cnm ben artık normal yoldan gerçekten korkuyorum 9.haftayı göremedim hiç birinde hevesim kursağımda kaldı resmen,tüm bunları hatırladıkça bide vaktimin az kaldıgını düşündükçe iyice acele edesim geliyo, hani 2.3.çocuk için de biraz zaman kalsın ( birini buldum da 2 si 3 ü kaldıhiç aklına kötü şeyler getirme hatta negatif olan herşeyden uzak dur.benim ilk tüp bebek denememde 2 yumurta oluştu.2. tüp bebekte üç ve üçüde döllendi.3. tüp bebkte 5 yumurta oldu 3 ü döllendi ama bebişlerim tutunamadı.zor bir süreç allah yardımcın olsun.ama sen normal gebeliği başaran birisin tedaviye kendini hazır hissetmeden asla başlama.ilk tedavimde bende kararsızdım ve korkuyordum.transfer aşamasına bile gelemdik.yumurtalar döllenmedi.ama sonra bununla yaşamak zorunda olduğumu anladım ve bir kadının evladı ile ilgili pişmanlığı toparlanmama sebep oldu.senin normal bile olabilir hazır hissedene kadar normal dene bence olmadı rahat kafayla git ol tedavini.normal hamile kalsan bile bunada bişi olacak diye kendi kendini asla üzme.nasip ise gelir o veren allah cnm kib.haberleşiriz.
biz elimizden geleni yapalım Allah görüyo canıım inşallah emeklerimiz çabalarımız boşa gitmez..Paylaşımın için çok teşekkürler lena..Bende hep böyle şeyleri düşündüğümde silkeleniyorumm.Ama Rabbimden hep en hayırlısını vermesini diliyorumm..Eşimindee dediği gibi dünyada ilk çocuğu olmayan çift biz olmıcaz dedi bana beni yıkık viran gördüğündee.Ama ben isteyip elimden gelen çabayı veriyorumm..Fsh moralle ilintilidir mutlaka inş benimde bu ay düşerde tedaviye başlayıp olumlu sonuçlar alabilirim..
yaaa o nasıl dr muş öyle baştan pes etmiş...ankarada menopoza giren kadını hamile bırakmışlar insan isterse neler başarıyo bize öyle dr lar lazım canım...ayy ağzın bal yesin bu ıvı hastane ismimi hayatım?değilse bacım canımsın özelden yazarmısın yada mail atarmısın ne olur...
bu gün bi dr aradım tüp de 1 no muş göya. birgül hanım.dedim fsh 80 çıkıyor napayım ?hiç gelme dedi .ben 20 yıldır tüp bebek doktoruyum bu işlere ömrümü verdim olmuyor boşuna para pul dökme dedi kahroldumdedim yaşım 30 ozaman bi bakarız dedi gelde dedi 250 tl muayene ücreti kliniğin .dedim bu kadar negatif birine gitsem ne olur???
bu bizimde en büyük hakkımız biz isteyelim yeterki Allah kulun ondan bişiler istemesini ona duacı olmasını istermiş, hepimizin yüzü güler inşallah sonundabanada bir sürü hayırsız evlat hikayeleri anlatıyorlar.ama içim kabul etmiyor malesef benm de olsun hayırlı olsun neden olmasın diyorum hep
yaaa o nasıl dr muş öyle baştan pes etmiş...ankarada menopoza giren kadını hamile bırakmışlar insan isterse neler başarıyo bize öyle dr lar lazım canım...
