cnm öyle bi korunma filan vermedi dr ama ben en azından 2.adetimi görmek istiyorum 1-2 hafta sonra başlarım sanırım.arı sütü-bal-polen iyi gidiyo ilk konuştugumzdan beri düzenli sabah akşam 1 kaşık yiyorum, birde incir almıştım ama onu yiyemiyorum benim yerime eşim yiyo incirleri:) aslında arı sütü karışımından ona da yedirmek istiyorum ama yemiyo havuç duymuştum havuca başlatıcam onu da hergün 1 tane yesin...dumanımm sen yaparsın? korunma süreciniz varmı?
arı sütü bal polen ...vs neler kullanıosun
kocayıda beslemeyi unutma..
ayyy evet bak onu düşünmemiştim tüp bebekten daha doğal olduğu kesin denemeye değerrdestekliyorum seni arkandayım sen dene bende alırım olmazsaaa
hadi bakalım şimdiden hayırlı olsun planlarııın :) iyi geceler kocaman öpüyorum seniiYürüü beee kim tutarr seni diosunnn
tamam beni seven arkamdan geldisin..mart için planlarım ovulasyon kiti & preseed:)
buarada ben kaçarımm veeerimmmm
cnm öyle bi korunma filan vermedi dr ama ben en azından 2.adetimi görmek istiyorum 1-2 hafta sonra başlarım sanırım.arı sütü-bal-polen iyi gidiyo ilk konuştugumzdan beri düzenli sabah akşam 1 kaşık yiyorum, birde incir almıştım ama onu yiyemiyorum benim yerime eşim yiyo incirleri:) aslında arı sütü karışımından ona da yedirmek istiyorum ama yemiyo havuç duymuştum havuca başlatıcam onu da hergün 1 tane yesin...
Yürüü beee kim tutarr seni diosunnn
tamam beni seven arkamdan geldisin..mart için planlarım ovulasyon kiti & preseed:)
buarada ben kaçarımm veeerimmmm
anladım güselim yaa ..ama ANNE olmayı istemek her zorlugu yener buna inanıyorum...ilaçlarını biran önce bırakmak için kendini daha iyi olmaya zorlayacaksın bence.
doğal yolla denemek yerine aşılama ,tüp gibi yöntemlerle süreci belki hızlandırabilirsin...
amh degerin bize göre gayet iyi..
merhaba hoşgeldin... bende açıkçası bu konuya anlam veremiyodum yumurta rezervim bu kadar azsa nasıl böyle kolay hamile kalabiliyorum diye düşünüyodum, bugün dr a gittim ve bana açıkladı bu konuyu...şöyleki yumurtalık rezervi az olan bi kadın spontan gebelik yaşayabilir ama büyük ihtimalle düşükle sonuçlanır... benim durumumda böyle hamile kalabiliyorum ama hepsinde bi sıkıntı oluyo her seferinde yeni bi sorunla karşılaşıyorum...4.de tüp bebeğe doğru yönlendiriyo dr bizi bakalım artık umarım o sağlıklı olur...merhaba ; aranıza yeni katıldım. bende yumurta rezervi sıkıntısı yaşayanlardanım.2 başarısız tüp bebek denemem var. bu durumda olanların tedavisi de sıkıntılı oluyor tabi.benim anlamadığım duman85 senin yazılarını gördüm ve bi ümit oldun sanki.sanada yumurtalık rezervi azalması var denmiş fakat sen 3 kez normal hamile kalabilmişsin.lütfen konu ile ilgili bana yazarmısın.
merhaba hoşgeldin... bende açıkçası bu konuya anlam veremiyodum yumurta rezervim bu kadar azsa nasıl böyle kolay hamile kalabiliyorum diye düşünüyodum, bugün dr a gittim ve bana açıkladı bu konuyu...şöyleki yumurtalık rezervi az olan bi kadın spontan gebelik yaşayabilir ama büyük ihtimalle düşükle sonuçlanır... benim durumumda böyle hamile kalabiliyorum ama hepsinde bi sıkıntı oluyo her seferinde yeni bi sorunla karşılaşıyorum...4.de tüp bebeğe doğru yönlendiriyo dr bizi bakalım artık umarım o sağlıklı olur...
selamlar
duman85 için tuhaf olmasın. kötü düşüncelerin seni yakalamasina izin verme sakin. ben küçük bir defter aldim her gun iyi niyetlerimi yaziyorum onlari dusunup gulumsemeye calisiyorum. icimdeki negatiflikleri atmaya calisiyorum. kendin icin isine yaracagini dusunursen sende yap. diger arkadaslara da oneririm. sonucta 1 kaliteli saglikli yumurta 1 kaliteli saglikli sperm ve ona yuva olacak saglikli bir rahim. allah kucagimiza almayi saglikla huzurla buyutmeyi nasip etsin.
sevgiler.
