daha çok yeni duman doktor ikiz olabilir dedi. 3 eylülde öğreneceğim kısmetse tek mi çiftmi olduğunu. olsun ben 1 taneye de razıyım. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.
sen de inşallah sağlıkla alırsın kızını kucağına. birde kardeş getirirsin inşallah
sağlıklı olsunda önemli değil gerçekten ama ikizde süper olur valla:) hadi hayırlısı cnm çok sevindim senin adına.teker teker herkesden alırız bu haberi inş..daha çok yeni duman doktor ikiz olabilir dedi. 3 eylülde öğreneceğim kısmetse tek mi çiftmi olduğunu. olsun ben 1 taneye de razıyım. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.
sen de inşallah sağlıkla alırsın kızını kucağına. birde kardeş getirirsin inşallah
aminnn:) mercimeğimin bu topikten birsürü arkadaşı olur inşallahhhhcanimm Allahin izniyle saglikla sihhatle dogsunlar...hayirli evlatlar olsunlar....aminnn aminn Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin...dumancigimda hayirlisiyla dogursun mercimegini...topigimizin gulunuuu:)))
kızlar, wannacığım, pıtıcığın annesi duman ve millstone,
abim vefat etti. uzun zamandır hastaneydi. kalp rahatsızlığı vardı. çok üzgünüm. yüce rabbimden yardım istiyorum. dayanması çok zor. hala inanamıyorum, 1 ay geçti bile. zaman nasıl geçiyor böyle anlamıyorum. çok bişi yazamıyorum. duygularımı ifade edemiyorum. sadece abim degil hastanede neler yaşanıyor neler oluyor bahsetsem enerjiniz tükenir. içim onlarla dolu olduğundan yazmak istemiyorum.
wanna'dan Allah bin kere razı olsun. yanlız bırakmadı. beni sizlere hatırlattı. gönlünden geçenleri en hayırlı şekilde tez zamanda yüce rabbim versin.
sizdeki gelişmeleri de hızlıca okudum. dumancığım hamileliğinde ilerlemiş. inşallah da güle oynaya sağlıkla doğursun... millstoneda olumlu gelişmeler var. içim ferahlıyor böyle oldukça... göz yaşlarımı tutamıyorum. kusura bakmayın.
hepinize rabbim sağlık sıhhat versin.
özlemişim sizleri...
Kızlarrr bu arada ben bu ayda elhamdulillah kendiliğimden regl oldum ilaçsız yani..Biraz erken ama daktırımı aradım bu ay yumim erken büyüyüp erken çatladığından süpriz değil dedi.Kafan rahat tatiline çık bayram dönüşü görüşürüz dedii..
Bu ayda hamiş değilim ama en azından mucizevi şekilde regl oldumm buda yetti yani anlayacağınız..
Hani şu bana atıp tutan doktorlara tekrar gidip gözlerine sokasım geliyor... ne olduu Yaradann böyle uygun görünce böyle yaşıyoruz demekkii demek istiyorumm..
gelicek bebişlerimiz inş benim inancım tamm..
Dünde inanın isimlerini bildiklerimin isimleri ilee bilmediklerime nikleri ile dualarımı yaptım..rabbim kabul buyura..
[ı]arkadaşlar bu gün pek ugrayamadım yarın cuma inşallah güzel olumlu gelişme haberleri alırız bende inşallah yarından itibaren çörekotu bal tarçın deneyecem rabbim yar ve yardımcımız olsun aminn:26::26:[/ı]
cnm ben bu karışımı uyguladım ama faydasını pek görmedim sanırım.. şimdi tekrardan bu karışıma başlıcam ama içine ek olarak keten tohumu ve karanfilde eklicem dün baya bi araştırdım geçmiş bilgilere bakdım ve karışıma bal,tarçın,çörekotu,keten tohumuve karanfilde koymuşlar..sende koy derim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?