bu bizimde en büyük hakkımız biz isteyelim yeterki Allah kulun ondan bişiler istemesini ona duacı olmasını istermiş, hepimizin yüzü güler inşallah sonunda
sorma hayatım ya diyoki 1000 kişide 1 kişi zorla hamile kalıyor merak etme o sen olmazsın ne paralar dökülüyor sen boşver dedidedim bakmadan muayene etmeden karar verilirmi ya dedim yıktı beni dün yaaa
ayy canım yaaa nasılda moral bozmuş şikayet et şu kadın kimse sinir oldum yani böyle konuşmaya hakkı yokki, görmeden nerden bilebilir.... bence dediğim gibi sen hiç sıkma canını kendine inançlı bi dr bul,en azından moralini yükseltsin hani olmayacaksa düşük bi ihtimalse de bunu sana insan gibi söyler yıkıp da geçmez...sorma hayatım ya diyoki 1000 kişide 1 kişi zorla hamile kalıyor merak etme o sen olmazsın ne paralar dökülüyor sen boşver dedidedim bakmadan muayene etmeden karar verilirmi ya dedim yıktı beni dün yaaa
bilmiyorum cnm ama gözümün gördüğü bi kaç örnek var ben Allah ın her zaman ol dediği an olacağına inanıyorum, bi yerden çıkartır sana mucizeyi... eşimin kuzeni yani amca kızı 7 yıllık evli,6 yıldır da bebek için uğraşıyolardı...kaç defa aşılama olmadı tüp bebek yaptırdılar olmadı, en son artık tüp bebekle filan da olmayacak diye bekliyolardı.... sonra trabzonda bi kadın varmış böyle yaşlı başlı bitkilerden sana ilaç yapıyo, ona gittiler:) kadın tabi bakıyo alttan dr luksan dr a git sen hamile kalabilirsin filan diyo bazılarını geri gönderiyomuş..neysee bu kuzene bi karışım filan bişi yapmış kız aynı ay içinde doğal yolla hamile kaldıamin canım.evet müslüman ümitsizliğe düşemez ozaman imanından şüphe duyması gerekirmişmazallah.Rabbim var ozaman ümidimizde var :):) Tek sorun şifayı nerden nasıl bulacağız bunu bulmak gerekiyor sanırım .
cnm banada doktorum verdı fsh dusuruyrmus ve yumurta kalıtesı artıyrmus benım ıkıncı kutumu ıcıyrm sımdı ama yan etkılerını duyamamıstım umarım kaş yapayım derken göz cıkarmayız ama ben gecen ay doktora kontrole gttım yumurtlamamın dger aylara gore cok cok ıyı oldugunu soyledı hatta solda buyuyen sagdada gelen yumurtalar vardı ılıskı bıle onerdı ama olmadı tabı yanı ben galıba bıosteronun etkısı olmus olabılecegınıde dusunuyrm acıkcası ama ynede bılemem tabı etkılerınıinşallah cnm Allah ol derse olur,bizde ol demesini bekliyoruz sabırladhea içmeye korkuyorum demişsin o ne oluyo?
kızlar dr un bana içmemi söylediği ilaç BİOSTERON diye bişey... çok ciddi bi ilaç olduğunu anladık biz,bazı kanser hormonlarını tetikleyici özelliği bile varmış..aranızda bunu kullanan oldumu? günde 3 tane al dedi bana ama günde 1 den fazla içilmez yazıyo kullanma kılavuzunda... bilemedim napsam...
cnm banada doktorum verdı fsh dusuruyrmus ve yumurta kalıtesı artıyrmus benım ıkıncı kutumu ıcıyrm sımdı ama yan etkılerını duyamamıstım umarım kaş yapayım derken göz cıkarmayız ama ben gecen ay doktora kontrole gttım yumurtlamamın dger aylara gore cok cok ıyı oldugunu soyledı hatta solda buyuyen sagdada gelen yumurtalar vardı ılıskı bıle onerdı ama olmadı tabı yanı ben galıba bıosteronun etkısı olmus olabılecegınıde dusunuyrm acıkcası ama ynede bılemem tabı etkılerını
ayy canım yaaa nasılda moral bozmuş şikayet et şu kadın kimse sinir oldum yani böyle konuşmaya hakkı yokki, görmeden nerden bilebilir.... Bence dediğim gibi sen hiç sıkma canını kendine inançlı bi dr bul,en azından moralini yükseltsin hani olmayacaksa düşük bi ihtimalse de bunu sana insan gibi söyler yıkıp da geçmez...
Bilmiyorum cnm ama gözümün gördüğü bi kaç örnek var ben allah ın her zaman ol dediği an olacağına inanıyorum, bi yerden çıkartır sana mucizeyi... Eşimin kuzeni yani amca kızı 7 yıllık evli,6 yıldır da bebek için uğraşıyolardı...kaç defa aşılama olmadı tüp bebek yaptırdılar olmadı, en son artık tüp bebekle filan da olmayacak diye bekliyolardı.... Sonra trabzonda bi kadın varmış böyle yaşlı başlı bitkilerden sana ilaç yapıyo, ona gittiler:) kadın tabi bakıyo alttan dr luksan dr a git sen hamile kalabilirsin filan diyo bazılarını geri gönderiyomuş..neysee bu kuzene bi karışım filan bişi yapmış kız aynı ay içinde doğal yolla hamile kaldıYani canlı örneğine rastlamasam ben asla inanmam böyle şeylere hurafe derim... Ama maşallah suan 7 aylık doğumu bekliyo şimdi.... Demem o ki allah bu kıza o şifayı o kadın aracılığıyla verdi, mutlaka bizede bişiler aracı yapacak...