açıklaman için teşekkür ederim.ben 28 yaşındayım ve nerdeyse 5 yıldır bebek hasretiyle yanıyoruz.sen en azından gebe kalabilmişsin.bu da bir başarı.ben onu da yaşayamadım.kaybetmek daha zor belki ama kötünün kötüsü var.doktorların tüp bebek ısrarı da beni korkutuyor artık.öyle şeyler yaşadık öyle şeyler gördükki..çok uzman yerlerde de bulunduk.bu işler ticarete dökülmüş artık.senin duyguların yada maddiyatın onlar için hiç önemli değil..o yüzden merkezini iyi seçmeni ve doktorunu çok iyi değerlendirmeni tavsiye ederim.benim fikrim sen normal gebe kalabildiysen eğer ki aynı durumdayız ama ben kalamadım.tekrar normal gebelik yaşayabilirsin.bu kez kaldığını anladığın andan itibaren dr kontrolünde bulunursan belki sağlıklı bir şekilde devam eder.biraz kendine zaman tanı olmazsa gidersin acele etme lütfen.bizede hemen tedavi olmalısınız dediler o korkuyla ne olduğunu anlamadan girdik bu işe iyice araştır sonra bak, kötü tecrübeler yaşadım başkaları da yaşasın istemiyorum durumundan beni de haberdar edermisin...HOŞÇAKAL
merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim benimde yumurta rezervimde azalma var fsh 12 bir negatif tüp bebek denemesi yaşadım yaklaşık 1 ay önce tekrar deniycem işallah iki üç ay sonra rezerv azalınca kalitede düşüyo tabii ama Allah yeterki ol desin 1 tane ilde evalt sahibi oluruz işallah Allah yar ve yardımcımız ollsun... buğday çimi kullanan varmı arkadaşlar bende yeni getirttim umarım faydası olur dhea içmeye korkuyorum birde incir kürü yapıcam işallah belki tüp bebek öncesi faydası olur..Allah ehpimizin umutlarını gerçekleştirsin aminn..
inşallah cnm Allah ol derse olur,bizde ol demesini bekliyoruz sabırladhea içmeye korkuyorum demişsin o ne oluyo?
kızlar dr un bana içmemi söylediği ilaç BİOSTERON diye bişey... çok ciddi bi ilaç olduğunu anladık biz,bazı kanser hormonlarını tetikleyici özelliği bile varmış..aranızda bunu kullanan oldumu? günde 3 tane al dedi bana ama günde 1 den fazla içilmez yazıyo kullanma kılavuzunda... bilemedim napsam...
Duman cımm ben 2011 ekimden beri kullanıyorumm..İlk başta bende tereddüt ettim senin gibi..Hatta günde 2 ile başladım ama araştırdımm başarı hikayelerinde bir çok kişi dhea kullanmış..Kalite ve sayıya iyi geldiği belirtiliyorr.Banada tüp doktorum verdi..
merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim benimde yumurta rezervimde azalma var fsh 12 bir negatif tüp bebek denemesi yaşadım yaklaşık 1 ay önce tekrar deniycem işallah iki üç ay sonra rezerv azalınca kalitede düşüyo tabii ama Allah yeterki ol desin 1 tane ilde evalt sahibi oluruz işallah Allah yar ve yardımcımız ollsun... buğday çimi kullanan varmı arkadaşlar bende yeni getirttim umarım faydası olur dhea içmeye korkuyorum birde incir kürü yapıcam işallah belki tüp bebek öncesi faydası olur..Allah ehpimizin umutlarını gerçekleştirsin aminn..
4 ayın sonunda sivilce oldu gülüm hatta 15 gündür kestim ama geçmedii..Tamda emin değilimmm belkide arısütü bal polen propolise karşı allerjim varr..Anlamaya çalışıyorum halenn..Ama bir aydan birşey olmazzz..Zaten etkisinide en az 3-4 ayda gösterdiği söyleniyorr..İç yanii sen bence..dhea dedikleri şey sanırım bu ilaç :)) ben 1 ay kullanıcam sadece cnm o zaman dr umu dinleyim en iisi 3 tane kullanayım günde... yaa birde yan etkileri sivilce,yağlanma kıllanma filan sende oldumu? en sevmediğim yan etkiler bunlar:)
tşkr ederim tatlım içimi rahatlattı cevaplarınBende incir küründeyimmm şu andaa.Sanada şifa olsunnn..Daha önce kaç yumoş toplandı ve döllendii.Kaliteleri nasıl çıktıı..Benim kasım 2011 de bir tüp iptalim varr..Ondan öncede 2 aşılama iptalimm..Bir türlü sonuca ulaşamadımm..Geç olsun güç olmasın diyoruz artıkkBenim amh 0,2 fsh:57 idi en sonn..
4 ayın sonunda sivilce oldu gülüm hatta 15 gündür kestim ama geçmedii..Tamda emin değilimmm belkide arısütü bal polen propolise karşı allerjim varr..Anlamaya çalışıyorum halenn..Ama bir aydan birşey olmazzz..Zaten etkisinide en az 3-4 ayda gösterdiği söyleniyorr..İç yanii sen bence..
inşallah cnm Allah ol derse olur,bizde ol demesini bekliyoruz sabırladhea içmeye korkuyorum demişsin o ne oluyo?
kızlar dr un bana içmemi söylediği ilaç BİOSTERON diye bişey... çok ciddi bi ilaç olduğunu anladık biz,bazı kanser hormonlarını tetikleyici özelliği bile varmış..aranızda bunu kullanan oldumu? günde 3 tane al dedi bana ama günde 1 den fazla içilmez yazıyo kullanma kılavuzunda... bilemedim napsam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?