Hamilelik ve yumurtalık rezervi

bişey olmaz bunlar doğal haplar biz yazık valla hiç kendimiz için böyle şeyler yapmadık kalitede mutlaka etkilenmiştir, kendim için yaptıgım en iyi şey süt ve pekmez içmek oldu şu zamana kadar:)

dumancım iyi bir multivitamin ve arı sütü bal polen karışımı ile başla o zaman ...2 ayda az bir zaman degil...
her 3 ayda kullanılacak yumurtalar şeçiliyormuş..2 ay uzuuun bir süre.
bol bol meyve bol bol sebze..))
gerçi ben düşük sonrası dagıldım ne kadar saglıksız şey varsa yiyorummm...

tmm cnm tşk ederim yarın başlayacağım inşallah heveslendim :) böyle umutla başlayınca güzel şeyler oluyo sonunda.hepimiz en güzelini hakediyoruz inşallah çabalarımız boşa çıkmazzz....

iyi geceler öpüyorumm

kızlar tüp bebekde ortalama ne kadar masraf oluyo? ssk yok bende özel hastanede yaptırcam, ilaçlar filan çok pahalıymış diye duydum.

kızlar tüp bebekde ortalama ne kadar masraf oluyo? ssk yok bende özel hastanede yaptırcam, ilaçlar filan çok pahalıymış diye duydum.

Hastanesine göre değişiyor güzelimm..Ortalama ilaçlar dahil 5000-6000 bulur..Ama bazenn daha fazla bazende daha düşük olabiliyor..

Hastanesine göre değişiyor güzelimm..Ortalama ilaçlar dahil 5000-6000 bulur..Ama bazenn daha fazla bazende daha düşük olabiliyor..
bi ilaç 700-800 tl ymış...benim gittiğim hastanede doğum 6000 tl olduguna göre tüp bebek de çok pahalıdır kesin benim sigortam da karşılamıyo tüp bebeği moralim bozuldu yaa napcam ben

selam benim hikayemi istersen okursun bana çok benzediği için cevap yazmak istedim.Kaç yaşındasın profilinde göremedim o çok önemli. 2009 dan beri 2011 aralık ayına kadar 4 adet kalbi duran doğal yolla oluşan gebeliklerim oldu ilk 3 ü 2 aydan yukarı çıkamadı 4.cüde çok iyi bi doktor buldum ve 3 ayı geçirebildİk bu da benim için bir başarı idi ama o da edwards sendromu denen bir özürle karşı karşıya kalınca kürtajla alındı ama ben yeni doktoruma çok güveniyorum ve onunla yine ne zaman tamamına erer bilmiyorum azalan yumurtalarımla savaşa devam edicem bizim yaşadıklarımız çok zordur yaşamayanlar anlamaz ve bol bol nasihat verirler bu arada ben 45 yaşındayım 41 yaşında evlendim 42 yaşında ilk hamileliğim ve bugüne kadar 4 adet kürtaj ama yılımıycaz lütfen yılma ve istersen eğere istanbuldaysan benim doktoruma bi git derim çünkü bana doktorlarım -çünkü çok doktor gezdim- tüp bebek yapmamın da düşüklerimi engelemeyeceğini söylediler ben o yüzden bu doktorumla doğal yoldan şimdilik devam edicem bizim yolumuz zor ve meşakkatli maalesef umraım sonumuz iyi olur ve hedefimize ulaşırız

hikayemiz gerçekten çok benziyo,ben 26 yaşındayım, 9 aydır uğraşıyorum. sürekli gittiğim bi dr var o bana sağlıklı embriyoyu bulalım diye tüp bebek önerdi, her seferinde bebeklerimde bi problem çıktı çünkü...en azından yumurtalar kontrollü döllenecek diye azıcık da olsa umudum var, bende suan karşılaştıgım sorun da yumurtalarımın azalması, sanırım kendi kendime deneyecek kadar vaktim yok henüz tam karar verebilmiş diilim yeterki sağlıklı bi bebeğim olsun başka bişey istemiyorum... İnşallah hepimiz çektiğimiz sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde yaşarız...

doktorun kim bu arada söylemen de bir sakınca yoksa ben bir sürü doktor hakkında bilgi sahibi oldum yaşın bence tüp bebek için inan bana çok fazla genç bu arada meslektaşız sanırım sen de ne çok ortak yönümüz varmış ilginç

ankarada cemil kaya dr um.tobb etü hastanesi.. ilk düşüklerimde drum tüp bebek önermedi yaşın genç diye ama yumurtalık rezervimdeki azalmayı duyunca acil dedi bana ... demek meslektaşız :) belkide bizi bu meslek bu hale getirdi

dün haberlerde bizimle ilgili bi haber vardı kızlar belki izlemişsinizdir,kadınlar artık menopoz yaşını belirleyebiliyo diye.. amh değeri 1 den az olursa menopoza 3-5 yıl vakit kalmış demektir gibi bişey söyledi dr,bu kadar erken olacağını bilmiyordum,dr um bana yıl vermemişti tahminen 31-32 yaşında menopoza giricem yani,canım çok sıkıldı benim biz eşimle 3 -4 çocuklu kocamaan bi aile olmak istiyoduk,artık bu hayalimizde suya düştü tüp bebekle ikiz olur inşallah diye dua ediyorum