cnm banada doktorum verdı fsh dusuruyrmus ve yumurta kalıtesı artıyrmus benım ıkıncı kutumu ıcıyrm sımdı ama yan etkılerını duyamamıstım umarım kaş yapayım derken göz cıkarmayız ama ben gecen ay doktora kontrole gttım yumurtlamamın dger aylara gore cok cok ıyı oldugunu soyledı hatta solda buyuyen sagdada gelen yumurtalar vardı ılıskı bıle onerdı ama olmadı tabı yanı ben galıba bıosteronun etkısı olmus olabılecegınıde dusunuyrm acıkcası ama ynede bılemem tabı etkılerını
yaaa o nasıl dr muş öyle baştan pes etmiş...ankarada menopoza giren kadını hamile bırakmışlar insan isterse neler başarıyo bize öyle dr lar lazım canım...
amiiiiiiinnnnnnnnnnn :)ben inanıyorum valla canım.sonuçta dermansız dert vermemiş rabbim.demekki bir deva var bir yerlerde....inş.allahım dermanımızı bulmayı nasip etsin.
CANIM NERDEN BULUCAZ ÖYLE DOKTOR İNAN KAFAM KARMAKARIŞIK :s:s:s
amiiiiiiinnnnnnnnnnn :)
vardır bi yerlerde mutlaka karşımıza çıksa keşke...
Kızlar ben bugün farklı bi dr a gittim... Yumurtalarıma baktı,foliküllerimi gösterdi bana :) anlamadım ama sevindim yinede :)) yumurtalarımın üzerinde minik minik yumurtacıklar vardı gelecek ayların yumurtasıymış.neyse asıl konuya geleyim bu dr amh değerime baktı ben ona sordum gerçekten doğrumu erken menopoz filan dedim... Hiç kale bile almadı o sonucu, sen 26 yaşındasın hamile kalıyosun ne menopozu dedi moralimi bozduğu için kendi dr uma kızdı ve bana doğal yolla hamile kalmayı önerdi.... çooook kararsızım kafamı allak bullak etti bu dr yaaa... Folikül neydi bu arada????
aaa çok sevindim valla :)bende anlamış değilim bu fsh den amh den :):):)
amiiiiiiinnnnnnnnnnn :)
vardır bi yerlerde mutlaka karşımıza çıksa keşke...
kızlar ben bugün farklı bi dr a gittim... yumurtalarıma baktı,foliküllerimi gösterdi bana :) anlamadım ama sevindim yinede :)) yumurtalarımın üzerinde minik minik yumurtacıklar vardı gelecek ayların yumurtasıymış.neyse asıl konuya geleyim bu dr amh değerime baktı ben ona sordum gerçekten doğrumu erken menopoz filan dedim... hiç kale bile almadı o sonucu, sen 26 yaşındasın hamile kalıyosun ne menopozu dedi moralimi bozduğu için kendi dr uma kızdı ve bana doğal yolla hamile kalmayı önerdi.... çooook kararsızım kafamı allak bullak etti bu dr yaaa... folikül neydi bu arada????
aaa çok sevindim valla :)bende anlamış değilim bu fsh den amh den :):):)
canım yaaa pıhtılaşma var bende ve işin kötü tarafı bu dr pıhtılaşma konusunda bana verilen dozları çook düşük bulduTatlımm kafanın karışması doğal tabii.Peki ne dicem ben sana..Herşey bir yana koyalımm..Amh falann..Peki düşüklerin sebebi araştırıldımı??Genetik testler falan yapıldımı meselaa?? Kan pıhtılaşması varmıydıı?? Bu arada tüm bu soruları daha önce sormuşş ve seninde cevaplamış olma ihtimalin var ama tüm günn cam sildim ütü derkenn şu anda geçici hafıza kaybı yaşıyorumm..Tek hatırladığım eslem,duman,wannebeumm benimm güzel arakadaşlarımm
Sana mail attım gülümmm..Kusura bakmaaa... Fsh beyinde salgılanan ve yumurtaların uyarılmasını sağlayan bir hormon..Bu arada Allah iyiliğini versin dumannn folikül bizim ilerde olacak olan yumoşlarımız iştee..Demekki senin yumurtlamada da inş bir şey yokk gibi..Acaba sorun kalitesiz mi oluyorrr yumoşlarr çözemedim senin denklemini ben yaaww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?