Hamilelik ve yumurtalık rezervi

Ben faktör 5 heterozigotum.En bi risklisi benim :) Heterozigotlar tek taraftan alırlar.Homozigotlar hem anne hem de babadan alırlar.Homozigotta pıhtılaşmaya eğilim daha fazla artar ama sonuçta onlar da sağlıklı gebelik elde edebiliyorlar.Çok fazla araştırmak da insanı strese sokuyor .Cahillik mutluluk mu ne ?
Hepinizi öpüyorum.İyi hafta sonları diliyorum...

biirde çok soru soruyorum ama folikül ne??? yumurtamı?

evet canım folikül yumurta:)))
yani yumurta olmaya aday hücre...
muhtemelen doktorun sag ve solda kaç tane folikülün var bakıyordur..rahim kalınlıgını ölçüyordur...
iyiki de bilmiyormuşsun..çok bilince çok stres oluyo...

ben çok bildim yıllarca...evlendim korundum çok biliyodum yaaa
korunmayı bırakınca hamile kalırım sanıyordum çok biliyordum ya:))
türk filmleri ile bizi kandırmışlar

her ay kadınlarda adet döneminde antral folüküller ortaya çıkıyor ve içlerinden bir tanesi (diğerleri gelişmiyor) gelişiyor ve belli bir olgunluğa gelince çatlıyor o yüzden antral folükül sayısı çok önemli adetin 2-3. gunu vajınal us bakılıyor

ayni şeyi düşünüyorum..cahillik mutluluk ...

iyi hftasonları..

duman canım bak iyi ki bu konuyu açmışsın...bu konuda hepimiz dolmuşuz.))

millstone ile aynı fikirdeyim,baglantıyı kopartmayalım
birlikten kuvvet doğar:))

aaa pardon benimkide homozigot hem anne hem babadan kaynaklı... çok bilgim yok bu konularda, evlendikten sonra 6 ay vajinusmusla uğraştım sonra 1 ay korunup hemen hamile kalmıştım, hayat hep o kadar kolay kalsaydı keşkeeee..sanada iyi haftasonları öpüyorum,tedavi sonucu bize bildir olurmu....

evet içinde yumurta var 18-20 mm olunca çatlıyor

tşkler kızlar valla goggle a yazınca bu kadar açık sonuçlar bulamıyorum iyiki geldiniz wannabenumm cidden filmlerde 9 ay göz açıp kapayıncaya kadar geçerdi hatta ne kazalar geçirilerdi yinede o bebek orda dururdu bizimki pamuk ipliğine bağlı:)

duman çok haklısın google a yazsan bu kadar çok bilgi (saglıklı) bulamazsın...
tecrübelerimiz googledan çooook fazla :))))

dr beni adet olunca bu yüzden çağırdı demek,taşlar yerine oturuyo cnm bende ...

ben bu konuda sıfır bilgiyle geldim ve ne kadar çok şey öğrendim sayenizde valla iyi oldu :)

dr beni adet olunca bu yüzden çağırdı demek,taşlar yerine oturuyo cnm bende ...

ben bu konuda sıfır bilgiyle geldim ve ne kadar çok şey öğrendim sayenizde valla iyi oldu :)

adetin 2. 3. günü ultrasoun da rezerv degerlendiriliyor...hormon testleri yapılıyor..
ama bu süreç heyecanlı ve stresi oldukça fazla bi dönem demek...
inşallah bu süreçlere girmeden doğal yollarla kavuşuruz((sağlıkla kavuşuruz))bebelerimze

inşallah canım benim.......

kızlar iyi geceler yardımlarınız için teşekkür ederim görüşmek üzere öpüyorum hepiniiz..

Bugün rüyamda dr a gittim dr da kampa gidiyomuş sözde çok acele ayak üstü bana bikaç test yaptıracağımı sonra hemen tüp bebek yapacağımızı söyledi,,, kesin şartmı bu tüp bebek biraz daha kendim denesemmi acaba dedim,çok kafanın dikine gidiyosun artık bana güven bebek istiyosan tüp bebek şart dedi yaa şaka gibi rüyamda aynen yaşadım bunlarıııı.....

ahahahaa duman dün gece o kadar çok kaynattık ki..rüyana girmiş.)))

aynen öyleee:) sabah sinirli uyandım adam beni bozdu diye

hayır olsun inşallah..rüyaların tersi çıkarmış:)
tüpe gerek kalmadan saglıkla kavuşacaksın bebeğine...tabii bunun öncesinde kendini kampa alacaksın:)
bol bol vitamin
saglıklı beslenmeee
positive düşünce
VE mutlu son :)

inşalllahhhh tersi çıkar inşallahhh...ama bugünde şöyle düşündüm tüp bebekle belki ikizlerim olurr çok isterim ikizim olmasını belki Allah bu şekilde gerçekleştirecek dileğimi:)

ayrıca cnm o yazdıklarının birden fazlasını kullansam aynı anda bi yan etkisi olurmu acaba? sen en çok hangilerini önerirsin içinden onları seçip alayım.

belkide güzelim yaa herşey vesile sonuçta
ben epeyce fazla şey yiyorum içiyorum...çook uzun zamandır da kullanıyorum yan etkisi olmadı...
3 tane düşük yaşamamışsın cnm..vucudun eminimki çok yıpranmıştır
bence arı sütü bal ve polen karışımına hemen başla sabahları aç karnına..saf arı sütü alırsan dil altından alınıyor

sonrasında iyi bir multivitamin...biçok markada var içeriklerini iyi analiz et.
selenyum ,zink önemli içerikler

sonra folik asit (eger multivitamin içinde varsa extra almaya gerek yok.... günlük 400mg olmalı)

iyi bir antioksidan...Q 10 olabilir ,grape seed olabilir

ben eskiden çooooook daha fazla şey kullanıyordum ..şimdi azalttım:)
faydası oldugunu düşünüyorum...bir dönem L-argine,Donq quaiibugday çimi de kullanmıştım...sana tavsiye bunları tek tek araştır...
dönüşümlüde kullanabilirsin...
ben çook araştırdım .mantık şu:kan dolaşımı hızlandırılıyor ve hücre yenileyici özellikleri var..bu sayede de vucud gençleşiyor ve daha verimli çalışıyor...
sonuçta da tüm organlar maximun hızda çalışıyor veeeee mutlu son.)))

Son düzenleme:
hmmm tabi bu arada eşleri de unutmamak lazım...1 aydan fazla oldu eşime her gece taze havuç suyu sıkıyorum:))
o da arı sütü bal karışımı içiyor...ve ace selenyum

anlayacağın hapçı olduk şekerim :))))

ama şöyle bi durum var cnm sanırım benim çok fazla vaktim kalmadı 2 ay sonra tüp bebek yada normal yolla hamile olabilirim bu 2 aylık sürede bunların hepsi ağır olmazmı? hamileyken içmem olmaz dimi? arı sütü ve poleni yarın alıp öbür gün başlayabilirim bunla aynı zamanda diğerlerini de kullanabilirmiyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…