OFFFFF yaa((
amh degerime bakılmadı ama ilk fırsatta bakılacak...fsh yükseekk amh inde çok iyi oldugunu düşünmüyorum zar zor 2 yumurta oluyodu tedavilerde((

Allahım yardım et...bizede anne olmayı nasip et..boynumuzu bükük bırakmaaaa

amin canım aklıma geldikçe ağlayasım geliyo gözlerim doluyo,herşeyde vardır bir hayır mutlaka bunda da vardır ama allah inşallah bundaki hayırı bize gösterir bizide anne yaparda üzülmeyiz daha fazla

amin canım aklıma geldikçe ağlayasım geliyo gözlerim doluyo,herşeyde vardır bir hayır mutlaka bunda da vardır ama allah inşallah bundaki hayırı bize gösterir bizide anne yaparda üzülmeyiz daha fazla

ahh be güselimm inşallahhh allah dualarımızı kabul eder...
nasılsın?adet olmayı bekliyorsun değil mi?
duman ben hala regli olmadım yaaaa şiştim kaldımm:)
bekledikçe gecikiyo,regl olunca banada testler yapılacak bakalım.sonuca göre de bir tedavi uygulanacak..bana kalsa 1 dakika beklemek istemiyorum ama işte tüp bebeğe başlayabilmek bile kolay değil..

Ben maalesef ki biliyordum.Aynen dediğin gibi 30-31 yaşında menopoza girebileceğim düşüncesi benii çoook fazla üzüyorrr..Bazen sırf çocuk yüzünden değill,vücudumda ki değişikliklerle nasıl başa çıkacağımı düşünüyorum..Ateş basmaları fsh yüzünden yaşadımm, berbat birşeyydii.DÜşük östrojene bağlı kemik erimesi falann,cinsellikte isteksizlik,kurulukk vb.. şeylerii düşündükkçeee kafayı yicek gibi oluyorum..Yalvarıyorumm Rabbime önce sağlımızı sonra bebeğimizi versinn bizee..Bazen de bebeğim olsunn amaaann menopoza girsemde ne olur sanki diyorumm,yavrumu kucağıma alıyimdaa..Sonra tekrar diyorumm sağlığım olmadıktan sonra psikolojisi kötü bir annesi olmaktannsaaa..Rabbim sen önce karı-koca sağlığımızı ver sonrada hayırlısıyla,hayırlı bir evlatt....AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNN...

Canım Allahım önce sana ve eşine sağlık versin, buradaki herkes için söylüyorum. Beni biliyosun canim daha 2 ay öncesi amh 0,2 çıktı, doktorum normal yolla kalamazsin aşılama da boşuna direk tüp bebek dediğinde bunların nasıl yapıldığını dahi bilmiyordum. Şimdi ilk tüp bebek denememde hamileyim. Rabbim isteyen herkese sağlıklı bebisler nasip etsin.

adet olunca gidicem cnm dr a geç kalmak istemiyorum,bilmiyorum ne kadar planlar tutar belki diyorum şimdi hamile kalırsam sonra çocugum 1-1.5 yaşındayken 2.yide yaparım filan diyorum abuk sabuk planlar yapmaya çalışıyorum böyle yaa tabi ne kadarı gerçek olur orasını allah bilir... sen kaç günde bir regl oluyosun peki cnm? her reglimiz yumurtalarımızı dahamı azaltıyo?

aminnnnnnnnnnn....evet canım aynen daha çok erken diye düşünüyorum, geçenlerde okudum menopozun etkilerini o göbek filan simit şeklinde kalıyomuş bilmem ne yok yaa daha cidden çok erken vücut olarak geçtim psikolojik olarak hazırlanmam gerek kendimi böyle yarım hissediyorum resmen suan Allah daha büyük dert vermesin çok zor bi konuda sınanıyoruz...
amin cnm, amma da amin dedim bugün :) her zaman iş Allah ta bitiyo tıp ne derse desin, orası kesin... çook merak ediyorum Allah bana anne olmayı yazmışmı diye, inşallah hepimiz alırız bebeğimizi kucağımıza... sen nslsn?

Çok sağol bitanemm AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN..Biliyorum tabiiki canımmm..İnş bende birgünn mucize bebeğimin hikayesini tüm kk yı sallayarak paylaşacağımm..Rabbimm nasib ederse olucakk,ve her gün hersaat yalvarıyorummm nassibbb ett ya Rabbbbbbbbbbbbbbbbb!!!! diyeeee..

bizim bebeler mucize olacak bizim için gerçekten, inşallah hepimizin güzel haberlerini yakında alırızzzz.....

selam kızlar nasılsınız uzun zamandır uğrayamıyorum buralara... hatırlarsanız tüp bebek yaptıracaktım ben ama o cesareti kendimde bulamadım gözümü korkutuyo o tedavi süreci... son 1 kez daha kendim denemeye karar verdim, wannebemum tavsiyelerin üzerine arı sütü- bal-polen karışımına başladım sonunda umarım işe yarar:) inşallah doğru bi karar vermişimdir kendim deneme konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…