Meryem merhaba. 84 dogum yilinsa ben senden 8 yas buyugum. Amh 0,2 degeriyle HAlit Firat Erden sayesinde hamile kaldim. Halit Bey'de 2., toplamda 3. tedavimdi. Halit Bey'e guven canim, ne diyorsa vardir bir sebebi de ve yap, faydasini gorursun, zararini gormezsin. Umitsizlige kapilmak icin hem cok genc hem de yolun cok basindasin.
2 yavrumu aldım geldim. çok iyi durumda yavrular değiller ama ben rabbimin mucizeleri olan 2 yavrumun beni bırakmayacağını hissediyorum..
şartlar aleyhime işlese de . 1 gece yattım sabah erken 3 saat yol çektik..
gerildim..
dualarınızı esirgemeyinn
sağol canımmm Allah razı olsunilknurcum her şeyin güzel gitmesi çok güzel.. inaşşahh hayırlısıyla 12 günlük bekleyişin ardından müjdeli haberini de duyacağız.. bundan sonra şartları martları düşünmeyi bırak sadece önüne bak canım... tırtıllarınla bol bol konuş annesi onlar her şeyi hisssediyorlar .. sen moralini yüksek tut canım.. inşallah sonu da güzel olacak... bizlerinde ümit kapılarını aralamış olacaksın... şansın bol bol olsun.. kabak çekirdeği ve ananas ye canım .. tutunmayı kolaylaştırdıklarını söylüyorlar ... bir de protein ağırlı beslenmeyi öneriyorlar..
sağol canımmm Allah razı olsun
iyiki varsınız iyi hissettim şimdi:))))
ananas aldım kabak çekirdeğide aldırrım bugün eşime
sağol tatlımmm :))
izlicemm:))
öptüm seniii
agrın sancın varmı kuzu maşallah bak aldın bebişlerini geldin
sürekli yatma ufak adımlarla yürü canım kan dolaşımı olsun birde yapabilirsen bugünden itibaren kk girmemeye çalış uzak dur tv izle gez dolaş agır kaldırma yeter
Insallah arkadaslar Allah hepimizin gonlune gore verir. Ama dedigim gibi benim umudum kalmadi basariya ulasanlar hangi merkezde tedavi oldunuz ve doktorunuz kim. Ben bahceci Halit firat erdene gidiyorum...
kızlarr bu progestan iğnesi beni mahvettii sağım düzelmen sola yapıloıyo, oturup kalkamıyorum hele yatarken yön değişmek resmen işkence... sünnetlik çocuk gibi yürüyorum... bu hafta rapor aldım ama haftaya okulda naaparım bilmiyorum... 2 defa tansiyonum oynadı sanırım gözlerım karardı soğuk ter döktum. bayılacak oldum hemen oturdum... bunun dısında jel kullanırum ya onu sıktıktan sonra vajinadan ilk 2 gün 15 dk, dün 45-60 dk arası yuruyuse cıktım. öle yapmamı sölediler böylece jel dağılıyomuş. tabii hafif tempoda yumusak adımlarla yuruyoryum. hreketsiz kalırsak sürekli embriyoya kan gitmezmiş. bu yüzden de evde de sürekli yatmıyorum arada bi kalkıp tur atıyorum. bu arada sancım da var adet sancısı gibi, olur dediler ama bu kadar erken de beklemiyodum... deli gibi tuvaletime bakıyorum sanki düşerlerse görebilcekmişim gibi iice paranoyak oldummm... ya hala içimizdeler mi bunu anlamanın bi yolu yok muuuu, böle sürekli elim göbeğimde okşuyorum konuşuyorum içimden beni bırakmayın sakın annem diye falan sonra da rüyadan uyanır gibi kendime geliyorum diyorum ki, e belki de yoklar artık senle değiller sen napıyosun böle, kendini mi kandıyon... saçmaladımı biliyorum da kızlarr, boşluktan böle şeyler düşünüyorum işte napimm... inşş hayırlı hbrler verebilirimm size, o ekranda gördüğüm tırtılım hala bnmledr inşşş... dualarda buluşalımm iiki varsınızzz...
ilknurcummm hayırlı olsun şimdıden ALLAH tamamına erdırsın... sıkı sıkıya tutunsun tırtılların sana inşş... bu saatten sonrası nasip işiymiş ya çok okudum 2 hücreli kalitesiz dedikleri embriyolar bile tutunabiliyo, blaktokist olanlarda tutunamıyomuş. noolcamız belli diill... ALLAH yardımcımız olsuunnnn. dualarımdasıınnnnnn
yaa okuyorum daa benım sanırım erken başlamış kasık ağrılarıminsnaların genelde 8. gundne sonra falan başlamıs. benımse su an resmen taaa şeyimin üstüne kadar indi ağrım yanı adet olmadan önce de böle oluyodu kasıklarım çekliyo... bari geç olaydı da azıcık umudum daha cok olaydı ((
her ağrınız adet belirtisi olmayabilir arkadaşlar .. ne malum bu ağrılarınızın bebeişlerinizin sizlere tutunduğunu gösteren belirtiler olmadığı?? pozitive düşün .. herkes aynı belirtiler görülmeyebilir..
ilknurcummm hayırlı olsun şimdıden ALLAH tamamına erdırsın... sıkı sıkıya tutunsun tırtılların sana inşş... bu saatten sonrası nasip işiymiş ya çok okudum 2 hücreli kalitesiz dedikleri embriyolar bile tutunabiliyo, blaktokist olanlarda tutunamıyomuş. noolcamız belli diill... ALLAH yardımcımız olsuunnnn. dualarımdasıınnnnnn
canım bu bekleme süresince böyle çok fazla araştırma yapmamaya çalışsan olmazmı? biraz kendini dinlemeyi de bırak şimdi korkuyosun sen ondan dolayı belki karın ağrıların bile psikolojiktir..lütfen rahat olmaya çalış çok zor biliyorum,ama az kaldı bikaç gün daha dayan moralini bozmamaya çalış...hem adet ağrısıyla döllenme ağrısı aynı biliyomusun...ben her hamileliğimde şimdi oldum olucam diye bekliyodum o kadar şiddetli yaşadım o adet ağrısını ama sonunda bebiş oldugunu öğreniyoduk... ikisi birbirine çok benziyo bence hiç düşünme onu...yaa okuyorum daa benım sanırım erken başlamış kasık ağrılarıminsnaların genelde 8. gundne sonra falan başlamıs. benımse su an resmen taaa şeyimin üstüne kadar indi ağrım yanı adet olmadan önce de böle oluyodu kasıklarım çekliyo... bari geç olaydı da azıcık umudum daha cok olaydı ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?