inşallah şu mübarek kandil günü rabbim inşallah dualarımızı kabul eder ve hiç bilmediğimiz tatmadığımız annelik duygusunu hayırlısı ile bizede tattırır.....
canım sarçoğlu ile nasıl görüştün ne istiyor görüşmede bilgi verirmisin
günaydın kızlar
picasso ya saraçoglu benimde aklıma yatıyor ne bileyim dedigin gibi hiç yoktan tüp bebege zemin hazırlar ama 6 ay uzun süre ne bileyim eşimde 3 yü deniyelim ondan sonra diyor ailemlede konuşayım bakalım tabi kendi ailem
2.5 aylık için 540 iyi fiyat hormonlarınımı gönderdin sadece ona göremi verdi
birde dr lardan hakan şatıroglu benim ikinci dr um evet babacan insan ama hakan hocayı ben sadece ilk görüşme toplama ve transferde gördüm rezer üzerine bilmiyorum ne kadar başarılı gezmedigimiz kalmamaış vay be
selam kızlar.. hepimizin kadir gecesi mübarek olsun dualarımız kabul olur inşallahhhh...
canım ibrahim saraçoğlunu bir ara derim bugün babamla konuştuk dahada aklıma yattı o bulduğum doktoruda hiç tutmamıştı tanıdıklarımızdakilerin sorunu demekki basitmiş hemen oldu belliki siz zor gruba giriyorsunuz daha bilgili bir doktor olmalı ve kesinlikle ilaçsız olmalı okadar dondurulmuşlarla başaran var dedi şimdilik saraçoğlunun kürlerine odaklanacağız.... kızlar birde bol bol adaçayı için içinde ostrojen fazlaymış hepimiz erken menopozla karşı karşıyayız menopozu geciktiriyormuş....
doktor kısmınada gelince tatlım bazen şu topikdeki tüm kızları evimde ağırlayım hepimiz kafa kafaya verip ağlayalım artık bu kadar saçma düşünmeye başladım hayır birimizde şöyle adam gibi bir doktora denk gelemedikki allah hepimizin sonunu hayırlı eder inşallah şu mübarek kandil günü rabbim inşallah dualarımızı kabul eder ve hiç bilmediğimiz tatmadığımız annelik duygusunu hayırlısı ile bizede tattırır.....
canım sağol arayacağım inşallah kadir gecen mübarek olsun rabbim bu gecenin hürmetinde bizlerde sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin
canım aminnn inşallahhh.Allahım bizlerede hayırlısıyla anneliği taddırır.valla bende aynısını düşünür oldumm..şöyle toplansak hep beraber ağlasakk ağlasak.....içimi bi döksemmm...canım biara bende ibrahim saraçoğlunu aradım ama bi türlü düşmedi.hep meşgul.ondan sonrada zaten bıraktım.bayram sonu şu doktora eşimle gitcez.bakalım oda artık benden ümiid kesin derse.saraçoğluna kesin ulaşcam.şuan sadece zamanın geçmesini bekliyorum....
Kızlarrr bu arada ben bu ayda elhamdulillah kendiliğimden regl oldum ilaçsız yani..Biraz erken ama daktırımı aradım bu ay yumim erken büyüyüp erken çatladığından süpriz değil dedi.Kafan rahat tatiline çık bayram dönüşü görüşürüz dedii..
Bu ayda hamiş değilim ama en azından mucizevi şekilde regl oldumm buda yetti yani anlayacağınız..
Hani şu bana atıp tutan doktorlara tekrar gidip gözlerine sokasım geliyor... ne olduu Yaradann böyle uygun görünce böyle yaşıyoruz demekkii demek istiyorumm..
gelicek bebişlerimiz inş benim inancım tamm..
Dünde inanın isimlerini bildiklerimin isimleri ilee bilmediklerime nikleri ile dualarımı yaptım..rabbim kabul buyura..
selam zerrinciğim. uzun zamandır yazılarınızı okuyorum ve size çok dua ediyorum. benim de amh testim 0.69 çıkmıştı. yaşım 36 doktor bana yumurtalık yaşın 42 - 43 yaşındaki kadının yumurtalık yaşı erken menapoz belirtileri dedi. öğrendiğim gün ne kadar ağladım. sonra durumu kabullenip tedavi yöntemlerini araştırdım. bizde sorun önce eşimde iken sonra bende de ortaya çıkmıştı.
ibrahim saracoğlunu ben de aradım gerçekten zor düşüyor. kendisi tüp bebek yapacaksan bana kürleri uygulama dedi. ben her ihtimale karşı 2 aylık kürünü aldım ama uygulamadım. çünkü önce tüp bebek tedavisini düşündük eşimle. olmazsa uygulayacaktım. zaten sorun sadece bende olsaydı direk kürleri denerdim. çünkü benim bir arkadaşın ablasına doktorlar tüp bebek yapıyorlar olmuyor ve diyorlarki ona senin çocuğunun olması imkansız. kadıncağazda bu saracağlunun kürlerini uyguluyor ve doğal yoldan ikize hamile kalıyor. tabi ikizleden biri düşmüş ama şuan 5.5 aylık hamile.
deneyin bence çok olumlu sonuç alan var. en azından denemedim demeyin.
ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN. SİZE DUACIYIM
cnm ikizleremi hamilesin sen? hadi hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin..
selam zerrinciğim. uzun zamandır yazılarınızı okuyorum ve size çok dua ediyorum. benim de amh testim 0.69 çıkmıştı. yaşım 36 doktor bana yumurtalık yaşın 42 - 43 yaşındaki kadının yumurtalık yaşı erken menapoz belirtileri dedi. öğrendiğim gün ne kadar ağladım. sonra durumu kabullenip tedavi yöntemlerini araştırdım. bizde sorun önce eşimde iken sonra bende de ortaya çıkmıştı.
ibrahim saracoğlunu ben de aradım gerçekten zor düşüyor. kendisi tüp bebek yapacaksan bana kürleri uygulama dedi. ben her ihtimale karşı 2 aylık kürünü aldım ama uygulamadım. çünkü önce tüp bebek tedavisini düşündük eşimle. olmazsa uygulayacaktım. zaten sorun sadece bende olsaydı direk kürleri denerdim. çünkü benim bir arkadaşın ablasına doktorlar tüp bebek yapıyorlar olmuyor ve diyorlarki ona senin çocuğunun olması imkansız. kadıncağazda bu saracağlunun kürlerini uyguluyor ve doğal yoldan ikize hamile kalıyor. tabi ikizleden biri düşmüş ama şuan 5.5 aylık hamile.
deneyin bence çok olumlu sonuç alan var. en azından denemedim demeyin.
ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN. SİZE DUACIYIM
Kızlarrr bu arada ben bu ayda elhamdulillah kendiliğimden regl oldum ilaçsız yani..Biraz erken ama daktırımı aradım bu ay yumim erken büyüyüp erken çatladığından süpriz değil dedi.Kafan rahat tatiline çık bayram dönüşü görüşürüz dedii..
Bu ayda hamiş değilim ama en azından mucizevi şekilde regl oldumm buda yetti yani anlayacağınız..
Hani şu bana atıp tutan doktorlara tekrar gidip gözlerine sokasım geliyor... ne olduu Yaradann böyle uygun görünce böyle yaşıyoruz demekkii demek istiyorumm..
gelicek bebişlerimiz inş benim inancım tamm..
Dünde inanın isimlerini bildiklerimin isimleri ilee bilmediklerime nikleri ile dualarımı yaptım..rabbim kabul buyura..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?