Selamlar
Cok sağol duman85
Tüp bebek öncesi hazırlık için gitmeye başladım. Epeydir aklimdaydi. Benim rahim duvarı ince ve kaliteli yumurta sayısı az. Aslında fsh kötü değil. Daha önce yazmıştım benim eski gittiğim dr bana da abuk subuk konuşmuştu. Isimdi doktorumuz da degistiricem. hayırlısı bakalim.
kızlaaaar bi sorum var biosteron regl döneminde kullanılıyomu? sanki dr bana bırak o zaman demişti hatırlamıyorum yaaaaaaaaaa(
evet kullanılıyor aralıksız
merhaba arkadaslar ben de akupunkktura basladim. dun ilk seans vardi. ben de bilgisayarla el ve ayak bileginden olcumlerden sonra seans yapildi. yumurtalıklara yakin karın bolgesine koydyklari ignelere pulse seklinde elektrik akim verdiler. aku yaptiran arkadaslar sizde de boyle bir islem yapildi mi??
kızlar selam nasılsınız? sanırım ben yeniden doğal yolla hamile kalmayı deniycemeşim 1 kez daha öyle denemek istiyo, hatırladığım kadarıyla düşük rezervlede sağlıklı gebelik elde edenler olmuştu..belki onlardan biri olurum diyorum...
kızlar selam nasılsınız? sanırım ben yeniden doğal yolla hamile kalmayı deniycemeşim 1 kez daha öyle denemek istiyo, hatırladığım kadarıyla düşük rezervlede sağlıklı gebelik elde edenler olmuştu..belki onlardan biri olurum diyorum...
canım valla ben çok korkuyorum ama sırf kırmayım diye kabul edicem gibi geliyo... inşallah allah bu kez yüzümüze bakarYenilen pehlivan güreşe doymazmış diyeceğim şimdi ama sen inş bu sefer yeneceksin canımm..Hayırlısıyla Rabbim sağlıkla meleğini gönderir sana..Sende bize umut olursunn canımıniçi..
hadi bakalım dumancım:)inşallah bu sefer sağlıklı uzun ömürlü olsun
eşin haklı belkide doğal yolla gebelik elde edilebiliyorsa bi kez daha denenebilir...
canım valla ben çok korkuyorum ama sırf kırmayım diye kabul edicem gibi geliyo... inşallah allah bu kez yüzümüze bakar
yine aynı şey olursa birdaha düşünmem zaten canım... farklı bi dr bulduk ya bide onu deneyelim bişey olursa da alıştım artık zatenn[/QUOTE
inşallah herşey yolunda gider be güselimm.arı sütü bal polen dhea kullanalı epey oluyo
herşey çok güzel olacak
allahın izni ile inşallahh
Arkadaşlar umudunuzu kaybetmeyin. 0,5 amh ile kendiliğinden hamile kaldım. Hemde 2 negatif aşılama 3 negatif tüp bebekten sonra
kuzum kendiliğinden geldi. Şu anda 11 haftalık hamileyim.
ne güzel konuşuyosun sen öyleeee ağzından bal damlıyooo inşallahhh işe yarar...canım valla ben çok korkuyorum ama sırf kırmayım diye kabul edicem gibi geliyo... inşallah allah bu kez yüzümüze bakar
yine aynı şey olursa birdaha düşünmem zaten canım... farklı bi dr bulduk ya bide onu deneyelim bişey olursa da alıştım artık zatenn[/QUOTE
inşallah herşey yolunda gider be güselimm.arı sütü bal polen dhea kullanalı epey oluyo
herşey çok güzel olacak
allahın izni ile inşallahh
bisteronu sevmiyorummmm yaaaa 2 tane sivilcem olduu hemde kocaman
merhabalar
millstone :)verdigin bilgi icin cok tesekkur ederim. benim doktor sadece ön taraftan yaptı.. daha sonra bel kısmına bir sey koymadi. hatta dun 2. seansa gittim. daha once enseye koydugu igneleri de koymadi-sanki unuttu. bu elektrik akim olayini sadece karin bolgesine yapiyor. bir de oksijen veriyor. özel bir karışımmış. bana ozon terapi gibi geldi. simdi e be kadın sorsana doktoruna dedigini duyar gibiyim :)) soramadim gercekten. hem biraz işine karışıyormuşum gibi bir tavır oluyor hem de türkiyeye ilk getiren benim dedi :S
sana acaba ilerleyen seanslarda mi baş kısmına ve bel bölgesine yapilmaya basladi yoksa ilk seansdan beridir boyle mi yapiliyor?
kendinize iyi bakın.
sevgiler
canım inşallah Allah bu kez yüzümüze bakar kullandığım iğneleri filan da artıtıcaz farklı ilaçlar verdi yeni gittiğim dr 1 kez daha denemek istiyorum şansımı benimde içime siniyo inşallah olur. soğan hiç sevmem ama gerekirse yerim valla:))senin adına sevindim çünkü ben senin normal gebelik yaşayacağına inanıyorum.daha öncesinde olduğu gibi
arı poleni kullanımı işe yarıyor gerçekten.rahimi kuvvetlendirenin de soğan olduğunu duydum istersen biraz fazla tüketebilirsin.
allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
aminnnnnnnnnnnnnnnnnaslında arkadaşlar özellikle tedaviye başladığından sonuç alana kadar akapunktura gitmek lazım..ister istemez stres oluyor insan yumurta oldumu olmadımı.yok hadi içi boşsa yumurta toplanır u sefer döllenecekmi kaç tane olucak..transferden sonrası ise en zor kısım bi çok hayal kurarsın umutlanırsın bi taraftan hadi olmassa hareket etsen korkarsın bişeymi olur yatsan bi türlü kalksan bi türlü gerçekten zorlu bir süreç.. Allah hepimizin yardımcısı olsun..tez zamanda hayırlı salıklı evlatlar versin ..çok aratmasın yarabbimm
arkadaşlar merhaba,
ben de sizlerin çoğu gibi yumurta rezervi azlığı nedeniyle bebek sahibi olamayanlardanım. 2011 mart ayında bir tüp bebek denemesi, 2 yumurta transfere gidilemeden sonuçlanan. 2 yıllık evliyim, ve 37 yaşındayım. FSH değeri ve amh değerlerine ben de burda yazan arkadaşlar gibi fazla takılmak istemiyorum. Alternatif tıbba da inanıyorum. Yaklaşık 5 aydır dhea kullanıyorum, doktorum başkent üniversitesi hastanesinden hulusi zeyneloğlu, Stres hormonlar üzerinde o kadar kötü etkili ki, geçen aylarda 5.6 olan fsh değerim bu ay 11 ya da 2 ay önce 9 olabiliyor. en saraçoğlu kürlerini de kullanıyorum. Ko-enzim q10, arı sütü ve omega 3 vs kullandım bir süre de Herşey yolunda giderse nisan veya mart ayı gibi tüp bebek ilaçları ve tedavisi başlayacak. Ama ben bu süreçte o kadar stres altındayım ki, akupunktura gitmeye karar verdim.
Ankara'da yaşayan arkadaşlar akupunktur merkezi veya doktor öneriniz var mı?
Dr. Ali Sezen'in muaynehanesini aradım, sekreter hanım konudan bir haber muayene 230 tl, senas 130 tl dedi. Tüp bebek tedavisiyle bir de bu çok fazla gelir..
Allah dileyen isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin, için de de bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?